ya ben nerdeyse alacaktım onu ama sonra fiatı ve ilaç olarak satılmayı huylandırdı beni ucuz da değil meret.şu preset jel onumu aldın bende onu almayı düşünüyorum
canım aslında ameliyat olmam gerek ama doktor ameliyattan önce hamile kaldırtmaya açlıştı, çok şükür kistimle bile hamile kalabildim, o yüzden şu an için ameliyat düşünmüyorum
çok sancılı benim adet dönemlerim rahim filmim çekilecek bu ay. hakkaten sancım ondan mı bilmem bakalım ne diyececekler. kuruluk bende de var bana xy jel hani jhonson&jhonson un dr demişti. işe yarıo. artık ağrım yok ilişki sırasında şükürler olsun allahıma. um arım bu çikolata bizim bebişlerimizi etkilemiodur:26:
aminnnn inşallah kara. dediğini uyguluycam yemek düşünürüm bol bol kesin aklıma dediğin geliir çatalda
canim ben 70 kiloyum 4 kilo verdimya ben nerdeyse alacaktım onu ama sonra fiatı ve ilaç olarak satılmayı huylandırdı beni ucuz da değil meret.
inşallah cümlemiz şifa bulur ne diim hepimizde oralarımızda değişik değişik sıkıntı. ne zormuş kadın olmak ne zormuş anne olmak. umarım ALLAH kolaylıklarla, sağlıkla, huzurla hallettirir bütün i,şlerimizi. ben acıktım bi yemek yiyeyim. dosbacım kaç kilosun spor yarışı yapalım. ben hamladım ara verdim yrn drye gidiim yine devam etcem. 3 kilo gitti ama tıfılım hala( arkadaşlarım doğurdu benden zayıflar:)) öpüyorum döncem tekrar
çatal yok artık.yani çok nadir çatal kullanan
normal kontrol için uzandığın yatakta bakılıyor ve üzerinde kapalı oluyor
bayan hemşire o zımbırtıyı yerleştiriyor dr sadece ekrana bakıyor
yani bende hep böyle oldu.
çatal yok artık.yani çok nadir çatal kullanan
normal kontrol için uzandığın yatakta bakılıyor ve üzerinde kapalı oluyor
bayan hemşire o zımbırtıyı yerleştiriyor dr sadece ekrana bakıyor
yani bende hep böyle oldu.
benim kistimde ameliyat olacak kadar büyümüşmüdür acaba
şuan bana bir rahatsızlık vermiyor ama
drum benim içinde aynı cümleyi kurmuştu
ameliyattan önce hamile bırakmamız lazım seni demişti
nasıl olacaksa
farkımız ben hiiççççç hamile kalmadım
valla benim kız kardeşim yok bunun için hep çok üzülmüşümdür
teyzede olamayacaktım
ama oldum bileeeee
isim düşünmeye başladınız masalcım
ya ben nerdeyse alacaktım onu ama sonra fiatı ve ilaç olarak satılmayı huylandırdı beni ucuz da değil meret.
inşallah cümlemiz şifa bulur ne diim hepimizde oralarımızda değişik değişik sıkıntı. ne zormuş kadın olmak ne zormuş anne olmak. umarım ALLAH kolaylıklarla, sağlıkla, huzurla hallettirir bütün i,şlerimizi. ben acıktım bi yemek yiyeyim. dosbacım kaç kilosun spor yarışı yapalım. ben hamladım ara verdim yrn drye gidiim yine devam etcem. 3 kilo gitti ama tıfılım hala( arkadaşlarım doğurdu benden zayıflar:)) öpüyorum döncem tekrar
oldun tabiiiii. benimde kız kardeşim yok sizler umudumusunuz. sizlerden bekliyorum şöyle teyzeeeemmm diyecek minikleriiiiii
valla semiciim tatilde AYAZ ismini bulduk. ama benim kafamda daha netleşmedi.
kocişim AYAZIM diye seviyo karnımı ama. bakalım nasip.
varsa isim yazarsanız sevinirim. iki isim de olabilir belkim. AYAZA uygun bi isim:26:
bu arada ben ANIL düşündüm ammaaaaa sadece düşündüm daha dile getirmedim. yaniiii AYAZ ANIL olsun diyorum.
nasıl bi fikir verirmisiniz bana.:26:
canim ben 70 kiloyum 4 kilo verdim
bakalim bu ay verebilcek miyim
benim dr kac takla atiyo muayene icin hahah
hadi bakalım 1 ay sonra kaç kilo vercez. ebru şallının plateslerini yap işe yarıo. birde seri yürüyüş bacım.
doba bide bişey sorcam sen rahim filmi çektirdin mi? çektirdiysen nerde canım yaz bana.
ankarada anestezi altılda rahim filmi çektiren varsa yardım etsin helppppppp
herkes kaçmış mı((
bencede olurda.işte kociş AYAZ diye seviyoooooo
ee sende ayazı beğendiysen isim hazır
ayrıca güzel isim ayaz
o sıcakta akla gelebilecek en mantıklı isim gibi duruyor
benim dediğim oturumlar sadece geyik olacak zaten masalcım
mutluluğu köpürtmek için
tumecim benimde korkulu rüyam oldu bu ilişki esnasındaki ağrılar bende aynen bian önce bitsede kurtulsam diye bekliyorum kocişede rol yapıyorum adam geçen olsada bitse diye bekliyorsun dedi bende nedenini bilememedim kuruluk olabilir bende kullanıyım şu jeli çikolata kisti olamaz benimde adetimde sancı yok bide yumurta gelişimini takip ederken anlaşılmazmıydı tumecim bak kafam karıştı şimdi bu ağrıların nedeni kurulukmu çikolata kistimi.canım çikolata kisti sadece vajinal usg de değil, ilişki sırasında da ağrıya neden oluyor..
benim kist ile ilgili tek şikayetim buydu, ayrıca adet dönemlerinde de sancı yapıyormuş
ama benim adet dönemlerim rahat geçer sadece olmadan önce biraz karnım ağrır o kadar.
benim hala ara ara ilişki sırasında ağrım olur, ağrıyı derinde taa yumurtalıklarında hissedersin benim sol yumurtamda kist.
bir de bende kuruluk problemi var, onun içinde bir aydır vajinal jel kullanıyorum, daha rahat oluyor
hadi bakalım 1 ay sonra kaç kilo vercez. ebru şallının plateslerini yap işe yarıo. birde seri yürüyüş bacım.
doba bide bişey sorcam sen rahim filmi çektirdin mi? çektirdiysen nerde canım yaz bana.
ankarada anestezi altılda rahim filmi çektiren varsa yardım etsin helppppppp
herkes kaçmış mı((
canım benim hem acım hem de ağrım vardı, kuruluk acıyı yapıyor...tumecim benimde korkulu rüyam oldu bu ilişki esnasındaki ağrılar bende aynen bian önce bitsede kurtulsam diye bekliyorum kocişede rol yapıyorum adam geçen olsada bitse diye bekliyorsun dedi bende nedenini bilememedim kuruluk olabilir bende kullanıyım şu jeli çikolata kisti olamaz benimde adetimde sancı yok bide yumurta gelişimini takip ederken anlaşılmazmıydı tumecim bak kafam karıştı şimdi bu ağrıların nedeni kurulukmu çikolata kistimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?