:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
canım sıkılıyor kendime bir çay demliyeyim bari
demle bakalım. bende giyinip geleyim anca demlenir ben gelene kadar
benimde canım sıkkın zaten elbisede bulamadım
buyur gel tatlım 450 km ne olacakki yani
bacaklarım otur kalk et kesiği olmuş birde sağ kolum bastırarak ufalamaktan pert durumda ne zaman geçer bu ağrılarım sürahi babanne gibi yürüyorum :82:
demi ama çıksam yürüyerek 15 dakıka. şurası
ay kas gevşetici iç diyecem ama dilim demeye varmıyo. belki meleğimiz gelmiştir.
ay inşallah nevacım bu ay ben gelmiş tir diye düşünüyorum ama fazlada umutlandırmak da istemiyorum.
hayırlısı nasip inşallah. ne zaman ne olacağı hiiiç belli olmuyo
zaten onca sene ya bişey varsa diye hiç ilaç kullanmıyorum şu anda yine tuvalete gittiğimde afedersin peçeteye akıntı geliyor dün biraz geldi işte 3 gündür leke şeklinde var bakalım korkuyorumda ya başka bişey varsa diye:18::18::18::18::18:
olsun kendinide ilaçlarla zehirlememiş oluyosun. aynen bende 2 sene öyleydim ya varsa ya varsa.
ama hamile olmadığıma o kadar emindimki arveles diye bi ilaç var içmiştim. fıtığımın ağrısından dolayı.
ama öğrenene kadar rabbim meleklerimizi koruyo. öğrendikten sonra sorumluluk başlıyo....
canım benim keşke bi test yapsaydın sabah. ya soruyorum ama kan değil demi kahve leke şeklinde geliyo.
3 gündür de artma yok sanırım aynı mıktardamı geliyo peki?
yokmu kendi dr arasan sorsan bi telefonla. yada bi ultrasona baksa. dr duymak istemiyosun ama gitmeden de olmaz kibitanem. daha fazla zaman kaybetme hem.
kızlarrrrr sanırsam gebeyiminşallah kimyasal deildir...
canım hadi inşallah bakim kan testinde degerin ne kadar çıktı?
158 ve tam beştane test daha 3ü idrar 2 tanesi kan:)
kızlarrrrr sanırsam gebeyiminşallah kimyasal deildir..
ayyyyy canım benim. hadi hayırlısı bitanem . sağlıkla alırsın kucağına inşallaaaahhhh.....
inşallah değildir diyicem ama zaten kimyasallarda bu kadar yüksek çıkmaz bitanem. benim kimyasal gebelikte 19.6 çıkmıştıııı. hadi bakalım hayırlısı olsun şekerim
ilk gün kanlı akıntıydı dün kahverendi leke şeklinde geldi akşam duş aldım bugün pek yok gibi öyle işte
drm yok öyle arayabileceğim.eğer adetim geldiğinde olmazsam gitmeyi düşünüyorum bakalım ne bel ne göğüs nede kasık ağrım var hiç biri yok şu anda
kızlarrrrr sanırsam gebeyiminşallah kimyasal deildir...
158 ve tam beştane test daha 3ü idrar 2 tanesi kan:)
hadi bakalım nevacım inşallah bebişin habercisidir bu lekelenme bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?