Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah benim kuzuma bizim burada bir tosuncuğumuz vardıya hani hatırlarsan annesi ona hamileyken tam 25 kiloyla doğum yaptı boşver tatlım gider kilolar sende her an sıkıntı yapacak bişeyler buluyoruz bizler ne yapalım sağlık yerinde olsunda gerisi çözülmeyecek şeyler değil olmadı spora gidersin bu akşam bie arkadaşa elbisemi verdim düğünde giymesi için ve 48 kilo düşünebiliyormusunneymişim ne olmuşum vede kocam 24 saat kilomu ağzından düşürmüyor dersin akrep nalanım (kadınında adı çıkmış 9 a inmez 8 e )ama takmıyorum konuşsun dursun o

benimde misafirlerim vardı anca ortalığı topladım sildim süpürdüm buraya geldim kimsecikler yok birazdanda davulcum gelir

GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM

bende 3gündür yoktum 3gündür misafirim var kızlar bir haftadır kumpir aşeriyodum bizim arabada memlekette olduğu için gidemiyoduk ortaköye motor ada binmem yasak tangur tunguyr gidiyo çünkü görümcemin kocasından aldık arabayı görümcem oğluşu eşim ben gittik sonunda muradıma erdim diğer görümcemde oraya gittiğimizi duyunca oda geldi kocası çocukları 12de döndük ama onlar beni davet edicene davetsiz hepsi bana geldi gece yarısı :) kocaları gitti gerisi bende kaldı ertesi gün de biri gitti diğeri iftara kaldı onlarda gece 12 gibi gittiler benimde gece bi diş ağrım başladı sabaha kadar hiç uyumadım minosette yoktu diğerlerindende içemedim hiç dinlenemedim yorgunluğum üstümdeydi hiç dinlenemedim hemde uykusuz sabah çok şükür durdu ama gine ağrırsa diye doktora gittim çok şişim oluyo diye busefer taksiyle değil yürüme gideyim dedim haznedara gelincede uzanır pc koltuk hem dinlenir hem keyif yaparım dedim randevumada baya vardı 27 ağustos bende diş bahanesiyle prensesimi gördüm çok mutlu oldum kocaman olmuş parçamm annesi yerr onuuu doktor gelişimi çok güzel 1hafta önden gidiyo dedi kuzum 15+2değil 16+2 gibi ultrasonda çok yakından yüzünü gözlerini burnunu elini kolunu heryerini gösterdi kuzumun 3haftada 500gram almışım 27sinde olan randevumuda iptal eip uzatmadı bebeğini görmek istersen gelebilirsin dedi bende görmek istiyorum zararı olmazsa dedim doktor hiçbir zararı olmaz dedi daha babası hiç görmedi 27si cumartesi gününe almıştım randevuyu babasıda görcek kzıını çokta uzun gösterdi bu sefer uzun uzun baktım kızıma şükürler olsun rabbime bana bu günleri gösterdiği için öyle mutlu mesut eve döndüm yürüyerek dedim bugun dinlenirim evde battı okadar kalabalıkta yarında evi temizlerim eşim aramasınmı arkadaşıyla eşi bize iftara gelicekmiş saat5 uykusuzum yorgunum karnım kasıklarım ağrıyo bi taraftan hemen eve başladım süpürdüm sildim viledayla heryeri tozları aldım sonrada yemeklere başladım onlarıda yaptım ezan okunuyodu salatayı sosluyodum ama misafirlerim gelmemişti :) salatayı sofraya koydum misafirlerim geldi ama benimde pilim bitti ben çok yorulduğum zaman becaklarım belim çok kötü ağırır 12dede misafirlerim gitti eşim yapıştı:) dedim alllah rızası için benden uzak dur dinleneyim ölüyorum ağrıdan 1saat uykuya dalamadım ve şuan pc koltuk keyif yapıyorum yorgun yoğun 3günden sonra :))))))))))))aradada kızımın resmine bakıyorum yanımda :))))))))))))

yok kuzum almıyıcam bu son oldu.
bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim. doğumdan sonra artık.
kusuruma baksalarda baksınlar yani

canım ben kimseyi almıyom çağırmıyom kendiliğinden iftara gelicez diye çıkıp geliyolar arkadaşlar çağırsam artık ne olurdu bilemem :))))

