merhaba kızlar nasılsınız.
kızlarr napıyosunuz :)valla gce 4 te yattım manyak oldum resmen :)nevacım gelmiş gittmiş ..şule piyasada yok galibasemicimde yok henüz..gece muhabbet güzeldi valla...
ay hayır nevacım
içemeseydim emin ol söylerdim canım
bugün arkadaşım bizzat kulağıma söyledi, sen sabah sabah soğan mı yedin dedi... bendeoldum hık mık dedim sonra itiraf ettim soğan kürü yapıyorum dedim, bence hafta içi değil hafta sonu yap dedi tabi nasıl uygulandığını bilmiyor
mecburen bırakacağım canım, ya da sadece akşamları mı içsem fayda eder miki günde bir kez
evet semicim sanırım sadece akşamları içsem olur muki günde bir kez fayda verir mi?
kızlar napıyım o zaman ben devam edeyim mi yani, sabah içtim sabahkiyle bu 3. içişim.. bu akşam da içersem 2 gün bitmiş oluyor
ben iyiyim canım sen nasılsın?
evet öyle yapacağım nevacım 2 gün sabah akşam oldu..tumeciğim bırakma tatlım ahmet maranki günde 2 öğün dedi sabah öğlen/öğlen akşam/sabah akşam/akşam gece yatarkende söylmişti sen onu yap tatlım sabahta ağzına karanfil at ohhhhhhh
kızlar napıyım o zaman ben devam edeyim mi yani, sabah içtim sabahkiyle bu 3. içişim.. bu akşam da içersem 2 gün bitmiş oluyor
tumeciim bence akşam eve gelince bir bardak yatarken bir bardak iç.
zaten öyle diyodu adam ay adını unuttum.:26:
yani çalışan bayanlar bir bardak akşlam yemeği öncesi bir bardakta yatarken içmesi yeterli olacaktır dedi. zaten en az arada 5-6 saat zaman var.
bence mantıklısı bu şekerim.
yinede sen bilirsin
kızlarr napıyosunuz :)valla gce 4 te yattım manyak oldum resmen :)nevacım gelmiş gittmiş ..şule piyasada yok galibasemicimde yok henüz..gece muhabbet güzeldi valla...
iyiyim çok şükür
tumecim bı bakıyim dedim.
iyi yapmışsınj canım. bizim topik gece kalabalık, gündüzleri kimse yok. bende gece kalamıyorum
iyi yapmışsınj canım. bizim topik gece kalabalık, gündüzleri kimse yok. bende gece kalamıyorum
şule tume neva orkide slm kızlar.:79::79::79:
nasılsınız
sen nasılsın şulecim.sabahı ettin galiba dün gece
ali kaptan kafayı yedi
iyiym ben canım. sen ne yaptın bugün. gittin mi temizliğe teyzene?
şulecim uyku sorunun için psikoloğa gitmeyi düşündün mü:26:
gittim canım gittim.geldim yemekti bulaşıktı
mobilya çıraklığına devamdı derken şimdi oturdum valla
he birde çay içerken.
kızlar beni burda kimse yanlış anlamaz biliyorum.
paylaşmam lazım sizinle çünki çoooo.k sevindim
biz araba aldık
bu kadar sevinmem garip gelebilir bazılarınıza ama düşünün ben arba ile büyüdüm
evlendim araba yoko kadar zorlsndım ki dolmuşlarda 6 yıl oldu hala alışamadım ve aksikliğini yaşıyordum
evlendiğimizde evim olmasın arabam olsun diyecek kadar mantıksız konuşmalarda yapmışlığım vardır
çok şükür rabbime nasip etti .rabbim olmayan herkese versin
tek eksiğimiz kaldı onuda rabbim işallah verecek:119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?