Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar
koltuğa uzandım can sıkıntısı kendimin bir resmini çektim çok komik çıktım

dün akşam iftar öncesi çektim onu ama sildim
komik fotoyu da sildim şimdi vallahi kocişin diline düşerim,
benim fotolarla dalga geçmeye bayılır.
o zaman dün akşamdan yine komik bir foto ekleyim,
grup duvarında paylaşılınca başkası görmez değil mi?

evet kimse görmez ekle görelim

aaa ne oldu kuzum ne yaptım ben seni çatlatacak:26:

yaaa kızım topiğin başında başladım bi ilk sayfa baktım senin satın falan geçmiş merak ettim bu kızhamilelik haberini nasıl verdi ilk kızlara ilk değerin düşük çıkmış falan sonra tamamen dşmüş tüp bebek merkezine falan gitmişin acaba bu ay hamile kalmadımı daha sonradan mı hamile kaldı bu kız dedim gebemetreye baktım 20 haftalık gebe olabilmen için 5 mart satının olması gerekio okudum okudum anammmmm sona ulaşamadım çatladım anlıyacağın nasıl öğrendin ilk kesin gebe olduğunu meraak ettim valla çatlıycam şimdiii

bu arada bu topikkk baya bi kişiye uğurlu gelmiş hasrete masala eceye orkideye bana febeye daha bilmediğim varmı bilmiyorum ama ben inanıyorum bu topikle birlikte hep beraber gebe kalacağız veee bir bir doğuracağız inşş buna bütüm kalbimle inanıyorum kızlarr:)

offfff umut yaaaa alemsin sen...

kız korktum bişey oldu sandım

Son düzenleme:

hay allah iyiliğini versin ya. bende bişey mi söyledim dedim bilmeden kırdım heralde dedim
valla ben martta kimyasal gebelik geçirdim. kimyasal gebeliktede 5 gün adetim gecikti.
gittim beta hcg baktırdım düşük çıktı tam ikincii yaptırmaya gidecektim adet oldum.
ona rağmen gittim baktırdım düşmüştü beta hcg. sonra çok üzüldüm falan.
gittim tüp bebek merkeziyle anlaştım adet olacaktım ki bebiş geldi.
tüp bebek için herşey hazırdı yani. 9 nisandada kızların ısrarıyla test yaptım pozitif çıktı. idrar testinde.
hafta sonuydu beta hcg pazartesi yaptırdım değer yüksek çıktı böyle anladım işte.
9 nisana doğru git görürsün canım geçmişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…