Heyyyy ben geldim dedim duymadınızmı benim ben bahtsız neva :2:

hoşgeldin canım benim sende geldin tamamlandık sanıırım canım topik eski haline geldi :))

ben de bu listede olmak istiyom niye yokum (

kızlarrrr ben bugün dra gittimmm vee keseyi gördümmmm şükürler olsun rabbimeeeeeee

gözün aydın canım benim bir sorun çıkmadığına çok sevindim ne rahatlamışsındır şimdi kuzunuda gördün sağlıkla sıra sıra hepsini görür kucağına alırsın inşallah canım

canım bendende istedi benimkilerde 500e yakındı ama sağlık ocapında birazını orda yapılmayanları devlette 5kuruş vermeden yaptırdım 8tüp kan vermiştim benden normalinden fazla test istemişti bunları yaptırabiliyoruz ama ikili testini devlette baya sıra bekletiyolarmış sonuçta geç çıkıyomuş onu arastırp en ucuz hangi hastanedeyse orda yaptırdım

sağol canım Allah razı olsun.. darısı başınıza.. hadi sizde ramazandan sonra hemen sıvayın kollarııı

aaa canım niye ramazandan sonra mubarek ayda daha iyi olur bence uğurlu gelir bence :))

canım bizede doktor öyle dedi normal yolla hiçbirzaman çocuğunuz olmicak dedi (( ama ALLAH büyüt ol dedimi olur biliyosun canım benim umudunu kesme

canım maşallah oğlusuna
üzülme canım aldığın kilo olsun bebişin iyi olsunda

doktorum bana normalde nasıl öğünlerini yiyosaan sadece her ögünde 2 yemek kaşığı yemek ekliceksin fazla yesende bebeğe bir faydası yok dedi bebek bütün vitaminleri kalsiyumları depolarımızdan alıyomuş fazla yemeğe fazla meyveye hiç gerek yokmuş buyüzden kilo alıyomuşuz canım bana öyle dedi bende bir bucuk kilo aldım 73bucuktum 75 oldum ama görümcem hiç kilo almadı ben ekmeği kestim tek sabah yiyorum ama sebze meyve normalde yediğim gibi yiyorum aynen devam sadece tatlı kola hiç yemiyorum doktor sütünü her şekilde alabilirsin dedi kakaolu komplexle alıyorum kahvaltı yani hersabah 2bardak süt okadar içmediğim zamanda sütlaç yapıyorum bakalım bugunden itibaren çok dikkat edicem 0gram almadan 2hafta sonra doktorda olmak istiyorum bakalım başarabilecekmiyim ama midem bulanmadı normaldede çok iştahlıyım normalde yediğimi yesem 10 kilo almıştım heralde fazla ağır işte yapmıyorum hem eskisi gibide çok yiyemiyorum hemen şişiyom patlicak gibi oluyom ay eskiden yer yer kilo almazdım mutfağı normalde çok severim :)

benimde karnım çok şişti eşimde benle dalga geçiyo hep kız karnı böyle oluyomuş çok kafama takıyodum çok büyüdü karnım diye ama doktor çok normal bu halin dedi seninde bence normal canım 22 hafta oldun bakalım bende senin haftanda 4kiloyla kalabilecekmiyim 16dan sonra iştah açılıyomuş nette okudum birkaç yerde

maşallah bizim kuşumuza

kız masal bizim delikanlı uzun boylu olacak herhalde, 54-55 cm gibi doğar herhalde...

bir dahaki görüşüne bizden de bebişine selam söyle canım, teyzeleri onu çooook öpüyor...

kullandım canım
1tanewsi kaldı umarım işe yarar
kociş geliyormuş canım
çıkıyorum şimdi gece buralardayım
görüşürüz işallah

ne ilacı bu semicim

mutlucum çok geçmiş olsun canım
diş ağrısı zordur bilirim, e bi de hamilelikte ilaç alamıyorsun daha da zordur eminim.

gelen misafirin olsa bile ben senin yerinde olsam yerimden bile kalkmam.
sonuçta mazeretin var. kim geldiyse kendi işini de kendi görsün, gelen misafirin seni yerinden bile kaldırmaması lazım..
kendine ve bebişine dikkat et

kızlar ben doktora bugün değil, yarın gidiyorum
kocişimin bugün işleri yoğunmuş, o yüzden yarına kaldı...

herkese selammmmmm...

