ılgın senin durumun neydi gülüm ben bilmiyorum kusura bakma doğum kontrol hapı diyince merak ettim
:çok üzgünüm: selam rahel hoşgeldin. senin regl tarihinle benimkinin arası epey açıldı. biz bi aralar aynı günü takip ediyoduk. üzme kendini hayatım çalışmaya devam. napcen kader arkadaşlarıyız burda inşallah mutlu günlerimizi de paylaşcaz. dün çido da uğradı okudun mu?
canım inş. önümüzdeki ayyy hamişim dersin üzülme tamammı :teselli:
her işte bi hayır vardır gülüm napcan hep mücadele ediyoz şimdi sana bi kehanette bulunuyorum ama iyi kehanet tamammı çıkarsa müjdemi isterim ama hee ona göreklava: şimdi sen iki ay hamişliği düşünmücen nasıl olsa o seni rahatlatcak iki ay sonra bi bakmışın hamişsin. inanmıyorum ya diceksin yaşasınnn bak görüyomusun her işte bi hayır varmış :teytey::teytey::sm_cool:
Teşekkür ederim Esma'cım. Umarım dediğin gibi olur. İnşallah bu ay sizler mutlu haberler verirsiniz. Bana kısmet olmadı ne yapalım..:a015:
senin bildiğin gibi işte eşinin spermi azmış ilaç vermiş doktor. biraz bal tarçın muhabbeti yaptık hemen çıktı. yoğunmuş bu aralar bide morali bozulmuş tabii. gelir belki bugün yine. regl olunca girmemiş bikaç hafta öyle yani herşey kısmet şeker sen evini naptın iyice yerleştinmi bari
bende bu aydan umutlu değilim canım hiç kafama takmıyom takamam zaten çok ağrıyooooooooo valla canı ne zaman isterse gelsinlülülülülülü
Bence de ne zaman isterse o zaman gelsin..Bu arada geçmiş olsun canım. İlaç almadınmı baş ağrın için..
ya onada korkuyorum ilaç dün içtim bi tane o halaaaaaa
o zaman koyu bir kahve iç..Kafein iyi gelir derler.
amin canım amin. eee evi olanın bebeği de gelirmiş demekki sıra onda elbet gelecek nazlı bebişler
onuda içtim zaten şekersiz içerim geçmiyo şimdi daha betersenağlama
benim 17 18 haziran rahelcim daha var bi hafta bakalim nolcek. geçen ay o kadar ümitliydim ki bu ay pek ümitli degilim gecikse bile kaale almıcam keratayı valla
rahel gözün aydın canım Allah güle güle oturtsun bebiş sesleriyle doldursun evini en kısa zamandaa.s.eh kahve içmeye geliriz artıkk:1hug:yanlız bunca kişiyi alacak kadar büyük mü bilmem:roflol:
baş ağrısından bebek falan düşünemiyorummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doktora gidecen değil mi esmacıma.s.endişelenmeye başladım artık geçmesi lazımdı ya:1hug:şimdi düşünme zaten bebeği bi iyileş o arada yumurtlama günün gelir çalışmalar vs aa bide bakmışsın hamişsin:teytey:düşünmemek en iyisi bırak akışına nasılsa bebişlerimiz yolda emin ol buna sadece bazısınınki biraz çetrefilli bizim desteğimiz gerekiyo ama değmezmi sonuçta bebişimizi kucaklamak varsaa.s.
ilaç aldın mı esma....kendini sıkıntıya sokma bişey içemiyorum diye....ağrı kesici bişeyler al derim....her ağrı doğal yöntemlerle geçmez...migreni olan biri olarak söylüyorum çok iyi bilirim baş ağrısını....çok geçmiş olsun....izin alabilirsen al ve istirahat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?