Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tnt de uzak ufuklar var
eski bir film ama her denk geldiğimde mutlaka izlerim

kociş mi
ne güzel sesi varmış.hobi mi sanki eğitimli gibi ses.güzelmiş valla
bende anlatıyorum eskiden dinler duytgulanırdık diye
meğer sen direk kocişinden dinliyormuşsun

kociş mi
ne güzel sesi varmış.hobi mi sanki eğitimli gibi ses.güzelmiş valla
bende anlatıyorum eskiden dinler duytgulanırdık diye
meğer sen direk kocişinden dinliyormuşsun

evet canım kociş sorma valla şarkılarla tavladı desem yeridir.
böyle söylüyor ama kimseyle paylaşmıyor sesinin güzel olmadığını düşünüyor bende yanıltmak istedim eğitimli değil.

eee nasıl vakit geçiriyorsun.:26:

melodi gelmedi ama rona geldi
aşağıda

evet gerçi ben tanımıyorum.
birlikte oturuyordum zaten hiç fırsat olmuyordu kendime bi düzen kuralıda çok olmadı ev işleri mutfakta oyalanmayı çok seviyorum kitap okuyorum gelen giden akşamda sürekli kocişle ilgileniyorum geçip gidiyor zaman

abartmıyorum ama tvsiz de olmuyor
ben sadece uymadan önce yatakta okuyabiliyorum şaka gibi ama başka hiiiiiçç biryerde kitap okuyamam

abartmıyorum ama tvsiz de olmuyor
ben sadece uymadan önce yatakta okuyabiliyorum şaka gibi ama başka hiiiiiçç biryerde kitap okuyamam

ya hiçizlemiyorum değil bir iki dizim var okadar ama illada kaçırmıyım diye uğraşmıyorum.
ilginç ben fırsat buldukça daha yeni edindim bu huyu gerçi eskiden sıkılırdım okuyamazdım.

hayırlı olsun bitanemmm ohhh artık çıkıp gelebilirsin bana nasılda kendime pay çıkardım ama hem niye yanlış anlayalım tatlım ben sizinle tuvalet taşımı bile paylaştım

anaaaaaaaaaa bu donlarda nerden çıktı:26::26:
ay bu akşamda oturayım kendime güleyim bari
herşeyi yanlış yapıyorumbu olacaktı o smile

neva ile melodi kocişleri uyutamadılar sanırım

aaaaaa nezaman beğenmişim farkında değilimki.:26:

ben geldim ama kimsecikler kalmamış neyse iyi oldu benimde uykum vardı zaten aklım burada kalmaz yatayım bari şekerler yarın görüşürüz bu arada evim aldı başını gidiyor yarın bir çeki düzen vereyim dimi ama bu arada bugün beğendiğim fayans rengi gri beyaz oldu son kararım yarı yarıya farketti ama iyi oldu idareli olmam lazım o kadar ihtiyaçlı insan varken lüksüne kaçmamak gerek şimdi içim daha rahat

günaydın kızlar...

söylemiştim ya boynum ağrıyo diye dün daynamadım doktora gittim.MR istedi...korkulu rüyamdı ama sıktım dişimi dün gece çektirdim.bugün sonuç alıcam inş önemli bişe çıkmaz ve ağrılarımda geçer..

günaydın canım.
geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz bitanem

kızlar napıyım o zaman ben devam edeyim mi yani, sabah içtim sabahkiyle bu 3. içişim.. bu akşam da içersem 2 gün bitmiş oluyor
gerçi kızlar cvp vermiş ama tumecim bencede bırakma akşam ve gece iç.çalışanlar için öyle yapsınlar demişti saraçoğlu.. şifa olsun tatlım sonrada gelsin bebişlerrrr...
günaydın canım.
geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz bitanem

saol bitanem inşş..kas ağrısı dedi ama bakalım MR da ne çıkar.. yani fıtık değil sanırsam..

günaydınnnnnnnnnnnnn
canım geçmiş olsun acaba ceryanda falanmı kaldın benim o zaman çok ağırır bikeresinde damar damar üstüne binmişti 1 hafta kıöıldayamamıştım çok kötüydü hala ters hareketimde ağrır

bu arada kızlar :92: 2 beden büyüdüm.
çok ağrıyorlar birde kasıklarımda batmalar var değişik bir ağrı hele başımı hiç yataktan kaldırmayayım çok kötü bitkin mıymıntı birşey oldum benya sabah kocişe kahvaltı hazırladım yanında masada uyuyakalmışım oda git yat dedi niye böyle oldum ben yaaa tabi geç yatarsan sonucu böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…