bende ne kadar saftiriğim yaaaaaaaaaaa başım ağrıyoya kusura bakma ayşeciğim kendime inanamıyorum sazan gibi atladımmmmmmmmm
öyle şey olumu kız başın ağrıyorda ondan a.s.geçmedi gitti yaaneyse önemli bişey yoktur inşallah seven kıskanır derler bilmem benimki de kıskanır ama çok sıkmaz yani ama ne demek güzel değilim klava:kadın şarap gibidir yıllandıkça güzelleşir derler ben diyenin yalancısıyım :roflol:bence sen eşinin gözünde dünyanın en güzel kadınısın hepimiz öyle değilmiyiz zaten aksi olsa bir ömür aynı yastıkta nasıl geçer:1hug:
abin kendisimi evlendi canım:uhm:yoksa ne bilem çocuğun sünneti falanmı abi deyince anlamadım pek neyse düğünse Allah hayırlı geçim versin canım bir yastıkta kocatsın inşallahhepimiz iyiyiz gün sayıyoruz:roflol:3 tane hamişimiz var senden ne var ne yok:1hug:
melankoli senden ne haber ya sen regl olmuşmuydun hatırlamıyorum da
a.s
evet canım abimin düğününü yaptık,darısı tüm bekarlara. ayy 3 hamişimiz olmuş, kutluyorum çok sevindim.yumurtlama dönemimin bitmesine 2 gün kaldı,bolca çalışıyoruz.sanırım bu ay olcak öle hissediyorum tabiki de allah bilir. bu ay insallah hepimize bebişlerimizi verir :1hug::teytey:
hemen hemen aynı yumurtlama tarihlerimiz melankolia umarım yakalarız hepimiz bebişleri....
kız nasip maşallah iyi uyudun bebişi yata yatamı büyütecen neeeeee
kesin yahu kesin hamiş o........bak haftasonuna gelecek "kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamişim diye"gör bak:roflol:
sıkı tut işi daha vaktin var hadi hayırlısı rabbim çalışmalarımızın karşılığını verir çifter çifter listemiz hamiş listesi olur hepimizin adı yazılır o listeye inşallah:1hug:evet canım abimin düğününü yaptık,darısı tüm bekarlara. ayy 3 hamişimiz olmuş, kutluyorum çok sevindim.yumurtlama dönemimin bitmesine 2 gün kaldı,bolca çalışıyoruz.sanırım bu ay olcak öle hissediyorum tabiki de allah bilir. bu ay insallah hepimize bebişlerimizi verir :1hug::teytey:
Arkadaşlar bişi sorucam, mesajlarınızın altında yumurtlama - regl çizelgesi gibi bişi var nasıl ekliyorsunuz onu!!?
benimkini bizim uykucu nasip yaptı ben sadece yapıştırdım yaaaaaaaa canım bilsem yardımcı olurdum ama malesef
kızlar ben kaçtım. yarın görüşürüz çok öpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?