geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş. önemli bişi yokturgünaydın kızlar...
söylemiştim ya boynum ağrıyo diye dün daynamadım doktora gittim.MR istedi...korkulu rüyamdı ama sıktım dişimi dün gece çektirdim.bugün sonuç alıcam inş önemli bişe çıkmaz ve ağrılarımda geçer..
günaydın kızlar...
söylemiştim ya boynum ağrıyo diye dün daynamadım doktora gittim.MR istedi...korkulu rüyamdı ama sıktım dişimi dün gece çektirdim.bugün sonuç alıcam inş önemli bişe çıkmaz ve ağrılarımda geçer..
[video=youtube;oJLCxqH6Kbg]http://www.youtube.com/watch?v=oJLCxqH6Kbg[/video]
[video=youtube;HCF1u33NkiA]http://www.youtube.com/watch?v=HCF1u33NkiA[/video]
Kızlar dinleyin bakalım beğenecekmisiniz.
masalcım merhaba nasılsın şekerim.
çok beğendim tatlım valla eşin yetenekli bende hep kocişe derdim şöle sesin güzel olsa bana şarkı söylesen falan ama nerde bir başlıyo arada brnbende çok seviyorum şarkı söylemeyi nerde söyledi bunları hatta bir ara eşime karaoke aldırmada baya ısrarcıydım org çalmayı biliyorum gitara merak saldım ama onu öğrenemem sanırım kursuna gitmem şart
bende yetenikli olduğunu düşünüyorum ama ısrarla beğenmiyor sana öyle geliyor diyor bende paylaşıcam kızlarla bakalım ne diyicekler dedim.
napsın adamcağız nevacım bak kırmıyor seni söylüyormuş gene.
sorarım nasıl yaptığını karaoke yaptı.
bizimkide geçen yaz aldı org kocaman bişey çok sinir olmuştum görünce darbukası falanda var konservatuar okumak istemiş ama babası istememiş ilgileniyor işte böyle şimdi ama kendine güveni yok.
ben kahve içmeye gidiyorum gelicem.
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/426031-umudumuz-bitmeyecekbizde-anne-olacagiz-diy
www.kadinlarkulubu.com
tatlım eşinin facebook sayfasında bunu gördüm şak diye açıldı tanıdıkların falan görür sil bence tatlım onu malum hoş şeyler yazmadık adında maşallah naklen yayın
bende yetenikli olduğunu düşünüyorum ama ısrarla beğenmiyor sana öyle geliyor diyor bende paylaşıcam kızlarla bakalım ne diyicekler dedim.
napsın adamcağız nevacım bak kırmıyor seni söylüyormuş gene.
sorarım nasıl yaptığını karaoke yaptı.
bizimkide geçen yaz aldı org kocaman bişey çok sinir olmuştum görünce darbukası falanda var konservatuar okumak istemiş ama babası istememiş ilgileniyor işte böyle şimdi ama kendine güveni yok.
ben kahve içmeye gidiyorum gelicem.
slmmmm ben geldim.keyifsizim havalrdan sanırım
ama bu havada pazara gitmeyecm herşeyim var diye seviniyordumşimdiye kadar
maydanozumm yokmuşşşşşşşşşşşşşş
ee maydanozsuz maydanoz suyu buharı da olmaz dimi ama
yada olurmu kızlar mjucizevi birşey falan(tembelliğe bak)
masalcım seni uyanık görüp burda yakalaya bilmek ne büyüksaadet kuzum
nasılsın canım
kızlar bugün başımı yastıktan kaldıramıyorum nedense bir ağırlık var üstümde:97::97::97::97::97:
kızlar bugün başımı yastıktan kaldıramıyorum nedense bir ağırlık var üstümde:97::97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?