Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar yumurta geliştirici iğneler için rapor çıkara bilmemiz için 23 yaşında olup 3 yıl evli olmamız şartmı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

ooo kocaman olmuş maaşallah. ben de yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim bakalım benim kız ne alemde. benim üçlü testte trisomy 18 biraz yüksek çıkmıştı ondan korkuyorum. ikili testte <1:10000 çıkmıştı ama üçlüde 1:386 çıktı. doktor önemli değil dedi ama ben korkuyorum gene de. bakalım yarın ola hayrola inşallah yoktur bir problem. masalcım inşallah en kısa zamanda hareketlerini hissetmeye de başlarsın canım. ben de ne güzel kilo almıyorum diyordum ama birdenbire 2 kilo birden aldım. nasıl oldu ben de anlamadım. bütün gün evde oturuyorum ondan olsa gerek. neyse doğumdan sonra veririz inşallah kiloları yapacak bir şey yok.

canım senin haftalarında benim de hiç iştahım yoktu. hala da sulu yemeklere karşı iştahsızım. ilk haftalar beni en çok zorlayan şey bu iştahsızlık olmuştu. amaaan miden bulanmasın da iştahsızlık gene çok önemli değil.

evet aynen cnm ama bugün beim midem bulanıyo sanki..ne yesem diye düşünmek bile beni rahatsız ediyo..daha erken değilmi??? yaaa inşş devam etmez.

evet aynen cnm ama bugün beim midem bulanıyo sanki..ne yesem diye düşünmek bile beni rahatsız ediyo..daha erken değilmi??? yaaa inşş devam etmez.

evet biraz erken. benim yemek düşününce midemin bulanması 10. haftadan sonra olmuştu. inşallah devam etmez canım. etse de insan katlanıyor ne yapacaksın. yeterki çocuklarımız sağlıklı olsun.

evet biraz erken. benim yemek düşününce midemin bulanması 10. haftadan sonra olmuştu. inşallah devam etmez canım. etse de insan katlanıyor ne yapacaksın. yeterki çocuklarımız sağlıklı olsun.

evet cnm sağlıklı olsun yeterki ben katlanırım..şikayet etmem bile..

tatlım sen kaçıncı haftanda kalp atışlarını duydun???

mutluyuz canım ben en çok kocana kızdım arkadaşına senin rahatsız olduğumu söyleyebilirdi valla kimsenin kimseyi düşündüğü yok senin durumunda olsam kendimi hiç ama hiç yormaz kocişide bir güzel haşat ederdim bana sormadan kabul etti diye böyle düşüncesiz insanları duyuncada delirmemek ele değil

kızlar bu aralar bir tuhafım ben sebebini bilmiyorum ama mutsuzum canım hiç birşey yapmak istemiyor
neyse gündüz buralarda kimse olmuyor sanırım :44:

aynen nevacım hatta daha vahim sanırım durumum :)
inanırmısın daha pijamalarım üzerimde çıkarmadım hatta bir an önce btirsemde geçmişi uzansan tvnin karşısına diye düşüncelerdeydim :)))

evet cnm sağlıklı olsun yeterki ben katlanırım..şikayet etmem bile..

tatlım sen kaçıncı haftanda kalp atışlarını duydun???

ben kalp atışlarını 7 hafta 5 günlükken duydum canım. sen ne zaman gideceksin dinlemeye.

nevaaa kuzum sen adet oldunmu bittinmi kaçıncı günündesin????

canım benim adet döngüm bu ara biraz karışık temmuzda 2 kere adet oldun bir 9 nda bir 26 sında şuanda sanırım adetimin 14. günü ama saldım gitti artık takip falan etmiyorum

bizde bugün yarın davetliyiz c.tesi pazar benim misafirlerim var p.tesi davetliyiz salı yine var şu anlık böyle yemek yapmadım ama dondurucuya dolmalık biber üzüm yaprağı sivri biber doğrayıp attım artık yer kalmadı valla buradada hava çok kötüydü fırtına falan şimdi dindi ama çok soğuk

canım benim adet döngüm bu ara biraz karışık temmuzda 2 kere adet oldun bir 9 nda bir 26 sında şuanda sanırım adetimin 14. günü ama saldım gitti artık takip falan etmiyorum

çok yordun kendini belkide ondandır.. hmm takip etme sen ben ederim mesela bugün değerlendirmek için güzel bi gün...

kızlar dün ilk defa bir salata denedim çok güzel oldu tavsiye ederim
2 kişilik yarım su bardağı yeter yeşil mercimeği haşlıyorsun süzüp soğuduktan sonra içine
2 tane havuç rendelenmiş
közlenmiş kırmızı biber 3-4 tane doğra
salatalık turşusu doğra
taze soğan
maydonoz
limon
zeytinyağı
tuz

bide tatlımda güzel olmuştu yaş kadayıf alıp onu erimiş tereyağıyla karıştırıp içine ceviz koyup dolma sarar gibi sarıp tepsiye dizdim fırında piştikten sonra şerbetleyip çekilmiş fıstıkla süsledim hazır sandılar

çok yordun kendini belkide ondandır.. hmm takip etme sen ben ederim mesela bugün değerlendirmek için güzel bi gün...

:100::100::100:
semi hanım nerelerde kaçgündür bu arada hiç görünmüyor bişeymi kaçırdım.:44::44::44::44::44::44:

evet canım bende yorduğum için olabilir diye düşündüm bayramdan sonra bir kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…