:6
hay allah koparttınız beni gece gece nevaaaaaaaa ya ben yarın sarma denemesi yapıcam taze yapraktan bi anlatıver kuzum püf noktasını şunun yahu
zaten gidicem diyen çokta giden yok maaşallah
hadi ya kociş köpürecek yine ya
kızdırdım ya bu akşam yarın ilk işi ne kadar kalmışım burda ona bakmak olur
puffff
ah ah ah gönül ister ama yarın k.valdeme gidebilirim kuzum usta gelirse eğer eve uykusuzda olmazki yoksa evde olacağımı bilsem dururdum
ne yani ben detaycı değilmiyim değil
ben değilim sanırım derken yapamam demek istedi kuzum seninde uykun gelmiş melodiye güvenme sen bize gitmeyin diyor ama birazdan teli öter ne diyordu telden tacizhadi o zaman dümkü gibi 1 2 3 deyince çıkalım hepimiz.
alçak köfte semihani gidiyodun sen nevacım geldi kaldın bakıyorum hani senin eksik yarın bendim
sarma denemesi
üzüm yaprağımı
canım ben detaycı değilmiyim demedim ki aman geçelim önemsiz birşey işte.
yok kız neva ile alakalı resim yüklüyorum
alçak köfte semihani gidiyodun sen nevacım geldi kaldın bakıyorum hani senin eksik yarın bendim
sarma denemesi
hadi sende git canım yarın misafirinde varmış dinlen azcık kocişinede kızma adam cağız seni yanında istiyor.
neva sen kayınvalidenle küs değilmiydin benmi yanlış hatırlıyorum.
ay kız çıkıcam diyor ben soru soruyorum tamam canım git sen ALLAH rahatlık versin
hımmm ben sanırım detaycı değilim
neyse kızlar ben çıkıyorum çok geç kaldım
tekrar iyi geceler
:78::78::78::78::78::78::78:
yok canım resim yüklüyorum desem inanırmısın acaba:26:
ne gülüyosun kızdeneme napayım kuzum kışın salamura yaptım beceremedim olmadı pişmedi yapraklar şimdi taze yaprakla deneme
efet tatlım üzüm ..bide düdüklüde pişermiki bu sarma
:26::26::26::26::26::26:
pişşşşttşulemi aldın sesim sıkmadı kaleyi içtenmi fetediyon kız sen ne o yavaş yavaş yarımlar falan böyle şeyler racona ters burada biz bir narız çoğuzya o bakımdan elmanın 2 yarısızyız desem olmayacak ooooo mastika mastika sarhoş oldum ben saçmalımaya başladım hade byyyyyyyy
sen benim kader arkadaşısın bunu kımse değiştiremez seni çok seviyorum.
semi dalgamı geçiyor bu benle ANLAYAMADIMDA
senle değil melodiyle sanırım
ŞEYY KAVGALI AYRILDIK ŞÖYLE DİYELİM BEN KONUŞMUYORDUM HALENDAHA MESAFEMİ KORUYORUM BEN O ESKİ BEN DEĞİLİM ARTIK ONLAR GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR GİDEYİM DİYE.
:26::26::26::26::26::26:
pişşşşttşulemi aldın sesim sıkmadı kaleyi içtenmi fetediyon kız sen ne o yavaş yavaş yarımlar falan böyle şeyler racona ters burada biz bir narız çoğuzya o bakımdan elmanın 2 yarısızyız desem olmayacak ooooo mastika mastika sarhoş oldum ben saçmalımaya başladım hade byyyyyyyy
semi dalgamı geçiyor bu benle ANLAYAMADIMDA
ŞEYY KAVGALI AYRILDIK ŞÖYLE DİYELİM BEN KONUŞMUYORDUM HALENDAHA MESAFEMİ KORUYORUM BEN O ESKİ BEN DEĞİLİM ARTIK ONLAR GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR GİDEYİM DİYE.
anladım benimle aynı durumdasın yani oooooooooooooooooohhhhhhhhhhh çok beklerler.
bugün çok büyük bi hatadan sonanda kurtuldum bende nerdeyse kayınvalidemlere 5 bina uzakta bi ev tutuyorduk.
melodiciğim benim kocişte normalde pek konuşmaz ama masaja bayılır ben i bir gün masaja ikna etti yapıyorum bir baktım bülbül gibi şakıyor adam biz sohbet gırgır şamata derken bir baktım tam bir saat masaj yapmışımEe adam işini biliyor sonrada ben kızınca gülüp dahada delirtmezmi beni niyemi anlattım:26: Anlarsın sen
Kandıramazsın beni burda tutamazsıın beni
durduramazsın beni ben gidiyorum artık hade öptüm seni (herkesi)
melodiciğim benim kocişte normalde pek konuşmaz ama masaja bayılır ben i bir gün masaja ikna etti yapıyorum bir baktım bülbül gibi şakıyor adam biz sohbet gırgır şamata derken bir baktım tam bir saat masaj yapmışımEe adam işini biliyor sonrada ben kızınca gülüp dahada delirtmezmi beni niyemi anlattım:26: Anlarsın sen
Kandıramazsın beni burda tutamazsıın beni
durduramazsın beni ben gidiyorum artık hade öptüm seni (herkesi)
şulee bende yakın oturuyorum kayınvalideye 3,5 blok ötemde
tamam tamam git napalım şule imdadıma yetiştihadi seviyorum seni iyi uykularrr canımmmm
yav bırak gitsin kızcağız melodicim ben anlatırım ayol topikten biri demişti ama unuttum maharet topu burda.
tatlım sen anlatıver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?