Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten gidicem diyen çokta giden yok maaşallah
hadi ya kociş köpürecek yine ya
kızdırdım ya bu akşam yarın ilk işi ne kadar kalmışım burda ona bakmak olur
puffff

hadi sende git canım yarın misafirinde varmış dinlen azcık kocişinede kızma adam cağız seni yanında istiyor.

ah ah ah gönül ister ama yarın k.valdeme gidebilirim kuzum usta gelirse eğer eve uykusuzda olmazki yoksa evde olacağımı bilsem dururdum

neva sen kayınvalidenle küs değilmiydin benmi yanlış hatırlıyorum.
ay kız çıkıcam diyor ben soru soruyorum tamam canım git sen ALLAH rahatlık versin

küstü bana aramaz taciz yapmaz bugünoh ben bugün erken yatmıycam

canım ben detaycı değilmiyim demedim ki aman geçelim önemsiz birşey işte.
yok kız neva ile alakalı resim yüklüyorum

:26::26::26::26::26::26:

alçak köfte semihani gidiyodun sen nevacım geldi kaldın bakıyorum hani senin eksik yarın bendim

pişşşştt şulemi aldın sesim sıkmadı kaleyi içtenmi fetediyon kız sen ne o yavaş yavaş yarımlar falan böyle şeyler racona ters burada biz bir narız çoğuzya o bakımdan elmanın 2 yarısızyız desem olmayacak ooooo mastika mastika sarhoş oldum ben saçmalımaya başladım hade byyyyyyyy

semi dalgamı geçiyor bu benle ANLAYAMADIMDA

ŞEYY KAVGALI AYRILDIK ŞÖYLE DİYELİM BEN KONUŞMUYORDUM HALENDAHA MESAFEMİ KORUYORUM BEN O ESKİ BEN DEĞİLİM ARTIK ONLAR GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR GİDEYİM DİYE.

hımmm ben sanırım detaycı değilim
neyse kızlar ben çıkıyorum çok geç kaldım
tekrar iyi geceler

ay evet ya ben yanlış anlamışım bunda bi sitem var sandım galiba nevam haklı benimde uykum gelmiş.
yada bu güya hassas maus yüzünden kırmamak için zor tutuyorum kendimi.

ne gülüyosun kızdeneme napayım kuzum kışın salamura yaptım beceremedim olmadı pişmedi yapraklarşimdi taze yaprakla deneme

efet tatlım üzüm ..bide düdüklüde pişermiki bu sarma

evet koy düdüklüye 1 saatten önce alma ama tamam mı anca pişer.

anladım benimle aynı durumdasın yani oooooooooooooooooohhhhhhhhhhh çok beklerler.
bugün çok büyük bi hatadan sonanda kurtuldum bende nerdeyse kayınvalidemlere 5 bina uzakta bi ev tutuyorduk.

nevaaaaaaaaaa dalga geçmiyorum kız daha 1 yıllık evliyim ayol sarma yı anlat öyle git lütfennnnnnnnnnnn

melodiciğim benim kocişte normalde pek konuşmaz ama masaja bayılır ben i bir gün masaja ikna etti yapıyorum bir baktım bülbül gibi şakıyor adam biz sohbet gırgır şamata derken bir baktım tam bir saat masaj yapmışım Ee adam işini biliyor sonrada ben kızınca gülüp dahada delirtmezmi beni niyemi anlattım:26: Anlarsın sen
Kandıramazsın beni burda tutamazsıın beni
durduramazsın beni ben gidiyorum artık hade öptüm seni (herkesi)

anladım benimle aynı durumdasın yani oooooooooooooooooohhhhhhhhhhh çok beklerler.
bugün çok büyük bi hatadan sonanda kurtuldum bende nerdeyse kayınvalidemlere 5 bina uzakta bi ev tutuyorduk.

şulee bende yakın oturuyorum kayınvalideye 3,5 blok ötemde

çok fenasın neva valla bu ihtimali kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi.

tamam tamam git napalım şule imdadıma yetiştihadi seviyorum seni iyi uykularrr canımmmm

şulee bende yakın oturuyorum kayınvalideye 3,5 blok ötemde

seninkiler pek bulaşmıyorlar sanırım benimkileri anlatmaya başlamıyım istersen.
eeeeeeeeee bu 3,5 nasıl oluyor

tamam tamam git napalım şule imdadıma yetiştihadi seviyorum seni iyi uykularrr canımmmm

tatlım sen neye takıldın yoksa tamamınımı anlatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…