Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harikasınızzz kızlar darısı tüm isteyenlerin başına nevacımm ilk haber inşş senden gelir hayatımm çok dua ediyorum inan sizlerede

allahımmm bu listedeki tüm arkadaşlarımın bir birhamile kalmasını nasip eyle yarabbimmm aminnnn:)

sağol canımın içi rabbim ne zaman derse artık razı geleceğiz sırayla inşallah.bu arada görümceni geçtiğine çok sevindim laf aramızda densiz şey

sağol canımın içi rabbim ne zaman derse artık razı geleceğiz sırayla inşallah.bu arada görümceni geçtiğine çok sevindim laf aramızda densiz şey

bencede tatlım ....alsın ağzının payını.
çok şükür rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebiş nasip etsin inşalllaaaaaahhhh

bu arada kızlarrr etkisine inandıım bişey sölemek istiyorumm ben bu ay iş yerinden arkadaşlarla salavatı tevhiciye okuduk yine bi kere debi teyzeye okuttum buay bence etkisi baya yüksek bu işte dünya dua üzerine kızlarr zaten allahım bu duayı okuyun hayırlıysa size muhakkak dilediğinizi nasip ederim ama hayırızsa o an için olması belli bi süre vermem o sürede isya etmeyin demş yani dilekler bir şekilde kabul ediyomuş allahım gelin burda hep beraber okuyalım bu dayı 50- 100-500 herkes elinden geldiğnce inşş

aminn kızlarr inşş sağlıklı sıhhatli hepimize bencede iyi oldu ona ama biliomusunuz bende onun kadar acımasız deilim başna versin demeye dilim varmıyor onu allaha havale ediyorumm allahım kimsenin kucağını boş brakmasın inş bde onunuki akraba evliliği üstelik yinede allahım kıymasın...

biz ona başlamıştık ama olmadı tatlım aslında ben başlayacağım buradan okumak isterse arkdşlar söyler çevremdekilerede söylerim neyse ben kaçar kociş alacak pcyi öpüyorum herkesi.

kızlar ben kaçıyorum çok uykum geldi.
kusuruma bakmayın... klimada açık iyice mayıştım bari serin serin uyuyayım bu gece
gece o kadar terliyoruz ki sanki duştan çıkmış gibi oluyoruz üstelik sivri sinek de cabası
iyi geceler allah rahatlık versin hepimize

nevacım rabbim sanada bu ay bebişini inşallah göndermiştir.
valla her vakia süresini okurken mutlaka sen aklımdan geçiyosun adın geçiyo ya her adını okuduğumda dua ediyorum.
sonrada o arada bütün kızların adına okuyorum inan buna. hem ben dua ediyorum hem senin adın sayende yani iki defa dua göndermiş oluyorum sizlere yani.
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAAAAAAAHHHHHH

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN

amin canım sağolasın
bizde seni seviyoruz kuzum işe girmen iyi oldu senin için bu aralar durup durp kurmaya başlamıştın en azından kafanı yoracak bir uğraş senin için ama hem ev hem iş zor olmazmı tatlım malum kaynanan
sağolasın tatlım evet canım ya iyi oldu kafamı dağıtıyorum hatta süper oldu ....kayın validem şu an evde değil tekirdağda ama gerçekten zor çünkü çağrı merkezinde çalışmak zor tüm gün telefonda konuşuyorsun eve gelince konuşmak dahi istemiyorsun ve günde 200 kişiyle ve daha fazla daha azda olabiliyor konuşuyorsun beynin yoruluyor aslında eve gelince hemen uyumak istiyorsun ama olmuyor işte mesela bu akşam misafirim vardı yeni gittiler hemen bakıp yazıp kapatayım dedim mesela.sağolsun kocişim yardımcı oluyor ama bana mesela bu gün geldiğimde çamaşırlar yıkanıyordu yemek hazırlıyordu yani yemek yoktu yemek yapıyordu kendince ya :) yapabildiğince.salatayı hazırlamıştı yemeğimizi yedik çamaşırları aldı astı hiç birşey demeden yani diyebilirdi ben yıkadım sende şimdi as.o sırada arkadaşlarımız geldi o zamanbile bırakmadı astı dalga geçtiler.oda hatunum çalışınca böyle oldu tabi yardım edicem dedi hiç takmadı bile lafları allah binlerce kez rağzı olsun ondan öle işte cancağızım....
gelinsek hizmetçi değiliz yeterse yeter yapsanda görülmüyor yapmasanda
aynen bebeğim katılıyorum sana aynen öyle görüyorlar sanki kendileri hiç gelin olmadılar....
kızlarrrrr sanırsam gebeyim inşallah kimyasal deildir...

