selam kızlar, maşallah topik bugün pek bir hareketliymiş,
Malesef bugün itibariyle soğan suyunu bırakıyorum, iş yerinden arkadaşlar içme dedi
Yazın tatile girince içerim artık...
merhaba kızlar nasılsınız bişey sorabilirmiym ovulasyon adet 8 inci günü olurmu olursa kalitesiz mi olur şeffaf akıntı bugün oldu ama bilmiyorum bi aydınatırsanız canım sevinirim
merhaba kızlar nasılsınız bişey sorabilirmiym ovulasyon adet 8 inci günü olurmu olursa kalitesiz mi olur şeffaf akıntı bugün oldu ama bilmiyorum bi aydınatırsanız canım sevinirim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye
tume açık bıraktı pc sanırım edacım.
malesef bugün itibariyle soğan suyunu bırakıyorum, iş yerinden arkadaşlar içme dedi
yazın tatile girince içerim artık...
ay hayır nevacımben geldiiiiiiiim ama hemen çıkacağım kıslar bir bakayım dedim malum yemek falan nasılsınız bakalım valla uykusuzluktan ölüyorum acayip başımda ağrıyor valla akşama benim şulenin seminin melodinin maşallahı vardı işimiz olmasa daha duracaktıkta seminin komşuları rahatsız olmuştur diye çıktık
ne alakası var tatlım soğanı yemiş gibi olmuyorsunki yoksa sende benim gibi bahanemi uydurdun
gerçi benimki gerçekti ama hadi hadi itiraf et
malesef bugün itibariyle soğan suyunu bırakıyorum, iş yerinden arkadaşlar içme dedi
yazın tatile girince içerim artık...
ay hayır nevacım
içemeseydim emin ol söylerdim canım
bugün arkadaşım bizzat kulağıma söyledi, sen sabah sabah soğan mı yedin dedi... bendeoldum hık mık dedim sonra itiraf ettim soğan kürü yapıyorum dedim, bence hafta içi değil hafta sonu yap dedi tabi nasıl uygulandığını bilmiyor
mecburen bırakacağım canım, ya da sadece akşamları mı içsem fayda eder miki günde bir kez
canım sürekli kalabalık içindeyim, öğrenciyle birebir yanyana soru çözüyorum.. yani soğan da kokan bir madde.....
kızlar napıyım o zaman ben devam edeyim mi yani, sabah içtim sabahkiyle bu 3. içişim.. bu akşam da içersem 2 gün bitmiş oluyor
eğer 22 günde bir adet görüyorsan 8. gün olur..
ama ovulasyonun erken olmasının kaliteyi etkilediğini hiç duymadım..
belkide bir den fazla yumurta olmuştur
tumeciim bence akşam eve gelince bir bardak yatarken bir bardak iç.
zaten öyle diyodu adam ay adını unuttum.:26:
yani çalışan bayanlar bir bardak akşlam yemeği öncesi bir bardakta yatarken içmesi yeterli olacaktır dedi. zaten en az arada 5-6 saat zaman var.
bence mantıklısı bu şekerim.
yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?