hoşbulduk canım.hepinize ayrı ayrı teşekkürler...benim hikayem şöle 2 sene önce bir gebelik oluştu kendiliğinden ama yanlış zamanlamaydı ve kürtaj oldum istemeyerekte olsa.şimdi bir senedir deniyoruz olmuyor .doktpra gittik testler falan yapıldı bakıldı ve prolaktin hormonum yüksek çıktı.4 aydır ilaç kullanıyorum prolaktinim düştü ama hala gebelik oluşmadı.bu ayda olmazsa artık rahim filmi çektiricem.olacağınıda pek sanmıyorum yaçok zor süreçler gerçekten allah yardımcımız olsun.
Hoşbulduk canım.hepinize ayrı ayrı teşekkürler...benim hikayem şöle 2 sene önce bir gebelik oluştu kendiliğinden ama yanlış zamanlamaydı ve kürtaj oldum istemeyerekte olsa.şimdi bir senedir deniyoruz olmuyor .doktpra gittik testler falan yapıldı bakıldı ve prolaktin hormonum yüksek çıktı.4 aydır ilaç kullanıyorum prolaktinim düştü ama hala gebelik oluşmadı.bu ayda olmazsa artık rahim filmi çektiricem.olacağınıda pek sanmıyorum yaçok zor süreçler gerçekten allah yardımcımız olsun.
merhaba canım.hoşgeldin
senin hikayen ne.bizim çoğunluğun 2 3 aşılaması var.sıra tüpe geldi bazı arkadaşlarda.
Benim henüz o aşamada değil canım .prolaktin sorunum vardı halloldu ama bebiş gelmedi heralde bu ay rahim filmi isteyecek doktorum ..korkuyorum kızlar valla ya çok zor ..
Benim henüz o aşamada değil canım .prolaktin sorunum vardı halloldu ama bebiş gelmedi heralde bu ay rahim filmi isteyecek doktorum ..korkuyorum kızlar valla ya çok zor ..
bence bize göre sen iyi durumdasın canım umudunu hiç yitirme strestende uzak dur
Kendini rahat bıraktığında bence allahın izniyle olacak gelecek regl tarihini söylersen senide listemize ekleyelim canım
iyi geceler masalcım.
yarın büyük gün.bizde heyecanla bekleyecez canım
ama çift çizgiyi göremesekte şöyle bir zırlayıp iki ağlayıp derin bir nefes alıp kaldığımız yerden devam edicez canım.tamam mı.bir ay daha deniyecez olmadı tüp baby yaparız ne olmuş yani
unutma
umudumuz bitmeyecek bizde anne olacağız
seni seviyoruz canım
sen bilirsin ama rahim filmini niye istiyorki o tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek için değilmi? öyle olsa 1 gebelik yaşamışsın oda olmazdı sonradan kapanıyormu tüpler semicim sen bilirsin? korkma canım ne yapalım sabredeceğiz ALLAH vereceği zamanı bilir.
bir kere gebelik oluştuysa kürtaj sırasında da tüplerin zarar görmediyse büyük ihtimal açık çıkacaktır rahim filminde.
bir kere olmuş.şimdi neden olmasın ki.prolaktinin sanırım yenşi normala dönmüşzaman ver kendine.işallah yakında hamiş olursun
bu arada yaş kaç:26::26:
sen bilirsin ama rahim filmini niye istiyorki o tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek için değilmi? öyle olsa 1 gebelik yaşamışsın oda olmazdı sonradan kapanıyormu tüpler semicim sen bilirsin? korkma canım ne yapalım sabredeceğiz ALLAH vereceği zamanı bilir.
masalcım sen gitmemişmiydinaynen katılıyorum bitanem.ağla ağla yine kaldığımız yerden devam edicez inşallah tatlım.
Bende sizi seviyorum
Iyi geceler.. Iyiki varsınız
bende öyle düşündüm acaba kürtajda bir zararmı gördü anladığım kadarıyla kendi isteğiyle kürtaj olmuş arkadaşımıztatlım bir sürü sebebi var tüp tıkanıklığının.rahim iltihabı bunlardan biri.
Ama bence açıktır melodinin tüpleri.kürtajda zarar görmediyse.bunun dışında 2 senedir ne olabilir ki.
Hem gebelişğe engel prolaktşn problemi varmış.
Prosedür işte.mecbur çekilecek o film
ama içimden bir his kafaya taktığın için olmuyor diyor canım biraz uğraşacak birşeyler bulsan en azından sana unutturacak.bende ona takıyorum ya o zaman oldu şimdi niye olmuyor diye..prolaktin tedavim 4. Ayındayım inşallah bir sonuç alırım aslında biraz rahat olsam olacak bu iş ama çok kafaya takıyorum canım.yaşımda 28 bu arada..dualarım sizinle
hımmm nevaaaaa tatlım melodide bizden
çıtır yani
iyi geceler canlarım öpüyorum hepinizi
masalcım sen gitmemişmiydinNe yaptın kız adama sesini kesmek için
bende öyle düşündüm acaba kürtajda bir zararmı gördü anladığım kadarıyla kendi isteğiyle kürtaj olmuş arkadaşımızNeyse olmuşa çare yok
ama içimden bir his kafaya taktığın için olmuyor diyor canım biraz uğraşacak birşeyler bulsan en azından sana unutturacak.Gibi
çıtırız tabii
iyi geceler canlarım öpüyorum hepinizi
doğru söylüyosun bu ay saldım bakalım artık ne olacak ..eşimde saolsun gezdiriyo tatile çıkartıyo falan ama nasip işte..gelecek benim sıpa ama naz yapıyo annesine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?