Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr napıyosunuz :)valla gce 4 te yattım manyak oldum resmen :)nevacım gelmiş gittmiş ..şule piyasada yok galiba semicimde yok henüz..gece muhabbet güzeldi valla...

beni etkilemiyor artık melodicim her geceki halim geldim ben öğlen ama kimse yoktu bende evle ilgilendim.

evet semicim sanırım sadece akşamları içsem olur muki günde bir kez fayda verir mi?

kızlar napıyım o zaman ben devam edeyim mi yani, sabah içtim sabahkiyle bu 3. içişim.. bu akşam da içersem 2 gün bitmiş oluyor

tumeciğim bırakma tatlım ahmet maranki günde 2 öğün dedi sabah öğlen/öğlen akşam/sabah akşam/akşam gece yatarkende söylmişti sen onu yap tatlım sabahta ağzına karanfil at ohhhhhhh

kıslar misafirim var o yüzden arada geldim kocişi uyutabilirsem bu gece görüşürük belki

tumeciğim bırakma tatlım ahmet maranki günde 2 öğün dedi sabah öğlen/öğlen akşam/sabah akşam/akşam gece yatarkende söylmişti sen onu yap tatlım sabahta ağzına karanfil at ohhhhhhh
evet öyle yapacağım nevacım 2 gün sabah akşam oldu..
bundan sonrada akşam gece olur..

kızlar napıyım o zaman ben devam edeyim mi yani, sabah içtim sabahkiyle bu 3. içişim.. bu akşam da içersem 2 gün bitmiş oluyor

bencede tumecim.masalınki çok güzel fikir.evet gerçekten çalışan bayanlar öyle içiyordu
ben unutmuşum

kızlarr napıyosunuz :)valla gce 4 te yattım manyak oldum resmen :)nevacım gelmiş gittmiş ..şule piyasada yok galiba semicimde yok henüz..gece muhabbet güzeldi valla...

ay tatlım 12 saat tam kapasiteçalıştım sanırım ben.pert olmuş durumdayım.oyy oyyy

şule tume neva orkide slm kızlar.:79::79::79:
nasılsınız
sen nasılsın şulecim.sabahı ettin galiba dün gece

iyi yapmışsınj canım. bizim topik gece kalabalık, gündüzleri kimse yok. bende gece kalamıyorum

dün gece aklıma geldiniz tumecim
topikte ki 3 5 normal aklıbaşında arkadaş var onlarda çokkkktan uyudu dedim
kız gece uyuyamıyoruz sabahta kalkana kadar öğle oluyor
hiç iyi değil

iyiym ben canım. sen ne yaptın bugün. gittin mi temizliğe teyzene?

gittim canım gittim.geldim yemekti bulaşıktı
mobilya çıraklığına devamdı derken şimdi oturdum valla
he birde çay içerken.

kızlar beni burda kimse yanlış anlamaz biliyorum.
paylaşmam lazım sizinle çünki çoooo.k sevindim

biz araba aldık
bu kadar sevinmem garip gelebilir bazılarınıza ama düşünün ben arba ile büyüdüm
evlendim araba yoko kadar zorlsndım ki dolmuşlarda 6 yıl oldu hala alışamadım ve aksikliğini yaşıyordum
evlendiğimizde evim olmasın arabam olsun diyecek kadar mantıksız konuşmalarda yapmışlığım vardır
çok şükür rabbime nasip etti .rabbim olmayan herkese versin
tek eksiğimiz kaldı onuda rabbim işallah verecek:119::119::119:

şulecim uyku sorunun için psikoloğa gitmeyi düşündün mü:26:

şulecim uyku sorunun için psikoloğa gitmeyi düşündün mü:26:

semicim hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
artık düşünüyorum ama ilaç tedavisi başlıyıcak diye istemiyorum hem birsürü yan etkisi var hemde tedaviye başlıyıcam tekrar hamilelikte devam edmiyicem bilyorum napıcam.

heyoo ben geldimmm....sanıım kociş geldi çıkıcam hay aksi hayırlı olsun tatlımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…