Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıkıyorum kızlar dışarda işlerim var birazcık bide yarın istanbula gidicem inşallah tedaviye başlıyorum pazartesi
kocişle gidicez o dönücek sonra ben halledicem kocişe hazırladığım kıyefetleri annesine bırakıyım sonra gelirim hepiciğinizi öpüyorum ve çok seviyorum

rabbim yardımcın olsunn peki biz senden haber alabilecekmiyiz????:26::26:

vaktin olursa görüşelim tatlımmmm

aynı şeyi bende çok düşünüyorum tatlım en azından sorunun ne olduğunu bilseydim ona göre hareket ederdim ama böle ne duysam yapıyorum diye fırça yiyorum

Ne yapayım yani ama bende kışın tüp yaptırabilirim sanırım ama kararsızım

canım bu ay kaplıcaya gideceğim sonrasında maddi olarak ayarlayabilirsek haziranda aşılama düşünüyorum
inş. tutar hayatım...bu defa bu kadar şanslı olur muyum Rabbim bilir??

dosbacım kaplıcaya bebiş içinmi gidiyosunn??:26::26: iyi geliyomuş diye duymuştum bende

ben artık bişe yapmamaya karar verdim.. pre-seed dışında. bende kendiliğinden olsun istiyorum ama olmuyoo mecbur tüp bebek...ramazandan sonra hemen inşş gidiyorum.. sen niye kararsızsın tatlım???

dosbacım kaplıcaya bebiş içinmi gidiyosunn??:26::26: iyi geliyomuş diye duymuştum bende

evet tatlım :)) ama herkes bacağımdaki ağrı için gidiyorum sanıyor :))
benim yengem de kaplıcadan sonraki ay hamile kalmıştı şimdi yiğenim 15 yaşında

evet tatlım :)) ama herkes bacağımdaki ağrı için gidiyorum sanıyor :))
benim yengem de kaplıcadan sonraki ay hamile kalmıştı şimdi yiğenim 15 yaşında

ohooo benimde sırtım çok ağırıyo bendemi gitsem kaplıcayaaaaaaaa kaç gün.kaç saat,adetten sonramı öncemi varmı tiyolar?? ayy ne çok soruyorum yaaaaaaaaa:26:

canımmm iyiyiz şükürrr,çabul gelll:79:
ALLAH cc razı olsun datlummm,regl olayım bitsin başlayacağım inş.

okuyacağım ama bu ayın sonunda sınavım var bir onu atlatayımda

canımmmhangi bölümdü seninn,ahhhh aöf günleri ahhhhh

ohooo benimde sırtım çok ağırıyo bendemi gitsem kaplıcayaaaaaaaa kaç gün.kaç saat,adetten sonramı öncemi varmı tiyolar?? ayy ne çok soruyorum yaaaaaaaaa:26:
yok hayatım özel bi döenmi ama sadece mayıs ayında bütün kaplıcaların suları yenilenirmiş şifa kaynağı olurmuş...bu nedenle bu ayı değerlendirmeyi düşünüyorum
çok sormuyosun hayatım ...her soruna bildiğim kadar cevap veririm

tamam bitanem teşekkür ederim..istanbulda öyle bi kaplıca yok sanırsam hamamda işe yarıyosa hamam gidebilirim ama

ben artık bişe yapmamaya karar verdim.. Pre-seed dışında. Bende kendiliğinden olsun istiyorum ama olmuyoo mecbur tüp bebek...ramazandan sonra hemen inşş gidiyorum.. Sen niye kararsızsın tatlım???

o bitene kadar dene zaten ilk ay olmasada 2. 3. Aydada etkisini gören oluyorr

canımmm iyiyiz şükürrr,çabul gelll:79:

Allah cc razı olsun datlummm,regl olayım bitsin başlayacağım inş.

Canımmmhangi bölümdü seninn,ahhhh aöf günleri ahhhhh

sosyal hizmetler bölümüm canım sen okumuşmuydun varmı sınavı geçme tiyoları.

o bitene kadar dene zaten ilk ay olmasada 2. 3. Aydada etkisini gören oluyorr

sosyal hizmetler bölümüm canım sen okumuşmuydun varmı sınavı geçme tiyoları.

canımm ben ok.önc.okudum aöfde
benim bitirdiğimde yoktu internette sorular
ama şimdi oluyor diye biliyorum hatta var
ama bi tavsiyem olabilir mutlaka ana kitabın ünite sonu sorularına çalış-çöz çünkü mutlak çıkıyo
yardımcı kitaplardan çok fayda görememiştim ben

dosbamm canım hangi kaplıcaya gidiyossunn
ben hamamözü...çavundur gittim ama
sonuçç
canım tam karar veremedim kızılcahamam yada haymana olabilir yada memleketimde olabilir...
zaten mayısın son haftası gidebilcem
canım elimizden geleni yapalım diyorum...sonra denemedim demem
tamam bitanem teşekkür ederim..istanbulda öyle bi kaplıca yok sanırsam hamamda işe yarıyosa hamam gidebilirim ama
niyet de önemli hayatım
kaplıca suyu şifalı ama hamamda da buhar ii gelir...buharda ve sıcak suda kalmak faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…