canım bende dr. öle söledim pahalı bi test dedimdosbacım sağol arkadaşım.
sana bişey danışıcam ben pazartesi testi yaptırıcaktım şimdi napiyim ilacı kullanıp öylemi test yaptırsam çünkü bidaha yaptıramam
bide maydanozu sık iç kısmını anlamadım:26:
tatlım bunu hem kocişler hemde bizmi yapıcaz.zor değil bence yapılabilir.. bide arı sütü ve poleni nerden aldın?? :94::94:
anladım canım bakıcam eczanelere.
evet kk,dan bi dahiliye dr,yla yazışmıştık bana bu pıhtılaşma işini hemotoloji romotoloji dr görünmemi önermişti.
13.05.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
EDANURLU:93:|09.05.2011
ŞENGÜL:83:|13.05.2011
MELODİ:108:|18.05.2011
NEVA:82:|22.05.2011
DOSBA:112:|05.06.2011
MİNE|03.06.2011
SEMİ:89:|07.06.2011
FEBE|07.06.2011
TUME|08.06.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:
KARA|TÜP|:26:
kızlar dr. feridun kunak'ı biliyor musunuz?? hani tv'de çıkıyor ortopedi uzmanı...
benim geçen sene bacağım ağrıdı ve ona tedavi oldum çok ince ve çok hoş bi insan... her gün duamda..
geçen sene bacağımdan 3 tane önemli ameliyat sölemişlerdi ve 2 sene bebek doğuramasın demişledi...Allah ondan razı olsun tedavi ile sağlığıma kavuştum çok şükür...
dün onun yanındaydım biraz da sinirlerim bozuktu konuşurken sinirlerim bozuldu ağladım
çok güzel teselli etti çok dua etti bi de doğurganlığı artırmak için bi bal-arusütü-polen tarifi verdi...
pıhtılaşma için ise bi ilaç verdi... şulecim ilgilenirsin diye anlatıyorum
bu ilacı 15 gün iç dedi sonra test yaptır dedi... geçmezse hematoloji uzmanı tavsiye etti... bi de günlük maydonoz kürü önerdi...1 demet maydonzu sık iç sabahları aç karnına dedi...
verdiği ilaç bitkisel bununla hamile kalmanın sakıncası yok dedi...
karı koca bu balı yememizi tavsiye etti isterseniz kürü anlatabilirim
hoşgeldin şengülcümmmm hadii inşşşşşş...test yaptınmıııı???
şengül test yaptın mı hayatım
hadi inş.
şengüll inşallah hamişsindir yavgelsin bebişlerrrrrrrrrrrr
ayyy amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım ya ama insan ister istemez umutlanıyor işte yahadi inşlallah sırayla gelir bebişlerimiz allahım bu mübarek günde duy sesimizi amiiiinnnnn
evet canım düşük nedeni ama bende pıhtılaşma var bu nedenle ii gelecek...çnk kan sulanacak...evet sağlıklı birinde fazla sulanması ii değil...zaten hamile kalınca bırakacağımtatlım maydonoz maydonoz suyu filan düşüğe neden oluyor diye biliyorum....ben zaten düşüğümü maydonoz suyu yüzünden yaptım bilemedim içtim...sırf düşük yapmak için maydonozu kulklananlar var diye duymuştum söliyimde ben...
hoşbuldum tatlım....inş.canım ama umutlanmak istemiyorum daha doğrusu hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.ama biliyorumki kırmızılar gelirse çok ama çok üzülecem
canım 4 gün önce yapmıştım çıkmadı ama arkadaş adet tarihinden 1 hafta sonra yap dedi o zaman çıkar şimdi çıkmaz dedi....p.tesiye kadar bekleyim olomazsam yaparım diyorum ama bilemiyorum....
evet canım düşük nedeni ama bende pıhtılaşma var bu nedenle ii gelecek...çnk kan sulanacak...evet sağlıklı birinde fazla sulanması ii değil...zaten hamile kalınca bırakacağım
normal de düşük nedeni olduğunu bende duymuştum
zaten sadece 15 gün içeceğim
evet canım düşük nedeni ama bende pıhtılaşma var bu nedenle ii gelecek...çnk kan sulanacak...evet sağlıklı birinde fazla sulanması ii değil...zaten hamile kalınca bırakacağım
normal de düşük nedeni olduğunu bende duymuştum
zaten sadece 15 gün içeceğim
tatlım senin bugün çatlatma iğnesinden sonraki 14.günün dimi???? ben olsam yarın sabah yapardım..varsa çıkablir..masalın çıkmıştı çünkü değeri yüksektihadi inşşşş çok ümitlenme ama dikkatli davran ok?
aşıdan sonra bu gün 15.günüm tatlım ama sonraki 3 gün çalışma vardıya3. gün tusa tabi tuttuysa başka bişey değilse gene 3 gün beklemem lazım değilmi???kan testinden bahsediyorsun cnm ben idrar testi yaptım 4 gün önce....
dosbacımm tekara aşılama yaptırsana kuzum sen yaaa maşallahhh tutmuştu yine tutar inşşş
canım bu ay kaplıcaya gideceğim sonrasında maddi olarak ayarlayabilirsek haziranda aşılama düşünüyorum
inş. tutar hayatım...bu defa bu kadar şanslı olur muyum Rabbim bilir??
sağol canım ya kafam karışmıştı çok mantıklı geldi önerin evet ben testimi pazartesi yaptırıyım cuma sonucu alıcam ona göre davranırım.canım bende dr. öle söledim pahalı bi test dedim
o da bana detaylı bişi yaptırmıcan anlık pıhtılaşmaya bakacaklar dedi...maliyet değişl dedi..
bence sen kullanma önce testi yaptır...belki sende pıhtılaşma vardır bu ilaç önler çıkmaz...yanıltır...
eğer pıhtılaşma çıkarsa kullanırsın
maydanozu canım 1 demet katı meyve sıkcağına saplarıyla at suyunu iç dedi canım
bende daha deneyemedim
canım önce testini yaptır çıkarsa ihmal etme derim
bende bu ilacı kullanayım bi düzelme olmazsa bi prof. tavsiye etti ona gideceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?