harikasınızzz kızlar darısı tüm isteyenlerin başına nevacımm ilk haber inşş senden gelir hayatımm çok dua ediyorum inan sizlerede
allahımmm bu listedeki tüm arkadaşlarımın bir birhamile kalmasını nasip eyle yarabbimmm aminnnn:)
eltimmm şekerimmm eltiimmm hiç söleme çokkk gülüyrum ben buna
sağol canımın içi rabbim ne zaman derse artık razı geleceğiz sırayla inşallah.bu arada görümceni geçtiğine çok sevindim laf aramızda densiz şey
bu arada kızlarrr etkisine inandıım bişey sölemek istiyorumm ben bu ay iş yerinden arkadaşlarla salavatı tevhiciye okuduk yine bi kere debi teyzeye okuttum buay bence etkisi baya yüksek bu işte dünya dua üzerine kızlarr zaten allahım bu duayı okuyun hayırlıysa size muhakkak dilediğinizi nasip ederim ama hayırızsa o an için olması belli bi süre vermem o sürede isya etmeyin demş yani dilekler bir şekilde kabul ediyomuş allahım gelin burda hep beraber okuyalım bu dayı 50- 100-500 herkes elinden geldiğnce inşş
amin canım sağolasınherkese günaydın....
umutcum hadi bakalım inşş yüksdwelir değerin..
gül cnm işin hayırlı olsun..
tumee bitanem geçmiş olsun..bikaç sene önce banada oldu, bileğimden ayağımın üstüne doğru şişti ayağım,sağlık ocağına gitmiştim,benide böcek sokmuş.. ilaç vermişti geçti sonra..
sağolasın tatlım evet canım ya iyi oldu kafamı dağıtıyorum hatta süper oldu ....kayın validem şu an evde değil tekirdağda ama gerçekten zor çünkü çağrı merkezinde çalışmak zor tüm gün telefonda konuşuyorsun eve gelince konuşmak dahi istemiyorsun ve günde 200 kişiyle ve daha fazla daha azda olabiliyor konuşuyorsun beynin yoruluyor aslında eve gelince hemen uyumak istiyorsun ama olmuyor işte mesela bu akşam misafirim vardı yeni gittiler hemen bakıp yazıp kapatayım dedim mesela.sağolsun kocişim yardımcı oluyor ama bana mesela bu gün geldiğimde çamaşırlar yıkanıyordu yemek hazırlıyordu yani yemek yoktu yemek yapıyordu kendince ya :) yapabildiğince.salatayı hazırlamıştı yemeğimizi yedik çamaşırları aldı astı hiç birşey demeden yani diyebilirdi ben yıkadım sende şimdi as.o sırada arkadaşlarımız geldi o zamanbile bırakmadı astı dalga geçtiler.oda hatunum çalışınca böyle oldu tabi yardım edicem dedi hiç takmadı bile lafları allah binlerce kez rağzı olsun ondan öle işte cancağızım....bizde seni seviyoruz kuzum işe girmen iyi oldu senin için bu aralar durup durp kurmaya başlamıştın en azından kafanı yoracak bir uğraş senin için ama hem ev hem iş zor olmazmı tatlım malum kaynanan
aynen bebeğim katılıyorum sana aynen öyle görüyorlar sanki kendileri hiç gelin olmadılar....gelinsek hizmetçi değiliz yeterse yeter yapsanda görülmüyor yapmasanda
kızlarrrrr sanırsam gebeyiminşallah kimyasal deildir...
allahımmm bu listedeki tüm arkadaşlarımın bir birhamile kalmasını nasip eyle yarabbimmm aminnnn:)
amin canım sağolasın
sağolasın tatlım evet canım ya iyi oldu kafamı dağıtıyorum hatta süper oldu ....kayın validem şu an evde değil tekirdağda ama gerçekten zor çünkü çağrı merkezinde çalışmak zor tüm gün telefonda konuşuyorsun eve gelince konuşmak dahi istemiyorsun ve günde 200 kişiyle ve daha fazla daha azda olabiliyor konuşuyorsun beynin yoruluyor aslında eve gelince hemen uyumak istiyorsun ama olmuyor işte mesela bu akşam misafirim vardı yeni gittiler hemen bakıp yazıp kapatayım dedim mesela.sağolsun kocişim yardımcı oluyor ama bana mesela bu gün geldiğimde çamaşırlar yıkanıyordu yemek hazırlıyordu yani yemek yoktu yemek yapıyordu kendince ya :) yapabildiğince.salatayı hazırlamıştı yemeğimizi yedik çamaşırları aldı astı hiç birşey demeden yani diyebilirdi ben yıkadım sende şimdi as.o sırada arkadaşlarımız geldi o zamanbile bırakmadı astı dalga geçtiler.oda hatunum çalışınca böyle oldu tabi yardım edicem dedi hiç takmadı bile lafları allah binlerce kez rağzı olsun ondan öle işte cancağızım....
aynen bebeğim katılıyorum sana aynen öyle görüyorlar sanki kendileri hiç gelin olmadılar....
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyay vallaha çooooooooookkkk sevindim canım.hadi nevacım sıra sende sendende haber bekliyoruz en kısa zamanda....allahın izniyle değildir canım.....amin bitanem hayırlısıyla inşallar...sevinçten ne ifade koyacağımı şaşırdım :)))))))))
neyse cancağızlarım ben çıkıyorum uyuyimçok uykummm vaaaaaaarrrrrr iyi geceler.....
kızlarrrrr sanırsam gebeyimInşallah kimyasal deildir...
UMUDUMSUN ÇOOOOOOK TEBRİK EDERİM BİTANEM...
AYYY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM, TOPİĞİMİZ YAVAŞ YAVAŞ HAMİŞ DOLUYOR:)))
RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH
umudumsunnn çokk tebrik ederim canım
umut oldun bizlere....çok sevindim anlatamam
hayırıca kucağına almak nasip olsun canım maşallah
Bu arada selam kızlar evimdeyim çok şükür....
Sanırım bu yaz artık bi yere gitmem :)) desemde kendimde inanmıyorum
çok tşkrlr tatlımm darısı başınıza inşşş dualarım sizinle....
iyi geceler kızlar şimdi girdim eve öldüm vallalaminantımda bitti çok şükür ama tam istediğim gibi oldu çok içime sindi rabbim sağlıklı huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah.ve tüm isteyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?