geçen ay ben hormon testi yaptırıp doktora gittim gülüm. doktorum herşey normal hiçbir sıkıntı yok dedi. ultrasonla bidaha baktı. kızım senin çocuğun olur dedi. bende olurda doktor bey yaş oldu 37 dedim. nolcak dedi bi sorun değil. ama sen daha çabuk olmasını istiyosan pregnyl 1500 ve gonopen yazdı al bunları reglinin ikinci üçüncü günü gel dedi. sanırım o iğneyi yapacak. bu iğnede ve ilaçda ovulasyonun gerçekleşmesini yumurtanın çatlamasını ve galiba yumurtanın kalitesini sayısını filan artırıyo galiba. bu ilaçları deneyelim 6 ay içinde hamile kalırsın dedi. aynen böyle şeker bende onun için gidiyorum bugün iştee
geçen ay ben hormon testi yaptırıp doktora gittim gülüm. doktorum herşey normal hiçbir sıkıntı yok dedi. ultrasonla bidaha baktı. kızım senin çocuğun olur dedi. bende olurda doktor bey yaş oldu 37 dedim. nolcak dedi bi sorun değil. ama sen daha çabuk olmasını istiyosan pregnyl 1500 ve gonopen yazdı al bunları reglinin ikinci üçüncü günü gel dedi. sanırım o iğneyi yapacak. bu iğnede ve ilaçda ovulasyonun gerçekleşmesini yumurtanın çatlamasını ve galiba yumurtanın kalitesini sayısını filan artırıyo galiba. bu ilaçları deneyelim 6 ay içinde hamile kalırsın dedi. aynen böyle şeker bende onun için gidiyorum bugün iştee
canım ilk önce ilacını güzelce içeceksin sonra tekrar dr. gideceksin bakacak yumurtalıklara tamam iğneyi vuralım şu saatte ilişkiye gir diyecek sonra o saat gelecek neyse oraları atlayayımişde sonra adetin gecikecek sen test yapacan annnnaaaaaaaaaa ne görecen 2. çizgi sana oradan el sallıyo:1hug:
canım ilk önce ilacını güzelce içeceksin sonra tekrar dr. gideceksin bakacak yumurtalıklara tamam iğneyi vuralım şu saatte ilişkiye gir diyecek sonra o saat gelecek neyse oraları atlayayımişde sonra adetin gecikecek sen test yapacan annnnaaaaaaaaaa ne görecen 2. çizgi sana oradan el sallıyo:1hug:
esma bişi sorcam gittin mi bu igneyi nerden vuruyolar bilen varmı kızlar ??:uhm:
saol Canım Bunu öğrenmek Için Ne Yaptırcan Peki Esmacım
saol Canım Bunu öğrenmek Için Ne Yaptırcan Peki Esmacım
Him Pardon Işlerden Kafam Karişti Anlamaştim Canim Eşim Sperm Testi Verecek Onda Sorun çikmazsa Işde O Zaman Ben Rahim Filmi çekinecem Belli Olcak
Yaaaaaa Kimse Yokmuuuuuuuuuuuu
Küüsttüüüüm Hepinize :dilcikar: :dilcikar:
razı oldumu kız sonunda hadi hayırlısı bak hepsi temiz çıkacak benim gibi siz de kafayı üşüteceksiniz niye olmuyo o zaman diyeeeeeeeee:roflol::roflol:ama olacak anassını satim bu ay olmazsa bidahaki ay olacak inşallah:dancemalum hap kullanıyom ben senin bu ay olsun canimmmmm:dance:):içelim:
aşağıya bak canımmmklava: klava: klava: klava:
kızlllar ben geldımmm
HOŞ GELDİN NERELERDESİNİZ SABAH Bİ ECÜ DİYİP KAÇIYORSUNUZklava: klava:
deli kız seni almadım ya kesin hamişim zaten sende gaz ver böyle iyi valla olmazsa ne yapam seniiiii:roflol::roflol:
kız nazmiye çok mu yoruyorlar seni bak oklavamı aldırmasınlar elimeeeklava: klava:
nasip uykuda zaten:roflol:
gülşen şebnem aylin yine kayıplardaklava: klava:
tazemden hiç haber yok gittimi acep doktoraCADIARZU
ben de kaçam bari baksana kimse kalmamış:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?