Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tumecim
geçmiş olsun, ben de ne hastalıklar atlattım ama sonuçlar hep negatif çıkmıştı yani korktugum şeyler olmadı. Doktorların abartması interneti araştırıyorum abartarak yazmışlar, ooo bi ara kanserim diye teşis bile koymuştum ama şükür hiçbirşeyim yok maaşallah.
sen de korkma. Bi tanıdık derdi, bi gün hasta oldugunu duyarsan umursama takma geçer, hasta degilsen umursarsan hasta olursun diye.
Allah hepimize sağlık sıhat ve bebişlar versin hayırlı sağlıklı.

kızlar şulemle konuştuk birkaç gün daha giremeyecekmiş.görümcesinin eşi rahatsızdıya mevlüt okutacakmış ona yardım ediyormuş bir kaç gün daha giremem diyor hepinize slmı var...bu arada baya rahsız ya geçmemiş daha hastalığı seside baya kötüydü.allah şifasını versin inşallah.....

tatlım belkide sıcaklardan kaynaklanıyordur....

günaydınnlarrrr

sabah kırmızılara gözümü açtım.adet olmam değilde düzensizik canımı sıktı
4 aydır böyle yıllardır 28 günde bir olan periyod
şimdi
26
26
27
ve bu ay 24

TUME = geçmiş olsun tatlım ama ihmal etme yinede...bu arada hoş geldin tatlım...
SELİN= aslında haklısın selincim kafaya takkmaklada alakası var bencede...amin canım amiiiinnnn....

inşallah ayy ne güzel olur bu hafta biri hamile olsa heheheheh inşallah:):):) her hafta aradan birini çıkarsak bitti işte kimse kalmaz ikinciler için konuşsak :):):)

yaaaaaaa ne güzel olurduuu ikincileri konuşsakk

yaaaaaaa ne güzel olurduuu ikincileri konuşsakk

kızlar bi sorunum var randevu alacam doktordan,
benim rekli 1 gün sonra bitti inşallah hamileyimdir , ama degilsemde neden böyle oluyor tüp düşünürken allah korusun bişey çıkmasın. Belki havalardandır diyecem de sıcakta daha da çok olması gerekmez mi ? normalinde 5 gün sürerdi yani 1 gün falza 2 gün normal diger günlerde ara ara toplam 5 gün. tam da gününde olurdum sorunum yoktu

kızlar cevap bekliyorum tedirgin oldum..

canım sıcaklardandır allahın izniyle bişey çıkmaz sen genede git dr a için rahatlasın....bak sen söylemiştin pozitif düşün bişey çıkmasın tatlım :)

canım sıcaklardandır allahın izniyle bişey çıkmaz sen genede git dr a için rahatlasın....bak sen söylemiştin pozitif düşün bişey çıkmasın tatlım :)

inşallah takmıyorum da tüp bebege kadar bişey çıkmasın diyorum.. amaaan hem çocugu olmayanlar iyi insanlarmış demi hehehehehe cennet artık annelerin ayagında degil bebişleri olmayanların ayagında hhoohohohooh:):):):)

:))))))))) bişey çıkmaz allahın izniyle gönlünü kalbini ferah tut sen bitanem....

merhaba kızlaaaarrrr..1..
ben şimdi febeciğimle konuştum sesi çok iyi geliyodu.
iyiymiş çok şükür. bugünden biraz biraz kalkmaya başlamış saçını yıkamış mutluydu

sizlerede çoooook selamı var bende sesini duydum çok mutlu oldum febemin.
rabbim inşallah bebişini kucağına almayı nasip etsin. cuma veya c.tesi test yaptıracak.
ben yine size haber veriririm

şimdilik febemden bu kadar.

dualarımızı eksik etmeyelim kızlar:)

