canım bu ay kaplıcaya gideceğim sonrasında maddi olarak ayarlayabilirsek haziranda aşılama düşünüyorum
inş. tutar hayatım...bu defa bu kadar şanslı olur muyum Rabbim bilir??
ben çıkıyorum kızlar dışarda işlerim var birazcık bide yarın istanbula gidicem inşallah tedaviye başlıyorum pazartesi
kocişle gidicez o dönücek sonra ben halledicem kocişe hazırladığım kıyefetleri annesine bırakıyım sonra gelirim hepiciğinizi öpüyorum ve çok seviyorum
ben çıkıyorum kızlar dışarda işlerim var birazcık bide yarın istanbula gidicem inşallah tedaviye başlıyorum pazartesi
kocişle gidicez o dönücek sonra ben halledicem kocişe hazırladığım kıyefetleri annesine bırakıyım sonra gelirim hepiciğinizi öpüyorum ve çok seviyorum
kızlarrr bizde sorun yok ama bebişte yok acaba spermlerin morfolojısiylemi alakalı?? Yumurta zarını delip giremiyomu??yada yumurtamızın zarımı çok kalın ne yani neeeeeeeeeeetamam rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz ama bu beni kafamı çookkk yoruyoooooo
canım bu ay kaplıcaya gideceğim sonrasında maddi olarak ayarlayabilirsek haziranda aşılama düşünüyorum
inş. tutar hayatım...bu defa bu kadar şanslı olur muyum Rabbim bilir??
aynı şeyi bende çok düşünüyorum tatlım en azından sorunun ne olduğunu bilseydim ona göre hareket ederdim ama böle ne duysam yapıyorum diye fırça yiyorum
Ne yapayım yani ama bende kışın tüp yaptırabilirim sanırım ama kararsızım
dosbacım kaplıcaya bebiş içinmi gidiyosunn??:26::26: iyi geliyomuş diye duymuştum bende
evet tatlım :)) ama herkes bacağımdaki ağrı için gidiyorum sanıyor :))
benim yengem de kaplıcadan sonraki ay hamile kalmıştı şimdi yiğenim 15 yaşında
canımmm iyiyiz şükürrr,çabul gelll:79:slm kızlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim... 2 gün temziliğim vardı kadın geldi ama haliyle nete giremedim
sonrasında ise memleketten misafirim vardı çok ağır bi hastalık teşhisi vardı çok şükür burda dr. çok olumlu şeyler söledi ameliyat olmayacak 2 günde onunla ve dr.la uğraştım
haber verecek bile zamanım olmadı kusura bakmayın
yarında ben memleketime gidiyorum bu akşamda misafirim gelebilir...
yani bu aralar aranızda olamayacağım
karayı merak ettim noooldu sonuç nedir??
sizler nasılsınız??
ALLAH cc razı olsun datlummm,regl olayım bitsin başlayacağım inş.edacım başladığında bende alırım hayatım...
ben dün vakia mı okuayamdım( çok geç eve geldim başım ağrıdı okuyamadım
bakalım yolculukta bırakmayı düşünmüyorum hayırlsı
okuyacağım ama bu ayın sonunda sınavım var bir onu atlatayımda
yok hayatım özel bi döenmi ama sadece mayıs ayında bütün kaplıcaların suları yenilenirmiş şifa kaynağı olurmuş...bu nedenle bu ayı değerlendirmeyi düşünüyorumohooo benimde sırtım çok ağırıyo bendemi gitsem kaplıcayaaaaaaaakaç gün.kaç saat,adetten sonramı öncemi varmı tiyolar?? ayy ne çok soruyorum yaaaaaaaaa:26:
yok hayatım özel bi döenmi ama sadece mayıs ayında bütün kaplıcaların suları yenilenirmiş şifa kaynağı olurmuş...bu nedenle bu ayı değerlendirmeyi düşünüyorum
çok sormuyosun hayatım ...her soruna bildiğim kadar cevap veririm
ben artık bişe yapmamaya karar verdim.. Pre-seed dışında. Bende kendiliğinden olsun istiyorum ama olmuyoo mecbur tüp bebek...ramazandan sonra hemen inşş gidiyorum.. Sen niye kararsızsın tatlım???
canımmm iyiyiz şükürrr,çabul gelll:79:
Allah cc razı olsun datlummm,regl olayım bitsin başlayacağım inş.
Canımmmhangi bölümdü seninn,ahhhh aöf günleri ahhhhh
o bitene kadar dene zaten ilk ay olmasada 2. 3. Aydada etkisini gören oluyorr
sosyal hizmetler bölümüm canım sen okumuşmuydun varmı sınavı geçme tiyoları.
kızlar şöle değişik kolay güzel bi çorba tarifi olan varmııı???
patates çorbası
canım tam karar veremedim kızılcahamam yada haymana olabilir yada memleketimde olabilir...dosbamm canım hangi kaplıcaya gidiyossunn
ben hamamözü...çavundur gittim ama
sonuçç
niyet de önemli hayatımtamam bitanem teşekkür ederim..istanbulda öyle bi kaplıca yok sanırsam hamamda işe yarıyosa hamam gidebilirim ama
aaa benimki bayılır patatesli şeylere..tarifini verirmisin??? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?