Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevacım da gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşş:)net arada gidip geliyor kızlar çıkmıyorum yoksaşulecim benim bugün aneylik duygularım kabardı yahu ..çiftlikteki babyi sevince

hepi topu 5 sayfa
okuyosun ya yarım saatte bayılıyorum bu huyuna nevacım
hadi kız çıkıcam

valla bende bu akşam zorlanıyorum kociş pc yeniledi sinir oldum maus beni deli etti güya hassas ama biraz fazla hassas akıp gidiyo basınca konturol edemiyorum.
evet melodicim okudum bende çok duygulandım ALLAH yardımcıları olsun RABBİM senden razı olsun heoimizide hayırlısıyla nasib etsin inşallah.

heleşükür hanım son 3 dkdır da cevap uyazıyor
kaç dakika yazar acaba kızlar:18::18:

yok tatlım bugünde yok valla çıkmadı çift çizgi

kahve derken koltuktan bahsetmemiştimki ben kuşum:26:

bu arada herkeze hayırlı geceler kızlar bu gece 12 den sonra hıdırellez şekerler ben yaptım bakalım inşallah mübarekgecede dualarımız kabul olur semiciğim bende ikiz kist vardı tatlım 3.5 santim biri 3 cm bbiri birbirine yapışık ameliyat demişti dr sonra ne olduysa o ay kayboldu ameliyat olacakken dr bilem şaşırmıştı tatlım

melodi yok
nevada gelmedi.dantel yapıyor galiba tam gaz

hımm 3. peçeteme geçtim tosuncuğuma gittim bu gün eve gelinde dualarımı okudum ondan geçe kaldım kuzucuklarım.

hamaratsın maşallah.

hamarat nevacım ya helal sana nereye kayboldunuz yahu

ee altta bir ben gözüküyorum nerde bu devlet nerde bu millet huhuhuhuhuh neyse bende çıkayım bari geç oldu. herkese iyi gecelerdostlarım tatlı rüyalar herşey gönlünüzce olsun şu yanda çıkan karıda gece gece beni günaha sokup duruyor tövbe tövbe

hımmm ben sanırım detaycı değilim
neyse kızlar ben çıkıyorum çok geç kaldım
tekrar iyi geceler

dualarımızı ederken istiğfar edip salat ve selam getirip elhamdülillah deyip duamızı edip tekrar elhamdülillah ve salat ve selamla bitirilen dualar red edilmezmiş inşallah kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…