Son düzenleme:

ayy ne güzel maaşallah :) inşallah tutar inşallah rabbim yüzünü güldürsün:)herkes adına selam söyle sakın soğan yemesinnnnnn:) bilimsel olarakda bu böyle ve hurma yesin dogal folikasit yüklü bir besin :)

umudcuuum nasılsın bitanem.
c.tesi dr kontrolüne gidecektin gittinmi? bebişimiz nasıl duydunmu pıt pıtları?
merak ettim seni:26:

umudcuuum nasılsın bitanem.
c.tesi dr kontrolüne gidecektin gittinmi? bebişimiz nasıl duydunmu pıt pıtları?
merak ettim seni:26:
SLM BEBŞİMİN TEYZELERİİ ben kötüyümn ya geçen hafta ayın 19 da bebeğin pıt pıtlarını duymaaya gittik bebiğimin atışlarını gördü ama pıt pıtlarını duyamadı demiştim ya bende telaşlanıp ctesi tekrar dr a gisicektim gittim başka bi tanesine yani bu antep te en meşuruymuş usg açısından oda karından gremedi vajinal usg yaptı bebeğimin yine kalbinin attığını grdük ama ne yazıkki yine duyamdık bebeğin gelişsin kan akımı hızlansın die kan sulandırıcı iğne clexane yazdı ve ben ndedimki progestan kullanmıyorum gerek varmı bide progestanyazdı benim hiç kanamam falan yok sadece ufak kramplarım var gerek varmı progestana dedim bide kramp için magnezyum yazdı anlamdım çok üzüldüm ctesiye tekraar kontrole çağırdı bi hafta kuullanıyım ilaçlarını bi kontrole gidiim diecem ben bu ilaçları kullanmıycam die iğne inanılmaz yakıyo kızlar progestanın yan etkileri zaten dillere destan psikolojim bozuluyo hiç bişey yokken sanki bişey varmış gibi mahvoldum ben dualarınızı ekssik etmeyin lütfennn

çok üzüldüm,, allah yardımcın olsun umarım herşey yolunda gider.. Inşallah pıt pıtlarınıda duyarsın.

canım bazan gebeliklerde yaşanıyormuş böyle durumar sters hava şartlarına bağlıda olabiliryormuş

çok sevindim iyi olmasına
sende sağol haber geridiğin içinnn canım febeye dekiiiiiiiiiiiiii
bebişle konuşsun sevsin onu ve çok rahat davransın bebeğiyle bu kadar yakın olmanın tadını çıkartın ve bebğini bırakmasın inşşş bebeğide febeyi bırakmaz inşşşşşşşşşşşşşş

canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun ama ağerki kan sulandırıcı kulanman gerekiyorsa mutlaka kulann bu iğnleri bende kulandım evet sıkıntılı oluyorlar

canım benim dur bakalım hemen telaşlanma. iyi düşün iyi olsun.
progestana gelince bende daha yeni bıraktım 16 hafta nerdeyse kullandım.
artı düşük önleyici haftada bir olmak üzere iğne verdi 4 haftada onu kullandım.
progestanıda günde 2 kullandım ben. genelde uyku zamanlarımda aldım çok rahatsızlık vermedi. ama yinede salak gibi dolandım ertafta. clexanıda kullan bi zararı olmaz bebişe canını yakıyomuş ama bebiş için değer.
lütfen üzme kendini bak bebişte üzülüyodur annesi. rahat ol pozitif düşün bitanem.
biliyosun herşey rabbimin elinde isyan etmemek lazım. en hayırlısını o biliyo.
sabır ve bol dua et bitanem. inşallah duyarsın pıt pıtları hafta sonu.
kanamanda yokmuş dinlenebilirsen dinlen fazla yorma kendini dikkat et bitanem.
sol tarafına yatmaya özen göster. öpüyorum seni çok dua edicem sana bitanem.
hayırlı haberlerle görüşürüz inşallah

selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız yeni hamilelerimiz varmı ner var ne yok?
ben tüp yaptırdım ama olmadınasip değilmiş MEVLAM daha yazmamış bize demeki

selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız yeni hamilelerimiz varmı ner var ne yok?
ben tüp yaptırdım ama olmadınasip değilmiş MEVLAM daha yazmamış bize demeki

sağlık olsun canımmm rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…