mutluyuz bitanem valla şaşırttın beni:)) sen çok dikkatliydin çok yormuşsun kendini hoş kendiliğinden gelişmiş olaylar ama sakın bidaha son anada misafir kabul etme bi sonraki güne gelin de yavaş yavaş yap işlerini kızarım yokssaaaaaaayy cimcimeyide görmüşsün maşallahhhhhh yerim ben onuuuuu

masall bitanemm oğluşun sana benziyo demekmaşallah onaaaaaa..kilo konusunda üzme kendini ama dikkatli ol tatlım.. çünkü son aylarda daha hızlı kilo alınıyomuş..

ayy kızlar ya sabhaları hiçç iştahım olmuyo benim..öncedende böyleydi pek önemsemiyodum ama şimdide aynı sorun olurmu acaba.. sahurda meyve yedim sadece şimdide sütle kornflex yiyorum (zorla) yalnız olmasam belki böle olmam ama yalnızkne canım hiç istemiyo.. haftaya eşim izne çıkıyo ama oda oruç ben yine tek yerim..

bu arda burda resmen sonbahar bütün kapıları pencereleri kapattımmmmm..yağmur ve rüzgarrrrrrrr var :82::82:

evet kociş diyoki gözleri yeşil sana benziyo
evet evet artık dikkat edecem öyle her bulduğumu yememeye karar verdim
takmadım aslında ama şok oldum 2 fazla aldığımı düşünmemiştim
hayatımda ilk defa kilo almama takmıyorum sadece şok oldum
ne demek istediğimi anlatabildim inşallah.:44:

canım benim bu ay anca iştahım düzeldi görüldüğü üzere 4 kilo kadar bi iştah açıklığım olmuş
bende hiiiç birşey yemiyodum sadece peynir ekmek yiyodum. ilk aylarda öyle oluyor sanırım.
kendini üzme bebiş bizim yedeklerden zaten besleniyo sadece sen güçsüz kalırsın.
bulantın kusman olmaz inşallah yoksa yediklerin bile yeter yani

kızlar ben kaçıyorum...
bir duş alıp sağlık ocağına gidicem.
bana dr ilaç verdi onları alıcam. ordan eski patronum dün aradı beni görmek istiyomuş.
rica etti gel göreyim diye. neyseki uzak değil. ordanda anneciğime geçerim akşamada inşallah evime gelirim.

görüşmek üzere şekerleeeer sizi seviyoruuuuummmm

ayy bitanemm takmamakla çok iyi ediyosun..takılcak bi durum yok zaten..

mide bulantım olmaz inşş, ama uykuyada doyamıyorum bu arada hmm ozaman yemesem bişe olmaz dimiiiii

görüşürüz bitanemmm bende seni çoook seviyorum veee çookkk öptümmm

senin işin zormuş :)) benim herşey hazırdı canım

dosbaaaaa ben gittim yemeğimi yaptım geldim sen halaaa oyun oynuyosunnnnnnnnnnnese hadi bende çıkyorum..herkese hayırlı iftarlarrrrrr öptümmmmmm
hahahh evet bugün mouse bozuldu oynayamıyorum :))
oyunla zaman geçiriyordum

maşalllahhhhh bende gördüm kocaman olmuş...sana benziyo mu çok anlayamadım ama büyüdüğü belli paşamın
şekere herkeste bakıyolar inş. çıkmaz canım
kiloyu da takmadığını biliyorum... sadece duyunca şaşırmışsın :)) biraz daha dikkat son 3 ay çok alınıyormuş zaten

mutluyuz canım senin kızında kocaman olmuş maşallah ...
herkes uyarmış bende söleyim bi daha misafir kabul etme tatlım...bırak kusuruna baksınlar...

febecim ilk 3 ay beslenmenin çoook fazla bi önemi yok
ama önemli olan kalsiyum alman ... yani sütüne yoğurduna peynirine dikkat
bi de meyveyi eksik etme... gerisi zaten zamanla iştahın açılır yersin :))

senin işin zormuş :)) benim herşey hazırdı canım

hahahh evet bugün mouse bozuldu oynayamıyorum :))
oyunla zaman geçiriyordum
evet ama bu 3iftarda rahatım..davetliyiz hergün biyere.. pazarda dışarda yaparız ohh 4gün rahatımmm
febecim ilk 3 ay beslenmenin çoook fazla bi önemi yok
ama önemli olan kalsiyum alman ... yani sütüne yoğurduna peynirine dikkat
bi de meyveyi eksik etme... gerisi zaten zamanla iştahın açılır yersin :))

inşş cnm inşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…