semicim bak olmadı şimdi bu ne kardeşim nereye gitsek peşimizdeler :44::44:
:118::118:neyse hadi bakalım yola en baştan devam
semicim bak olmadı şimdi bu ne kardeşim nereye gitsek peşimizdeler :44::44:
:118::118:neyse hadi bakalım yola en baştan devam
kızlar herkese selam.topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.bende 1 yılı aşkın süredir anne olmaya uğraşıyorum.allah hepimize tez zamanda bu duyguyu tattırsın.
hele şükür tatlım hoş geldin sende aramıza 1 sene daha çok yeniymiş canım sorununuz neydi acaba özel değilse dermişimkızlar herkese selam.topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.bende 1 yılı aşkın süredir anne olmaya uğraşıyorum.allah hepimize tez zamanda bu duyguyu tattırsın.
kızlar herkese selam.topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.bende 1 yılı aşkın süredir anne olmaya uğraşıyorum.allah hepimize tez zamanda bu duyguyu tattırsın.
burda herşey güzel olacak
:103::103::103::103::103::103:
aaa yapma ama.ilk hamile adayımız o bizim.gözümüz gibi bakmamız lazım masalcığıma
Onsuz ve diğer arkadaşlar olmadan bu topik olurmu?olmazzzzzzzzz
hoşgeldin tatlım. inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun:127:
eveeeett çoook şaşıracaklar görünce
evet haklısın sanırım :78::78: çook utandım şimdi
Neyse mericim sende hoşgeldin canım
keşke febe tume mine dosba ece ve hatta kara da gelse biran önce
evet ama ben karayı çooooooooooook ösledim:84::84::84::84::84::84::84:
Merakta ediyorum nerde bu kız yahu
Gel artık üzme beni karam,günahın boynuna can karam anladık sensizlik haram.insafa gel be karaaaaaaaaaaaaa
Inşallah diğer kıslarda bulur burayı
evet ama ben karayı çooooooooooook ösledim:84::84::84::84::84::84::84:
Merakta ediyorum nerde bu kız yahu
Gel artık üzme beni karam,günahın boynuna can karam anladık sensizlik haram.insafa gel be karaaaaaaaaaaaaa
Inşallah diğer kıslarda bulur burayı
ben ciddi ciddi merak ediyorum.kötü birşeymi oldu diye.ogünden beri hiç girmemiş çünki.
Nette yada pcde problem olsa hallolurdu şimdiye kadar.
Umarım iyidir
hele şükür tatlım hoş geldin sende aramıza 1 sene daha çok yeniymiş canım sorununuz neydi acaba özel değilse dermişimüzülme canım biz burada birbirine kenetlenmiş her türlü zorluğu birlikte yenen sevinçlerini paylaşan arkadaşlar olmak için toplandık. Inşallah bizlerde anne olacağız bunun için moral en başta olması gereken onuda aynı dertten müzdarip biz birlikte yeneceğiz bu zorlu yolculuğu.
ben ciddi ciddi merak ediyorum.kötü birşeymi oldu diye.ogünden beri hiç girmemiş çünki.
nette yada pcde problem olsa hallolurdu şimdiye kadar.
umarım iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?