Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semicim bak olmadı şimdi bu ne kardeşim nereye gitsek peşimizdeler :44::44:
:118::118:neyse hadi bakalım yola en baştan devam

aaa yapma ama.ilk hamile adayımız o bizim.gözümüz gibi bakmamız lazım masalcığıma

onsuz ve diğer arkadaşlar olmadan bu topik olurmu?olmazzzzzzzzz

kızlar herkese selam.topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.bende 1 yılı aşkın süredir anne olmaya uğraşıyorum.allah hepimize tez zamanda bu duyguyu tattırsın.

hoşgeldin tatlım. inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun:127:

kızlar herkese selam.topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.bende 1 yılı aşkın süredir anne olmaya uğraşıyorum.allah hepimize tez zamanda bu duyguyu tattırsın.
hele şükür tatlım hoş geldin sende aramıza 1 sene daha çok yeniymiş canım sorununuz neydi acaba özel değilse dermişim üzülme canım biz burada birbirine kenetlenmiş her türlü zorluğu birlikte yenen sevinçlerini paylaşan arkadaşlar olmak için toplandık. Inşallah bizlerde anne olacağız bunun için moral en başta olması gereken onuda aynı dertten müzdarip biz birlikte yeneceğiz bu zorlu yolculuğu.

hoşgeldin aramıza inşallah hepimize bu güzel duyguyu tatırır rabbim

merhaba canım.hoşgeldin
senin hikayen ne.bizim çoğunluğun 2 3 aşılaması var.sıra tüpe geldi bazı arkadaşlarda.

keşke febe tume mine dosba ece ve hatta kara da gelse biran önce

burda herşey güzel olacak
:103::103::103::103::103::103:

aaa yapma ama.ilk hamile adayımız o bizim.gözümüz gibi bakmamız lazım masalcığıma

Onsuz ve diğer arkadaşlar olmadan bu topik olurmu?olmazzzzzzzzz

evet haklısın sanırım :78::78: çook utandım şimdi
Neyse mericim sende hoşgeldin canım

keşke febe tume mine dosba ece ve hatta kara da gelse biran önce

evet ama ben karayı çooooooooooook ösledim:84::84::84::84::84::84::84:
Merakta ediyorum nerde bu kız yahu
Gel artık üzme beni karam,günahın boynuna can karam anladık sensizlik haram.insafa gel be karaaaaaaaaaaaaa
Inşallah diğer kıslarda bulur burayı

bulur bulur güzel yönlendirme yapmışsınız

ben ciddi ciddi merak ediyorum.kötü birşeymi oldu diye.ogünden beri hiç girmemiş çünki.
nette yada pcde problem olsa hallolurdu şimdiye kadar.
umarım iyidir

ben ciddi ciddi merak ediyorum.kötü birşeymi oldu diye.ogünden beri hiç girmemiş çünki.
Nette yada pcde problem olsa hallolurdu şimdiye kadar.
Umarım iyidir

evet bende bakmıştım en son o gün başka yerlerede girmemiş ne oldu acaba?:26::26::26:

Hoşbulduk canım.hepinize ayrı ayrı teşekkürler...benim hikayem şöle 2 sene önce bir gebelik oluştu kendiliğinden ama yanlış zamanlamaydı ve kürtaj oldum istemeyerekte olsa.şimdi bir senedir deniyoruz olmuyor .doktpra gittik testler falan yapıldı bakıldı ve prolaktin hormonum yüksek çıktı.4 aydır ilaç kullanıyorum prolaktinim düştü ama hala gebelik oluşmadı.bu ayda olmazsa artık rahim filmi çektiricem.olacağınıda pek sanmıyorum ya çok zor süreçler gerçekten allah yardımcımız olsun.

nette yada pcde problem olsa hallolurdu şimdiye kadar.
umarım iyidir

umarım canım..
kızlar hiç istemiyorum ama kociş artık isyan ediyo. nerdeyse bütün birgün burdaydım.
ben kaçayım. yarın görüşürüz... inşallah güzel haber vermek için gelirim hemencik.
öpüyorum hepinizi
tekrar hayırlı olsun toppiğimiiiiizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…