iyi akşamlar herkeze nasılsınız
hoşgeldin tatlım
naber bitanem.
bugün dışarı attım kendimi gezdim arkadaşıma gittim oturduk akşamada kocişle alışverişe gittik yeni geldik eve yorulmuşum ama bayağı
sende sorun varsa kesinlikle sogan suyu tavsiye ediyorum çünkü çok büyük sorunlu bir kaç kişiyi tanıyorum şimdi çocukları var ve rahim alınmaya kadar giden insanların düzeldigini biliyorum.
inşallah geçer sorun neyse.
eşimde sorun canım varikosel ameliyatı oldu imkansızdı tüp bebek bile ama şimdi aşılama şansımız var.
bende sorun yok ama fark etmiyor ben de onda da olsa ortada sorun vardoktorum çok konuşmayan biri ve gerçeken çok iyi.. regl oldugumda.. ' çok şaşırdım gerçekten hayırlısı oysa çok iyi gitmişti herşey kesin gözü ile bakmıştım' dedi. Adam yorum yapmaz kimseye. Gerçekten canı veren Allah olmuyor işte .düşünsene herşey iyi gidiyor döllensin diye yumurta içine spremi alıyor ama döllenmiyor canı istemiyor diye :):):):)
yok canım istek falan gelmemiş, özelden sen yolla ben ekleyimverdiğin ismi ekledim istek göndrilmiş diyor bidaha kontrol etsen
öyle selincim deneyeyim diyorum adetin 7. günü olmasını bekliyorum şimdi.
bizde sorun bende eşimde değil çikolata kistim var prolaktinim yüksek, çikolata kisti için soğan suyu, prolaktin içinde hayıtı kullanacağım
inşallah faydası olur..
bak hiç bir şeyden için Allahtan ümit kesilmiyor.. tüp bebek bile imkansızdı diyorsun ama aşılama aşamasına gelebilmişsin...
bunları yapan rabbim inşallah bebişini de gönderir sana
selincim inşallah ağzından bal damlıyor valla...kesinlikle çikolata kistini götürüyor kesin çözümmmmmmmmmmm şait oldum ameliyatla alınacaktı arkadaşımın ve ameliyat için son görüntü bakılırken bulamadılar şimdi çocukları var :):):)
masalcım niye sustun canım???
selincim inşallah ağzından bal damlıyor valla...
7. günü sabırsızlıkla bekliyorum.. tadı çok kötü diyorlar ama napalım sıkacağız dişimizi içeceğiz..
sigarayı da bırakalı 3 aydan fazla oldu, yumurta kalitemi artıracak herşeyi yapıyorum. rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir
test yapsana canım ya belki bebiş vardır..bilmeeem:44:
kocişte uyudu valla canım sıkıldı.
ağrım var ama gelmiyo kırmızılar sinir şeyler.
beklerim gelmez, beklemem gelir. anlamadım ben bunun işleyişini yaaaa:84:
test yapsana canım ya belki bebiş vardır..
hep okuyoruz burdan tüp bebeğe başlayacağım ay hamile kaldım diyenleri.. belki bebiş vardır ya
tamam canım yapayım bakayım zaten yaza kadar bekleyeceğim bari bunları deneyim.ebegümeci otu var onuda kaynat kovaya koy üstüne otur çevreni de ört bir örtü ile rahmi idrar yolunu temizliyor zaten sonra akıntın bile oluyor çok basit bu ben bunu hep yaparım. Maydonoz kaynat kovaya koy otur çevreni kapat ha bide maydonuzu ve ebegümecini ayrı ayrı günlerde yap ve kovaya koyarken bu bitkileride koy birlikte hatta düdüklüde kaynat azcık 10 dk kadar düdüklüde buharı vitaminmide dursun. sogan kürünüde iyice araştır ben aç karnına içiliyor 1 saat sonra yemek yeniyor diye biliyorum ayrıntılı bak kaynatma süresi de çok önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?