- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
selam kızlaarrr....
ben dr gittim geldim.
oğluşum iyi maşallah hiç durmuyo kıpır kıpır.
renkli ultrason çekti. oğlum bana benziyoooooo
500 gram olmuş teyzeleri ve 27 cm olmuş boyuda.
herşey yolunda ama ben 4 kilo almışım
ayın 22 şeker yüklemesi yapılacak. annemde diyabet olduğu için bendede olma olasılığı var.
kontrolde tutmak için verdi.
çok şükür bi yaramazlık yok. ama kilo problem çok almışım 1.5 ayda çok üzüldüm valla.
neyseki bebişim iyi kiloyuda takmıcaz artık.
inşallah önümüzdeki ay almam kilo.
bu arada çoook selamı var sizlereeeeee:80:
hepinizi öpüyomuş
ayy kızlar ya sabhaları hiçç iştahım olmuyo benim..öncedende böyleydi pek önemsemiyodum ama şimdide aynı sorun olurmu acaba.. sahurda meyve yedim sadece şimdide sütle kornflex yiyorum (zorla)yalnız olmasam belki böle olmam ama yalnızkne canım hiç istemiyo.. haftaya eşim izne çıkıyo ama oda oruç ben yine tek yerim..
bu arda burda resmen sonbahar bütün kapıları pencereleri kapattımmmmm..yağmur ve rüzgarrrrrrrr var :82::82:
canım senin haftalarında benim de hiç iştahım yoktu. hala da sulu yemeklere karşı iştahsızım. ilk haftalar beni en çok zorlayan şey bu iştahsızlık olmuştu. amaaan miden bulanmasın da iştahsızlık gene çok önemli değil.
evet aynen cnm ama bugün beim midem bulanıyo sanki..ne yesem diye düşünmek bile beni rahatsız ediyo..daha erken değilmi??? yaaa inşş devam etmez.
evet biraz erken. benim yemek düşününce midemin bulanması 10. haftadan sonra olmuştu. inşallah devam etmez canım. etse de insan katlanıyor ne yapacaksın. yeterki çocuklarımız sağlıklı olsun.
evet cnm sağlıklı olsun yeterki ben katlanırım..şikayet etmem bile..
tatlım sen kaçıncı haftanda kalp atışlarını duydun???
aynen nevacım hatta daha vahim sanırım durumum :)
inanırmısın daha pijamalarım üzerimde çıkarmadım hatta bir an önce btirsemde geçmişi uzansan tvnin karşısına diye düşüncelerdeydim :)))
ben kalp atışlarını 7 hafta 5 günlükken duydum canım. sen ne zaman gideceksin dinlemeye.
:96::96::96::96::96::96::96:desene herkes aynı
:96::96::96::96::96::96::96:desene herkes aynı
nevaaa kuzum sen adet oldunmu bittinmi kaçıncı günündesin????
aynen cnm ya hava kötüledi ondanmı bilmem kaç günlerdir doğru düzgün uyku uyumuyorum onun mu yorgunluğu bilemedim ama yani hiç yerimden kalkmak istemiyorum allahtan yemeklerim var son zamanda tarhana çorbası yaparım sadece.....
canım benim adet döngüm bu ara biraz karışık temmuzda 2 kere adet oldun bir 9 nda bir 26 sında şuanda sanırım adetimin 14. günü ama saldım gitti artık takip falan etmiyorum
çok yordun kendini belkide ondandır.. hmm takip etme sen ben ederimmesela bugün değerlendirmek için güzel bi gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?