selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız yeni hamilelerimiz varmı ner var ne yok?
ben tüp yaptırdım ama olmadınasip değilmiş MEVLAM daha yazmamış bize demeki
kızlar bu arada ben sabah doktora gittim geldim..
film çektirdim, kan verdim, koluma da bişey enjekte ettiler cumaya kadar yıkanmak, o bölgeye su sürmek yok..
üç tane de kutu verdiler her sabah aç karna aferdersiniz ama balgam çıkarmalıymışım.
cuma enjeksiyon bölgesine bakacaklar ölçüm yapacaklarmış, şişlik falan ölçeceklermiş, hayırlısı bakalım
ay allah korusun bitanem. inşallah bişey yoktur canımın içi.
hayırlı haberlerini bekliyoruz şekerim.
çok teşekkür ederim canlarım benim iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri allah hepinizden razı olsun...
sağol tatlım, bu arada hastalığı taşıyanın kim olduğunu da öğrendim..
o kişiyle yakın temasım olmadı zaten.
en son mayıs ayı sonunda görmüştüm
ama kontrol işte herkesi çağırmışlar teste..
malum kalabalık yerde çalışıyoruz, her daim risk altındayız.
bu arada 2 kişide testler pozitif çıkmış, sınıf 23 kişiydi.
merhaba kızlaaaarrrr..1..ben şimdi febeciğimle konuştum sesi çok iyi geliyodu.iyiymiş çok şükür. bugünden biraz biraz kalkmaya başlamış saçını yıkamış mutluydusizlerede çoooook selamı var bende sesini duydum çok mutlu oldum febemin. rabbim inşallah bebişini kucağına almayı nasip etsin. cuma veya c.tesi test yaptıracak. ben yine size haber veriririm şimdilik febemden bu kadar. dualarımızı eksik etmeyelim kızlar:)
SLM BEBŞİMİN TEYZELERİİ ben kötüyümn ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı demiştim ya bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gisicektim gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan psikolojim bozuluyo hiç bişey yokken sanki bişey varmış gibi mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfennn
selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız yeni hamilelerimiz varmı ner var ne yok?
ben tüp yaptırdım ama olmadınasip değilmiş MEVLAM daha yazmamış bize demeki
kızlar bu arada ben sabah doktora gittim geldim..
film çektirdim, kan verdim, koluma da bişey enjekte ettiler cumaya kadar yıkanmak, o bölgeye su sürmek yok..
üç tane de kutu verdiler her sabah aç karna aferdersiniz ama balgam çıkarmalıymışım.
cuma enjeksiyon bölgesine bakacaklar ölçüm yapacaklarmış, şişlik falan ölçeceklermiş, hayırlısı bakalım
çok sevindim canım inşallah pozitifi görecek febemiz...aramızdaki yeni hamile o olacak inşallah allahın izniyle....haberlerini bekliyoruz....
canım bu kadar stres yapma bebişimizede zarar dr verdiği ilaçları kullan aksatma lütfen verdiyse vardır bir bildiği...dualarımda olacaksın.ama sende iyi düşün olumlu düşün lütfenn olumlu düşünki olumlu olsun lütfeeennn
canım kısmet böylemiş senin için çok zor ama buda bir sınav alnının akıyla çıkarsın inşallah...bizim için konuşmak kolay ama senin yaşadığın çok zor biliyorum allahım sabrını versin inşallah....evet canım seni çok merak ettik iyki geldin ve haber verdin...canım febe şu an tüp yaptırdı c.tesi test yapacakmış aramıza yeni katılan umudumsun arkadaşımız var o hamile şuan hatırladığım başkada bişey yok...
hayırlısı canım umarın hiç bişeycik çıkmaz zaten o öğrencinle pekte görüşmemişsin...ayy canım allah yardımcın olsun bu sıcakta cumaya kadar duş alamıycan.... olsun sonu iyi çıksında önemli değil....
