günaydınlarrrrrrrrrrrrr güzel bol süprizliiii bol hamişli bir hatfa olsunnnn
günaydınnlarrrr
sabah kırmızılara gözümü açtım.adet olmam değilde düzensizik canımı sıktı
4 aydır böyle yıllardır 28 günde bir olan periyod
şimdi
26
26
27
ve bu ay 24
tumecim
geçmiş olsun, ben de ne hastalıklar atlattım ama sonuçlar hep negatif çıkmıştı yani korktugum şeyler olmadı. Doktorların abartması interneti araştırıyorum abartarak yazmışlar, ooo bi ara kanserim diye teşis bile koymuştum ama şükür hiçbirşeyim yok maaşallah.
sen de korkma. Bi tanıdık derdi, bi gün hasta oldugunu duyarsan umursama takma geçer, hasta degilsen umursarsan hasta olursun diye.
Allah hepimize sağlık sıhat ve bebişlar versin hayırlı sağlıklı.
inşallah ayy ne güzel olur bu hafta biri hamile olsa heheheheh inşallah:):):) her hafta aradan birini çıkarsak bitti işte kimse kalmaz ikinciler için konuşsak :):):)
yaaaaaaa ne güzel olurduuu ikincileri konuşsakk
kızlar bi sorunum var randevu alacam doktordan,
benim rekli 1 gün sonra bitti inşallah hamileyimdir , ama degilsemde neden böyle oluyor tüp düşünürken allah korusun bişey çıkmasın. Belki havalardandır diyecem de sıcakta daha da çok olması gerekmez mi ? normalinde 5 gün sürerdi yani 1 gün falza 2 gün normal diger günlerde ara ara toplam 5 gün. tam da gününde olurdum sorunum yoktu
kızlar cevap bekliyorum tedirgin oldum..
canım sıcaklardandır allahın izniyle bişey çıkmaz sen genede git dr a için rahatlasın....bak sen söylemiştin pozitif düşün bişey çıkmasın tatlım :)
inşallah takmıyorum da tüp bebege kadar bişey çıkmasın diyorum.. amaaan hem çocugu olmayanlar iyi insanlarmış demi hehehehehe cennet artık annelerin ayagında degil bebişleri olmayanların ayagında hhoohohohooh:):):):)
merhaba kızlaaaarrrr..1..
Ben şimdi febeciğimle konuştum sesi çok iyi geliyodu.
Iyiymiş çok şükür. Bugünden biraz biraz kalkmaya başlamış saçını yıkamış mutluydu
Sizlerede çoooook selamı var bende sesini duydum çok mutlu oldum febemin.
Rabbim inşallah bebişini kucağına almayı nasip etsin. Cuma veya c.tesi test yaptıracak.
Ben yine size haber veriririm
şimdilik febemden bu kadar.
Dualarımızı eksik etmeyelim kızlar:)
SLM BEBŞİMİN TEYZELERİİ ben kötüyümn ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı demiştim ya bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gisicektim gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan psikolojim bozuluyo hiç bişey yokken sanki bişey varmış gibi mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfennnumudcuuum nasılsın bitanem.
c.tesi dr kontrolüne gidecektin gittinmi? bebişimiz nasıl duydunmu pıt pıtları?
merak ettim seni:26:
slm bebşimin teyzelerii ben kötüyümn ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı demiştim ya bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gisicektim gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan psikolojim bozuluyo hiç bişey yokken sanki bişey varmış gibi mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfennn
kızlar bi sorunum var ran gebeliklerde yaşanıyormuş böyle durumlar umarım öyledir ama stres hava şartalrına bağlı bir durumda olabilir xxdevu alacam doktordan,
benim rekli 1 gün sonra bitti inşallah hamileyimdir , ama degilsemde neden böyle oluyor tüp düşünürken allah korusun bişey çıkmasın. Belki havalardandır diyecem de sıcakta daha da çok olması gerekmez mi ? normalinde 5 gün sürerdi yani 1 gün falza 2 gün normal diger günlerde ara ara toplam 5 gün. tam da gününde olurdum sorunum yoktu
kızlar cevap bekliyorum tedirgin oldum..
merhaba kızlaaaarrrr..1..
ben şimdi febeciğimle konuştum sesi çok iyi geliyodu.
iyiymiş çok şükür. bugünden biraz biraz kalkmaya başlamış saçını yıkamış mutluydu
sizlerede çoooook selamı var bende sesini duydum çok mutlu oldum febemin.
rabbim inşallah bebişini kucağına almayı nasip etsin. cuma veya c.tesi test yaptıracak.
ben yine size haber veriririm
şimdilik febemden bu kadar.
dualarımızı eksik etmeyelim kızlar:)
SLM BEBŞİMİN TEYZELERİİ ben kötüyümn ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı demiştim ya bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gisicektim gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan psikolojim bozuluyo hiç bişey yokken sanki bişey varmış gibi mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfennn
SLM BEBŞİMİN TEYZELERİİ ben kötüyümn ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı demiştim ya bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gisicektim gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan psikolojim bozuluyo hiç bişey yokken sanki bişey varmış gibi mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfennn
selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız yeni hamilelerimiz varmı ner var ne yok?
ben tüp yaptırdım ama olmadınasip değilmiş MEVLAM daha yazmamış bize demeki
sağlık olsun canımmm rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?