Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tumecim çok saol canım
bi adet olmayı bekleyim yoksa teste başlarım ...
çnk adet sürem uzar da uzar artık benim (
adet olursamda test almayı istiyorum en azından günümü bilirim dimi ama

adetliyken tüm yumurtalar falan atıldıgında için tertemiz oluyor tabiki kistmi yumurtamı daha ii ayırt edile biliyor ayrıca korkmam kan krem görevi görür lop diye girer anlamazsın bile

lop diye
ay alemsin karacım sen çok yaşa

canım benim yumurta kontrolü için bakılıyordu benim.

benimde bütün muayenelerim kabus gibi geçer, çikolata kisti olduğu için, o çubuk sol tarafıma değdiğinde canım çok yanıyor
ben de de çikolata kisti var minnacık demişlerdi. ondan mı acıo alttan acaba:26:
adetliyken tüm yumurtalar falan atıldıgında için tertemiz oluyor tabiki kistmi yumurtamı daha ii ayırt edile biliyor ayrıca korkmam kan krem görevi görür lop diye girer anlamazsın bile

karacım ben adetliyken içime bırak kayıp girmesini sancıdan kıvranırken wcye bile gideiorum. tişimi bile yapamıorum. çok sıkıntılı olyor benim. öff yandım ki yandımmm(.yrn büyük gün bide 2 ayrı drden randevum var 2 side bakarmış pöffff

tumecim çok saol canım
bi adet olmayı bekleyim yoksa teste başlarım ...
çnk adet sürem uzar da uzar artık benim (
adet olursamda test almayı istiyorum en azından günümü bilirim dimi ama

rica ederim canımmmm

en azından ne zaman yumurtladığımızı biliyoruz, gereksiz çalışma ve yorgunluk olmuyor tabi

tume çikolata kisti hamile kalmayı zorlaştırıomuymuş peki. sana doktorun ne dedi? benim hiç söyleyip çekildiler hep.

canım çikolata kisti sadece vajinal usg de değil, ilişki sırasında da ağrıya neden oluyor..
benim kist ile ilgili tek şikayetim buydu, ayrıca adet dönemlerinde de sancı yapıyormuş
ama benim adet dönemlerim rahat geçer sadece olmadan önce biraz karnım ağrır o kadar.

benim hala ara ara ilişki sırasında ağrım olur, ağrıyı derinde taa yumurtalıklarında hissedersin benim sol yumurtamda kist.
bir de bende kuruluk problemi var, onun içinde bir aydır vajinal jel kullanıyorum, daha rahat oluyor

sıkma canını sen dua et temiz cıksın bak benim poliks over cıktı sancıdan komalık olsaydımda temiz cıksaydı
sen rahat ol kasma kendini uzan sedyeye akşam ne yemek yapsam diye düşünürken dr bi bakıp cıkar

şu preset jel onumu aldın bende onu almayı düşünüyorum

tume çikolata kisti hamile kalmayı zorlaştırıomuymuş peki. sana doktorun ne dedi? benim hiç söyleyip çekildiler hep.

canım aslında ameliyat olmam gerek ama doktor ameliyattan önce hamile kaldırtmaya açlıştı, çok şükür kistimle bile hamile kalabildim, o yüzden şu an için ameliyat düşünmüyorum

ayyy kusura bakma semiciim özür dilerim.
evet geçmişi okumadım. bugünde azcık evi toparlamaya çalışıyorum. çooook batmış valla.
kendimden iğrendim heryer 5 karış toz.

valla tatilim süperdi çok eğlendik.
marmaris, bodrum ve didim gezdik eğlendik çok güzeldi.

bebişimizde iyi çok şükür teyzesi. hiiiç bi sorun çıkarmıyo maşallah.
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin. eee ben teyze yaptım sizi haksızlık olmasın lütfen en kısa zamanda rabbim benide teyze yapsın inşallah.

çok sancılı benim adet dönemlerim rahim filmim çekilecek bu ay. hakkaten sancım ondan mı bilmem bakalım ne diyececekler. kuruluk bende de var bana xy jel hani jhonson&jhonson un dr demişti. işe yarıo. artık ağrım yok ilişki sırasında şükürler olsun allahıma. um arım bu çikolata bizim bebişlerimizi etkilemiodur:26:

aminnnn inşallah kara. dediğini uyguluycam yemek düşünürüm bol bol kesin aklıma dediğin geliir çatalda

karacım yorumlarına gülmekten katıldım :))
bende zor muayene olanlardanım yanımda sen olsan sanırım gülmekten anlamam :))
bende bugün spora başlıyorum kızlar ...nerde hareket orda bereket :))

canım aslında ameliyat olmam gerek ama doktor ameliyattan önce hamile kaldırtmaya açlıştı, çok şükür kistimle bile hamile kalabildim, o yüzden şu an için ameliyat düşünmüyorum

benim kistimde ameliyat olacak kadar büyümüşmüdür acaba
şuan bana bir rahatsızlık vermiyor ama
drum benim içinde aynı cümleyi kurmuştu
ameliyattan önce hamile bırakmamız lazım seni demişti
nasıl olacaksa
farkımız ben hiiççççç hamile kalmadım

valla benim kız kardeşim yok bunun için hep çok üzülmüşümdür
teyzede olamayacaktım
ama oldum bileeeee

isim düşünmeye başladınız masalcım

tumecim sen araştırmışsındır ama bu çeşit jeller sperm kalitesini bozmuyomu canım.
özür dilerim ama benim kafama takılır böyle şeyler.:26:

araştırdım canım araştırmaz mıyım hiç.
jel sperm kalitesini su bazlı olduğu için kesinlikle bozmuyormuş, bir doktora da sordum zaten.
bir aydır falan kullanıyorum ben jeli.
daha önce hiç kullanmamıştım bu yüzden bütün çalışmalarda canım yanıyordu, eşime belli etmiyordum ama inanılmaz ağrım oluyordu, bir an önce olsa da bitse diye bekliyordum.. ama şimdi daha iyiyim

bunca zaman jel kullanmadım masalcım bişey olmadı, biraz da böyle deneyelim bakalım

hayır canım su bazlı bir jel
adı ty&ja
preseed hiç kullanmadım ben.

ben bu ay kullanmayı düşünüyodum amamalum sorunlar hem ben artık korunuyorum dogum kotrol hapiyla ay hatırladıkca sinirlerim bozuluyo catır catır doguruyordumya

canım inşallah büyümemiştir, zaten büyüdüğünü ağrılardan falan anlıyorsun,

aşılamalar öncesi benim 2,5 cm di..
aşılamalr sonrası kullandığım yumurta geliştiricilerle 4 cm olmuştu, şimdi nedir bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…