ay iyi bari az da olsa için ferahlamıştır yakın temas olmamasından.
evet kontrol iyidir tabi.
ya ben ne hastalığıymış çok merak ettim. özel değilse söylermisin bitanem?
evet canım bir şekilde kolumu yukarı kaldırıp duş alırım çatlarım valla, saçımı da kociş yıkar
canım tüberküloz, solunumla bulaşıyormuş, ama o kişi arka tarafta oturuyordu hep, zaten pek uğramazdı derslere,,
rengi sarıydı hep, şimdi düşünüyorum da aslında hasta olduğu beblliydi..
en çok üzüldüğümde çocuk bakıyordu, baktığı çocuk da inşallah bir şey çıkmaz..
ayyy inşallah bişey olmamıştır bebişe ya bak şimdi çok daha üzüldüm.....
amin masalımm ALLAH cc razı olsun şükür MEVLAMA iyiyim kendimi kötü hissetmiyorum yapıolması gereken herşeyi yaptım demekki var bir zamanı hayırlısını sağlıklısını versin MEVLAM hepimize inşallahaleyküm selam edacım. kendini özlettin merak etmiştik seni.
hayırlısı olsun hakkında bitanem. çok üzüldüm ama rabbim hayırlı zamanını biliyo nasip değilmiş tatlım.
allah daha büyük keder dert vermesin canım. inşallah tez zamanda rabbim göbişide kucağınıda dolu dolu yapsın .
sağlıkla meleğini göndersin. geçmiş olsun bitanem.
tesellisi yok ama rabbim sabır ve dayanma gücü versin. hayırlı evlat versin canımın içi
sağol semim sen nasılsın ne yapıyosun,ya nerdeyse bebişin nasıl diyecektim yoksa gelcekmi bu ay bi an öyle hissettim inşallah gelir :)edacım RABBİM en hayırlısını bilir canım
çok geçmiş olsun.sağlık olsun
bu arada bayada merak etmiştik seni.iyiyki geldin
amin tumem amin mutlaka hayırlısı ve sağlıksını versin MEVLAMgünaydınnnn kızlarrrrr
edacım canım benim üzme kendini, inan ne diyeceğimi bilemiyorum, gerçekten çok zor şu an yaşadığın ama rabbim nasip etmemiş dememkki bitanem..
herşeyin hayırlısı, hep böyle dua ediyoruz zaten değil mi? rabbim herşeyin hayırlısını versin..
neyin var canımm çok geçmiş olsunkızlar bu arada ben sabah doktora gittim geldim..
canım kısmet böylemiş senin için çok zor ama buda bir sınav alnının akıyla çıkarsın inşallah...bizim için konuşmak kolay ama senin yaşadığın çok zor biliyorum allahım sabrını versin inşallah....evet canım seni çok merak ettik iyki geldin ve haber verdin...canım febe şu an tüp yaptırdı c.tesi test yapacakmış aramıza yeni katılan umudumsun arkadaşımız var o hamile şuan hatırladığım başkada bişey yok...
amin masalımm ALLAH cc razı olsun şükür MEVLAMA iyiyim kendimi kötü hissetmiyorum yapıolması gereken herşeyi yaptım demekki var bir zamanı hayırlısını sağlıklısını versin MEVLAM hepimize inşallah
sen nasılsın meleğin nasıl?
sağol semim sen nasılsın ne yapıyosun,ya nerdeyse bebişin nasıl diyecektim yoksa gelcekmi bu ay bi an öyle hissettim inşallah gelir :)
amin tumem amin mutlaka hayırlısı ve sağlıksını versin MEVLAM
neyin var canımm çok geçmiş olsun
elbette canımmm RABİL ALEMİN hakkımızda en hayırlısı bilir her daimde hayırlısını isterim MEVLAM dan
umudumsunn inşallah sağlıkla gelir bebişin
febe canımm inşallah olumlu sonuçlar alırsın tatlım stresten uzak dur mutlaka
neva nerelerde o neler yapıyo kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?