allahımmm bu listedeki tüm arkadaşlarımın bir birhamile kalmasını nasip eyle yarabbimmm aminnnn:)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ay vallaha çooooooooookkkk sevindim canım.hadi nevacım sıra sende sendende haber bekliyoruz en kısa zamanda....allahın izniyle değildir canım.....amin bitanem hayırlısıyla inşallar...sevinçten ne ifade koyacağımı şaşırdım :)))))))))

neyse cancağızlarım ben çıkıyorum uyuyimçok uykummm vaaaaaaarrrrrr iyi geceler.....

Son düzenleme:

çok tşkrlr tatlımm darısı başınıza inşşş dualarım sizinle....

UMUDUMSUN ÇOOOOOOK TEBRİK EDERİM BİTANEM...

AYYY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM, TOPİĞİMİZ YAVAŞ YAVAŞ HAMİŞ DOLUYOR:)))

RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH

UMUDUMSUN ÇOOOOOOK TEBRİK EDERİM BİTANEM...

AYYY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM, TOPİĞİMİZ YAVAŞ YAVAŞ HAMİŞ DOLUYOR:)))

RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH

çok tşkrlr tatlımmm darısı topiğmizdeki tüm kızların başınaaaaaaa ve tüm isteyenlerinnnn:)

umudumsunnn çokk tebrik ederim canım
umut oldun bizlere....çok sevindim anlatamam
hayırıca kucağına almak nasip olsun canım maşallah

bu arada selam kızlar evimdeyim çok şükür....
sanırım bu yaz artık bi yere gitmem :)) desemde kendimde inanmıyorum

çokk teşekkür ederim tatlımm allahım umutlarımızı hiç tüketmesin inşşş hayallerimiz bir bir gerçek olcak inş yeniden aramızda olmana sevindimmm:)

Kızlarrrr ankaradan mişsafirim geliyor yarın....

Bugün tatile girdim sanıyordum ama girmemişim demek ki:)))

ben hazırlık yapıyorum şimdi temizlik falan, 2 gün nete giremem, hepinizi öpüyorum kocamannn

iyi geceler kızlar şimdi girdim eve öldüm valla laminantımda bitti çok şükür ama tam istediğim gibi oldu çok içime sindi rabbim sağlıklı huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah.ve tüm isteyenlere nasip etsin.

amin canım inşallah.sağolasın bitanem hep derler hamileleri duası kabul olur diye ve burdaki her hamiş bizlere dua ediyor duymayanda duysun lütfen ne olur bizlere dua eddiiiiinnnn :)) lütfeeeeeeeeeeeennnnn

çok tşkrlr tatlımm darısı başınıza inşşş dualarım sizinle....

tatlım bunlar tatlı ve güzel yorgunluklar evine yerleşince hepsini unutucaksın allahım mutlu huzurlu ve bebişli kılsın inşallah...herşey istediğin gibi olsun inşallah....çoooookkkk içten bir amiiiiiiiinnnn sanaaaa.....hem huzurlu yuva istemene hemde banada ve isteyenlerede nasip etsin inşallah.....

uzun zamandır girememiştim.ama arada bir baktığım oldu yine.10 gün sonra 5 ayım bitiyor.allah.ıma şükür 18.haftada kusma bulantı azaldı.çok zor geçti arkadaşlar.gerçekten hamileliği şuana kadar çok ağır geçirdim.3 kilo vermiştim.neyse verdiğim kiloları aldım sonunda.tabloya baktım yeni bir arkadaşımız daha hamileymiş.çok sevindim hayırlı olsun.dualarım hep sizinle..buarada masalcan bebişinin cinsiyetini öğrendinmi?tekrar görüşmek dileğimle..öpüyorum herkesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…