Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|OKUNDU TUME|444|OKUNDU EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|200|OKUNDU FEBE|1600|? ORKİDE|200|? HASRET41|100|? SEMİ|530|? MELODİ|100|? ŞULE|200|?

MELODİ İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE

TUME|444|? ŞULE|200|? NEVA|300|?

GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR

20.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011
MELODİ|18.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş. önemli bişi yoktur
bu arada mr'dan mı korkuyosun ??

canım çok geçmiş olsun..bende de boyunda düzleşme var bazen tutuyo ağrılarım ..allahtan ileri safhada değilde koluma falan vurmuyo henüz :)inşallah önemli bişeyin yoktur tatlım..

nevacımmm ben okudum tatlım febe için 100 adet yazabilirsin :)bu arada 2 beden büyümüşsün belkimde bebiş gelmiştir yorgunluğun o yüzden de olabilir :)inşallah ama yine de belirtilere takılmıyoruz değil mi ..bana kalsa her ay belirti yaşıyorum ve acabalarla dolaşıyorum belirti manyağı olmazsam iyi yaniöpüldün

şimdi çıkmam lazım pazara gidicem ordan kayınvalideye ..hadi ban a allah kolaylık versin..hepinizi seviyorummm kızlarr...gününüz güzel geçsin....

kızlar biliyomusunuz çoğu zaman metanetli oldum bebeğimin bana ve babasına şefeat edicek inşallah düşüncesiyle avuttum kendimi takdir böyle rabbim böyle istedi vardır bi hayır dedim tevekküllü olmaya çalıştım hep ama bazen öyle bişey oluryoki içimdeki sızıyı tarif edemiyorum burnumun direği sızlıyor 6 aylık olucaktı oğlum şimdi bırakıp gitmeseydi adı emir olucaktı.
ama adı yaşıyıcak oğluşumun 10 aylık evli bi komşum var yeni doğum yaptı okadar tatlıki kızlar okadar yakışıklıki maşallah bütün bebekler güzeldir ama uzun zamandır bukadar talı ve yakışıklı bi bebek görmedim isim arıyordu oğlumu kaybedince emir olsunmu ismi dedim çok beğendi isim annesisi oldun oğlumun dedi emiri görmeye gidicem şimdi.
zor olan ne kızlar biliyomusunuz rahat davranımıyıcam kasıcam kendimi kıskandığım nazarımın değdiği düşünülmesin diye halbuki ben hiç sorgulamamki severim olumsuz bişey düşünmeden.

[video=youtube;oJLCxqH6Kbg]http://www.youtube.com/watch?v=oJLCxqH6Kbg[/video]

[video=youtube;HCF1u33NkiA]http://www.youtube.com/watch?v=HCF1u33NkiA[/video]

Kızlar dinleyin bakalım beğenecekmisiniz.

çok beğendim tatlım valla eşin yetenekli bende hep kocişe derdim şöle sesin güzel olsa bana şarkı söylesen falan ama nerde bir başlıyo arada brn bende çok seviyorum şarkı söylemeyi nerde söyledi bunları hatta bir ara eşime karaoke aldırmada baya ısrarcıydım org çalmayı biliyorum gitara merak saldım ama onu öğrenemem sanırım kursuna gitmem şart

masalcım merhaba nasılsın şekerim.

merhaba bitanem.
iyiyim valla yatıp duruyorum. canım sıkıldı. kocişte yok bi 2 hafta ful çalışacak.
sabah 5 akşam 12 çalışıyo. özleyecez birbirimizi ama ne yapalım bu aralar böööyle gidecek.

sen nasılsın. bu arada kocişin sesi süpermiş.
benim kocişinde sesi güzeldir ve türk sanat müziği çok sever ve söyler bayılırım bendeeee

bende yetenikli olduğunu düşünüyorum ama ısrarla beğenmiyor sana öyle geliyor diyor bende paylaşıcam kızlarla bakalım ne diyicekler dedim.
napsın adamcağız nevacım bak kırmıyor seni söylüyormuş gene.
sorarım nasıl yaptığını karaoke yaptı.
bizimkide geçen yaz aldı org kocaman bişey çok sinir olmuştum görünce darbukası falanda var konservatuar okumak istemiş ama babası istememiş ilgileniyor işte böyle şimdi ama kendine güveni yok.
ben kahve içmeye gidiyorum gelicem.

bende geleyim kahve içmeye çok canım sıkıldıııııııııı

sor tatlım bende ilgileniyorum çok seviyorum şarkı söylemeyi öğren ve bama dön muhakkak evde karaoke aletlerine baktım biraz tuzlu sanki uygun olsa alırdım

slmmmm ben geldim.keyifsizim havalrdan sanırım
ama bu havada pazara gitmeyecm herşeyim var diye seviniyordumşimdiye kadar
maydanozumm yokmuşşşşşşşşşşşşşş
ee maydanozsuz maydanoz suyu buharı da olmaz dimi ama
yada olurmu kızlar mjucizevi birşey falan(tembelliğe bak)

masalcım seni uyanık görüp burda yakalaya bilmek ne büyüksaadet kuzum
nasılsın canım

kızlar bugün başımı yastıktan kaldıramıyorum nedense bir ağırlık var üstümde :97::97::97::97::97:

doğru diyosun valla.
iyiyim bulantı dışında bi sorunum yok bitanem.
sizler nasılsınız bakalım.
eeee gece gelirseniz beni bulamazsınız. gece 2-3 kadar kalırsanız gündüzde gelmiyosunuz.
asıl benim küsmem lazım size amaaaaaa görüşemiyorum sizlerle artık

kızlar bugün başımı yastıktan kaldıramıyorum nedense bir ağırlık var üstümde :97::97::97::97::97:

nevaaaaaaaa bana kendini dinliyormuşsun gibi geliyor
yapma kuzum bırak geleceği varsa sıpanın gelsin bu ay ama süpriz olsun
bizede yazık her ay heraykendimizi dinleye dinleye helak oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…