yav ben geldim ve bişe yazamadan geri gittim, hakettim mi ne bu sefernerelerdesin bakimmmmmmmmm daha hırsımı alamadım alim öyle indiririm oklavayıııııııı:roflol:
bu arada nelerr kaçırmışımm bennnn:teytey:Bütün masraflar helali hoş olsun sana ama eğer bebiş varsa ki inşallah vardır ben bunu doğurtmaya yetişemicem benneyaptımki ama 3.yü kesinnnnnnn ben doğurturum
Bu arada gittim 25 YTL bayıldım ve bir gebelik testi aldım ve 2. çizgiyi soluk bir şekilde gördüm akşama kanda baktırıp en geç yarın size haber vericem bunun için de dua edinnnn
aminnn...inşallah hasta olmam. allahım bize hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin.yüzümüz gülsün.
ben hakkıma razıyım, şöööle öne geçim bari:tomato:eeeeee herkes nerelere kayboldu yine yaaaaaaa nerde benim oklavam haah tamam buldumklava:
ne güzel dedin, dimi ama yav:dance:yavv ne kadar vur elli hatunsun maşallah yaa.......sev kardeşim elini ver bana......gel kardeşim neşe getirdim sana....... kardeşimmmmm
bak o daha iyi ama alıştık bi kere illa alacaz oklavayı elimize :roflol:nerdesin sen bakimmmmmmklava: klava: klava:
ben yeni katıldım herkese merhaba benimde umudum mayısta olmazsa biray daha denicem inşallah bebişimize kavuşuruz umutsuz yaşanmaz allah hepimizin yardımcısı olsun
aylin bu ateşli kadınlar bizi sırtsırta verip sopalayacaklar sölimmm.......
bakıyorumda çeneniz düşmüş yine amma kaynatmışsınız ha:roflol:
bende yemmek yaptım ve burnuma kek kokuları geldi kek yaptım hamiş sanada gönderiyorum
bu arada koçişle konuştum bana bekle diyor ya bende aşkım nasıl bekleyeyim heyecandan ölüyorum dedim
iç çamaşır değiştirmekten sıkıldım ya ıslanıp duruyor bendi de korkutuyor:roflol:
şiddete hayır........burdayım canım benim....çalışıyoruz kızz ne yapalım...ikiz doğruna kadar çalışıcam yaa ondan sebep...
hakikaten arkadaşımya neydi belirtilerin va adı ne testin......nasip sen alma hayatım parana yazık hamilesin nasılsa.
selam millet ben geldim doktordan. şu doktorları anlamıyorum yahu ulan telefonda söylencek şeyleri beni ayana çağırıp söylüyo. cuma hapa başla beş gün sabah bi akşam bi iç. bitir iki gün boş geç bana gel bakcaz büyümüşse iğneye başlıcaz bu arada ilişkiye girme. budur yani bunun için ilaçları aldım yanıma gittim. boşuna ilaçlar yanımda. bide soğuk tutmak lazımmış iğneyi bedavaya hamallık yaptım yani. yuh diyorum yaaaa. bu arada tatil işide yatıyo tabi gidemiyoz. amaaaaaaaaaaan öf of of yani. bu ne yaaaaaaaaa. bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
hamişimiz var galiba s.ozozel kutlarım senniiii çok sevindim allahım inşallah yarın da hamişim dersin patlatırız şampanyaları heh heh . oh be bi hamiş çıktı sonunda .
selam millet ben geldim doktordan. şu doktorları anlamıyorum yahu ulan telefonda söylencek şeyleri beni ayana çağırıp söylüyo. cuma hapa başla beş gün sabah bi akşam bi iç. bitir iki gün boş geç bana gel bakcaz büyümüşse iğneye başlıcaz bu arada ilişkiye girme. budur yani bunun için ilaçları aldım yanıma gittim. boşuna ilaçlar yanımda. bide soğuk tutmak lazımmış iğneyi bedavaya hamallık yaptım yani. yuh diyorum yaaaa. bu arada tatil işide yatıyo tabi gidemiyoz. amaaaaaaaaaaan öf of of yani. bu ne yaaaaaaaaa. bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
hamişimiz var galiba s.ozozel kutlarım senniiii çok sevindim allahım inşallah yarın da hamişim dersin patlatırız şampanyaları heh heh . oh be bi hamiş çıktı sonunda .
bi rahat durmuyosunuz ha bakarım bakarım kimse yok sonra oooooooooo almış başını gidiyo laf yetiştiremiyom size gel de alma eline oklavayıııklava: klava: klava:
hamişken de akıntı artmıyo mu, korkma yaf..bakıyorumda çeneniz düşmüş yine amma kaynatmışsınız ha
bende yemmek yaptım ve burnuma kek kokuları geldi kek yaptım hamiş sanada gönderiyorum
bu arada koçişle konuştum bana bekle diyor ya bende aşkım nasıl bekleyeyim heyecandan ölüyorum dedim
iç çamaşır değiştirmekten sıkıldım ya ıslanıp duruyor bendi de korkutuyor
hıh şiddet yanlısı ikinci elemanımız da gelmiiiişnaniknanikamaaaaaan kimse yok diye 10 dak girmedim kaynatmışınız hemen valla insanı zorla şiddete yöneltiyorsunuz sonra şiddete hayır sloganları atıyorsunuz yakarıııım burayıı
şşşşşşşşt moral bozmak yokk! bebişler duymasınnnselam millet ben geldim doktordan. şu doktorları anlamıyorum yahu ulan telefonda söylencek şeyleri beni ayana çağırıp söylüyo. cuma hapa başla beş gün sabah bi akşam bi iç. bitir iki gün boş geç bana gel bakcaz büyümüşse iğneye başlıcaz bu arada ilişkiye girme. budur yani bunun için ilaçları aldım yanıma gittim. boşuna ilaçlar yanımda. bide soğuk tutmak lazımmış iğneyi bedavaya hamallık yaptım yani. yuh diyorum yaaaa. bu arada tatil işide yatıyo tabi gidemiyoz. amaaaaaaaaaaan öf of of yani. bu ne yaaaaaaaaa. bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Kızlar hepinize binlerce teşekkür ederim. İnşallah bebişim olur, bu ayda hüsran olmaz kanda çıksın da inşallah. Bu arada aldığım test sadece 1 günün bile geçse %99 doğru diyor. Adı predictor. Saatin yedi olmasını şu işyerinden çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Nolur dua edin yaaa Bu ay da yüzümüz kara çıkmasın.Hepinizi öptüm ŞenizŞenizŞeniz İnşaallah cümlemiz hayırlısıyla hamiş oluruz da umutlarımıza kavuşuruz.Hadi gelin be bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?