tumecim çok saol canımEki Görüntüle 222570
canım hemen fotoladım senin için
ben kutusunu 4 liraya aldım içinde iki test var..
benim adetlerim hep geciktiği için 17. günden başlayarak sabah akşam test yaptım.
20. güne kadar ikinci çizgi silikti
20. gün ikinci çizgi ilkinden daha koyuydu
adetliyken tüm yumurtalar falan atıldıgında için tertemiz oluyor tabiki kistmi yumurtamı daha ii ayırt edile biliyor ayrıca korkmam kan krem görevi görür lop diye girer anlamazsın bile
ben de de çikolata kisti var minnacık demişlerdi. ondan mı acıo alttan acaba:26:canım benim yumurta kontrolü için bakılıyordu benim.
benimde bütün muayenelerim kabus gibi geçer, çikolata kisti olduğu için, o çubuk sol tarafıma değdiğinde canım çok yanıyor
adetliyken tüm yumurtalar falan atıldıgında için tertemiz oluyor tabiki kistmi yumurtamı daha ii ayırt edile biliyor ayrıca korkmam kan krem görevi görür lop diye girer anlamazsın bile
tumecim çok saol canım
bi adet olmayı bekleyim yoksa teste başlarım ...
çnk adet sürem uzar da uzar artık benim(
adet olursamda test almayı istiyorum en azından günümü bilirim dimi ama
ben de de çikolata kisti var minnacık demişlerdi. ondan mı acıo alttan acaba:26:
karacım ben adetliyken içime bırak kayıp girmesini sancıdan kıvranırken wcye bile gideiorum. tişimi bile yapamıorum. çok sıkıntılı olyor benim. öff yandım ki yandımmm(.yrn büyük gün bide 2 ayrı drden randevum var 2 side bakarmış pöffff
ben de de çikolata kisti var minnacık demişlerdi. ondan mı acıo alttan acaba:26:
karacım ben adetliyken içime bırak kayıp girmesini sancıdan kıvranırken wcye bile gideiorum. tişimi bile yapamıorum. çok sıkıntılı olyor benim. öff yandım ki yandımmm(.yrn büyük gün bide 2 ayrı drden randevum var 2 side bakarmış pöffff
canım çikolata kisti sadece vajinal usg de değil, ilişki sırasında da ağrıya neden oluyor..
benim kist ile ilgili tek şikayetim buydu, ayrıca adet dönemlerinde de sancı yapıyormuş
ama benim adet dönemlerim rahat geçer sadece olmadan önce biraz karnım ağrır o kadar.
benim hala ara ara ilişki sırasında ağrım olur, ağrıyı derinde taa yumurtalıklarında hissedersin benim sol yumurtamda kist.
bir de bende kuruluk problemi var, onun içinde bir aydır vajinal jel kullanıyorum, daha rahat oluyor
tume çikolata kisti hamile kalmayı zorlaştırıomuymuş peki. sana doktorun ne dedi? benim hiç söyleyip çekildiler hep.
masal tatlım geçen gördüm seni burda bir sürü de soru sordum ama
sen çıktın görmedin
şimdide geçmişi okumadın sanırım
nasılsın dedim nereye gitmiştin tatile dedim
nasıl geçti dedim
bebişide sormuştum ama onu öğrendim
şu preset jel onumu aldın bende onu almayı düşünüyorum
hayır canım su bazlı bir jel
adı ty&ja
preseed hiç kullanmadım ben.
çok sancılı benim adet dönemlerim rahim filmim çekilecek bu ay. hakkaten sancım ondan mı bilmem bakalım ne diyececekler. kuruluk bende de var bana xy jel hani jhonson&jhonson un dr demişti. işe yarıo. artık ağrım yok ilişki sırasında şükürler olsun allahıma. um arım bu çikolata bizim bebişlerimizi etkilemiodur:26:canım çikolata kisti sadece vajinal usg de değil, ilişki sırasında da ağrıya neden oluyor..
benim kist ile ilgili tek şikayetim buydu, ayrıca adet dönemlerinde de sancı yapıyormuş
ama benim adet dönemlerim rahat geçer sadece olmadan önce biraz karnım ağrır o kadar.
benim hala ara ara ilişki sırasında ağrım olur, ağrıyı derinde taa yumurtalıklarında hissedersin benim sol yumurtamda kist.
bir de bende kuruluk problemi var, onun içinde bir aydır vajinal jel kullanıyorum, daha rahat oluyor
sıkma canını sen dua et temiz cıksın bak benim poliks over cıktı sancıdan komalık olsaydımda temiz cıksaydı
sen rahat ol kasma kendini uzan sedyeye akşam ne yemek yapsam diye düşünürken dr bi bakıp cıkar
tumecim sen araştırmışsındır ama bu çeşit jeller sperm kalitesini bozmuyomu canım.
özür dilerim ama benim kafama takılır böyle şeyler.:26:
canım aslında ameliyat olmam gerek ama doktor ameliyattan önce hamile kaldırtmaya açlıştı, çok şükür kistimle bile hamile kalabildim, o yüzden şu an için ameliyat düşünmüyorum
tumecim sen araştırmışsındır ama bu çeşit jeller sperm kalitesini bozmuyomu canım.
özür dilerim ama benim kafama takılır böyle şeyler.:26:
hayır canım su bazlı bir jel
adı ty&ja
preseed hiç kullanmadım ben.
benim kistimde ameliyat olacak kadar büyümüşmüdür acaba
şuan bana bir rahatsızlık vermiyor ama
drum benim içinde aynı cümleyi kurmuştu
ameliyattan önce hamile bırakmamız lazım seni demişti
nasıl olacaksa
farkımız ben hiiççççç hamile kalmadım
valla benim kız kardeşim yok bunun için hep çok üzülmüşümdür
teyzede olamayacaktım
ama oldum bileeeee
isim düşünmeye başladınız masalcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?