Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar nasılsınız bişey sorabilirmiym ovulasyon adet 8 inci günü olurmu olursa kalitesiz mi olur şeffaf akıntı bugün oldu ama bilmiyorum bi aydınatırsanız canım sevinirim

aaaaaaaaaaa
hayret saat kaç olmuş hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kimsecikler yoooookkk
:44::44::44::44::44::44:

selam kızlar, maşallah topik bugün pek bir hareketliymiş,

malesef bugün itibariyle soğan suyunu bırakıyorum, iş yerinden arkadaşlar içme dedi
yazın tatile girince içerim artık...

merhaba kızlar nasılsınız bişey sorabilirmiym ovulasyon adet 8 inci günü olurmu olursa kalitesiz mi olur şeffaf akıntı bugün oldu ama bilmiyorum bi aydınatırsanız canım sevinirim

eğer 22 günde bir adet görüyorsan 8. gün olur..

ama ovulasyonun erken olmasının kaliteyi etkilediğini hiç duymadım..

eğer 22 günde bir adet görüyorsan 8. gün olur..

ama ovulasyonun erken olmasının kaliteyi etkilediğini hiç duymadım..

belkide bir den fazla yumurta olmuştur

ben geldiiiiiiiim ama hemen çıkacağım kıslar bir bakayım dedim malum yemek falan nasılsınız bakalım valla uykusuzluktan ölüyorum acayip başımda ağrıyor valla akşama benim şulenin seminin melodinin maşallahı vardı işimiz olmasa daha duracaktıkta seminin komşuları rahatsız olmuştur diye çıktık

tume açık bıraktı pc sanırım edacım.

malesef bugün itibariyle soğan suyunu bırakıyorum, iş yerinden arkadaşlar içme dedi

ne alakası var tatlım soğanı yemiş gibi olmuyorsunki yoksa sende benim gibi bahanemi uydurdun

gerçi benimki gerçekti ama hadi hadi itiraf et

ay kızlar kimsenin konuşası yok herhalde, ben yeni geldim işten..
girip mutfağa bişeyler hazırlayım bari,
akşam gelirim belki

ay hayır nevacım
içemeseydim emin ol söylerdim canım
bugün arkadaşım bizzat kulağıma söyledi, sen sabah sabah soğan mı yedin dedi... bende oldum hık mık dedim sonra itiraf ettim soğan kürü yapıyorum dedim, bence hafta içi değil hafta sonu yap dedi tabi nasıl uygulandığını bilmiyor

mecburen bırakacağım canım, ya da sadece akşamları mı içsem fayda eder miki günde bir kez

ama soğan yemiş gibi kokmuyor ki suyu
üstelik akşam içiyorsun
sabah kahvaltı ardından fırça ve bir naneli sakızın halledemeyeceği birşey değil ama
rahatsız mı olmuşlar
şuana kadar içtiğin ,zahmetin boşa gidecek ona üzülürüm.

evet semicim sanırım sadece akşamları içsem olur muki günde bir kez fayda verir mi?

kızlar napıyım o zaman ben devam edeyim mi yani, sabah içtim sabahkiyle bu 3. içişim.. bu akşam da içersem 2 gün bitmiş oluyor

kociş geldi, gelirim tekrar..
fikirlerinizi yazın kızlar tamam mı?

kızlar napıyım o zaman ben devam edeyim mi yani, sabah içtim sabahkiyle bu 3. içişim.. bu akşam da içersem 2 gün bitmiş oluyor

tumeciim bence akşam eve gelince bir bardak yatarken bir bardak iç.
zaten öyle diyodu adam ay adını unuttum.:26:
yani çalışan bayanlar bir bardak akşlam yemeği öncesi bir bardakta yatarken içmesi yeterli olacaktır dedi. zaten en az arada 5-6 saat zaman var.
bence mantıklısı bu şekerim.
yinede sen bilirsin

kızlarr napıyosunuz :)valla gce 4 te yattım manyak oldum resmen :)nevacım gelmiş gittmiş ..şule piyasada yok galiba semicimde yok henüz..gece muhabbet güzeldi valla...

evet masalcım en mantıklısı bu sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…