offf neler var ya
bu anattığım sadece biri
kocalara dikkat kızlar hatunların gözüdışarıda
bir alt sokakta 29 yaşında kadın karşı apartmanlarındaki 50 yaşındaki adamla bastı gitti daha yeni
boyunca oğlu var
ikiside boşanmış
daha neler neler
neyse bende çıkayım çorba yapayım
görüşürüz kızlar
semicim geldim canım kusura bakmayın sizide merakta bıraktım iftara davetliydik kocişin halasına gittim dr,a vucudunu iltihap sarmış dedi idrar yollarını aynı zamanda solunum yollarını üstüne sinüzütte olunca toparlanamama nedenin bu dedi orucu pazartesiye kadar tutmayıp antibiyotiğini saatine uygun kullan dedi bolca su iç iltihabı atmana su yardımcı olucak sahur ve iftarda yeterli su alamassan toparlanamassın dedi salı günü tekrar gel konturole ona göre yol alırız dedi.şulecim haber bekliyoruz senden canım
semicim geldim canım kusura bakmayın sizide merakta bıraktım iftara davetliydik kocişin halasına gittim dr,a vucudunu iltihap sarmış dedi idrar yollarını aynı zamanda solunum yollarını üstüne sinüzütte olunca toparlanamama nedenin bu dedi orucu pazartesiye kadar tutmayıp antibiyotiğini saatine uygun kullan dedi bolca su iç iltihabı atmana su yardımcı olucak sahur ve iftarda yeterli su alamassan toparlanamassın dedi salı günü tekrar gel konturole ona göre yol alırız dedi.
çoook geçmiş olsun bitanem.
aman dikkat et kendine inatçı olur enfeksiyon.
öpüyorum seni çoook çook iyi geceler
sağolun canlarım amin evet semi ya üst solunum yolları ve idrar yolları bide sünüzit sarmış hertarıfı iltihap neyse çok korktumçok geçmiş olsun canım
şengül söyledi
ama sadece idrar yolarında var diye biliyorduk
neden olmuşki öyle birşey
tüm vucudu
tekrar geçmiş olsun.rabbim dermansız dert vermesin. kullanırsın ilaçlarını
geçer gider ALLAHIN izniyle
faceydik arada bakıyorum seni gelmişmi diye çıkmadanda bakayımdedim yakaladım
göremiyorum senine zamandır
semicim geldim canım kusura bakmayın sizide merakta bıraktım iftara davetliydik kocişin halasına gittim dr,a vucudunu iltihap sarmış dedi idrar yollarını aynı zamanda solunum yollarını üstüne sinüzütte olunca toparlanamama nedenin bu dedi orucu pazartesiye kadar tutmayıp antibiyotiğini saatine uygun kullan dedi bolca su iç iltihabı atmana su yardımcı olucak sahur ve iftarda yeterli su alamassan toparlanamassın dedi salı günü tekrar gel konturole ona göre yol alırız dedi.
günaydınn masalcıkk
günaydın
hala uyanamadım
sahura kadar uyumadım şimdide sersem gibim ya
naber canım nasılsın ? izindemisin yoksa işten mi yazıyosun tatlım?
yaaaa uyanamazsın tabiiii... bende erken kalktım.
arabamızı sattık yeni arabamızı almaya gitti kocişim. gelecek birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?