Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence bize göre sen iyi durumdasın canım umudunu hiç yitirme strestende uzak dur
Kendini rahat bıraktığında bence allahın izniyle olacak gelecek regl tarihini söylersen senide listemize ekleyelim canım

Melodicim burası yeni olduğu için sen bilemezsin mesela benim 8. Senem hiç korunmadım bir gebelikte yaşamadım 2 negatif aşılamam var tüp düşünüyorum ama birazdaha erteliyorum bu arada bitkisel şeyler deneyeceğim benim kısaca böyle hikayem canım yeni arkdşlarda gelen arkadaşlar için kısaca hikayesini yazarsa iyi olur.Bu arada eşimde çift taraflı varikosel vardı 3 sene önce ameliyat oldu bende ara ara adet düzensizliği oluyor drlara göre sebepsiz infertiliteymiş (nasıl sebepsiz oluyorsa)işte böyle

Son düzenleme:

bir kere gebelik oluştuysa kürtaj sırasında da tüplerin zarar görmediyse büyük ihtimal açık çıkacaktır rahim filminde.
bir kere olmuş.şimdi neden olmasın ki.prolaktinin sanırım yenşi normala dönmüşzaman ver kendine.işallah yakında hamiş olursun
bu arada yaş kaç:26::26:

merhaba canım.hoşgeldin
senin hikayen ne.bizim çoğunluğun 2 3 aşılaması var.sıra tüpe geldi bazı arkadaşlarda.

Benim henüz o aşamada değil canım .prolaktin sorunum vardı halloldu ama bebiş gelmedi heralde bu ay rahim filmi isteyecek doktorum ..korkuyorum kızlar valla ya çok zor ..

iyi geceler masalcım.
yarın büyük gün.bizde heyecanla bekleyecez canım
ama çift çizgiyi göremesekte şöyle bir zırlayıp iki ağlayıp derin bir nefes alıp kaldığımız yerden devam edicez canım.tamam mı.bir ay daha deniyecez olmadı tüp baby yaparız ne olmuş yani
unutma
umudumuz bitmeyecek bizde anne olacağız
seni seviyoruz canım

Benim henüz o aşamada değil canım .prolaktin sorunum vardı halloldu ama bebiş gelmedi heralde bu ay rahim filmi isteyecek doktorum ..korkuyorum kızlar valla ya çok zor ..

sen bilirsin ama rahim filmini niye istiyorki o tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek için değilmi? öyle olsa 1 gebelik yaşamışsın oda olmazdı sonradan kapanıyormu tüpler semicim sen bilirsin? korkma canım ne yapalım sabredeceğiz ALLAH vereceği zamanı bilir.

ne zaman normal değerlere düştü prolaktinin.kaç aydır yani.

bence bize göre sen iyi durumdasın canım umudunu hiç yitirme strestende uzak dur
Kendini rahat bıraktığında bence allahın izniyle olacak gelecek regl tarihini söylersen senide listemize ekleyelim canım

Canım benim çok saol.bat 17 mart tatlım.umarım anne olurum ya çokistiyorum allahım.dualarım sizinle inşallah hepiniz anne olacaksınız.

aynen katılıyorum bitanem.ağla ağla yine kaldığımız yerden devam edicez inşallah tatlım.
bende sizi seviyorum
iyi geceler.. iyiki varsınız

tatlım bir sürü sebebi var tüp tıkanıklığının.rahim iltihabı bunlardan biri.
ama bence açıktır melodinin tüpleri.kürtajda zarar görmediyse.bunun dışında 2 senedir ne olabilir ki.
hem gebelişğe engel prolaktşn problemi varmış.
prosedür işte.mecbur çekilecek o film

Bende ona takıyorum ya o zaman oldu şimdi niye olmuyor diye..prolaktin tedavim 4. ayındayım inşallah bir sonuç alırım aslında biraz rahat olsam olacak bu iş ama çok kafaya takıyorum canım.yaşımda 28 bu arada..dualarım sizinle

hımmm nevaaaaa tatlım melodide bizden
çıtır yani

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
MİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE

ECE İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|63|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
SEMİ|50|?
FEBE|50|?
ORKİDE|50|?

KALAN=50

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
MASALCAN|05.03.2011 ?
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
DOSBA|?
TUME|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE |?

Canım doğru söylüyosun ama ben çok taktım bu olaya aslında.bana kalsa bu kadar da beklemezdim ama doktorum çok iyi saolsun hep gerek yok dedi erteletti bu ay çok ısrar ettim heralde okeylicek.:)en axından içim rahatlıyacak inşallah açık çıkar da bi oh çekerim :)sen uzun zamandır bekliyomuşsun canım en kısa zamanda hamiş kalırsın inşallah canım benim .dua edicem hepiniz için.

aynen katılıyorum bitanem.ağla ağla yine kaldığımız yerden devam edicez inşallah tatlım.
Bende sizi seviyorum
Iyi geceler.. Iyiki varsınız
masalcım sen gitmemişmiydin Ne yaptın kız adama sesini kesmek için
bende öyle düşündüm acaba kürtajda bir zararmı gördü anladığım kadarıyla kendi isteğiyle kürtaj olmuş arkadaşımız Neyse olmuşa çare yok
ama içimden bir his kafaya taktığın için olmuyor diyor canım biraz uğraşacak birşeyler bulsan en azından sana unutturacak. Gibi
hımmm nevaaaaa tatlım melodide bizden
çıtır yani

çıtırız tabii

Doğru söylüyosun bu ay saldım bakalım artık ne olacak ..eşimde saolsun gezdiriyo tatile çıkartıyo falan ama nasip işte..gelecek benim sıpa ama naz yapıyo annesine :)

doğru söylüyosun bu ay saldım bakalım artık ne olacak ..eşimde saolsun gezdiriyo tatile çıkartıyo falan ama nasip işte..gelecek benim sıpa ama naz yapıyo annesine :)

seninki naz yapıyo benimki aşık usandırdı
Boşver sal tabi şekerim kafaya takınca gelecekse bebiş hep beraber :97::97::97::97::96::96: Takalım dimi ama pozitif düşünceli olalımki pozitif yansısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…