o tüp bebek yaf:roflol:
aşılamada spermleri rahimağzından içeri bırakıyolar..
sen de kaşınmaya başladınklava:
senin bi sorun olsa onu konuşsak sıkılmazdın tabiklava:
ya canım bildiğim kadarıyla adetinde iğnelere başlıyorsun ve eşin her 2 güne bir boşalmak zorunda (sperm kalitesi artsın diye) seninde katlı maddeli hiçbirşey yememen lazım sonra yumurtalara bakıyorlar yumurtalar belli bir büyüklüğe geldiğinde onları topluyorlar ve eşinin o gün bir tüpe boşalmasını istiyorlar ve vakit kaybetmeden bir yerde yumurtaları ve spermleri birleştiriyorlar daha sonrada onu anneye transfer ediyorlar
arkadaşlar bende varım bende bu ay olsun istiyorum umutlu olmak istiyorum ama olmayacak diyede korkuyoruöm
"Fallop tüpünün saçakları sürekli hareket halindedir ve yumurta hücresi serbestleştiğinde hücreyi hemen içine alır. Fallop tüpünün içindeki tüycüklerin hareketleriyle hücre rahim içine doğru ilerlemeye başlar ve burada hazır bekleyen sperm hücreleri topluluğuyla karşılaşır. En güçlü sperm hücresi yumurta hücresi tarafından içeri kabul edilir ve “kapılar diğer spermler için kapanır”.nasıl yani şimdi benim 3ünde yumurtlama kaç gün önce ilişkiye girmem gerekiyor anlatırmısın
aaaaaa aşk olsun sorunum yokda bir düzüne bebeğimmi var sanki küstüm tamam
yumurtalıklar çalışmıyo testler yapılacakkk hiç sorunum yok benim küstümm ayrıca size söylemediğim ikiz bebeklerim var:dilcikar:
ben sorunsuz bir insan olarak sizleri yalnız bırakayımmm :a015::a015::a015:
kızlar ben geldimmmmmmmm:dance::dance:
doldurmuşsunuz yine sayfalarıııııııııılülülülülülülülülülülülü
kim asker yolu gözlicekmiş bakam ya kızım senin kociş kaç yaşında bu ne askerliği anlamadım gittiiiiiii:1no2::1no2:neyse hamiş kal öyle gitsin bari oh gelince hazır bebişşşşşşş:dance:
nasipimi kim üzdü bakammmmmmmmmklava: klava:
esmacım geldim de iyi kaynatmışsınız anca okudum canım ben varken susun yokken çoşun sizi varya siziiiiiiiiklava:
kızım ne saçmalayıp duruyorsun deliklava:
"Fallop tüpünün saçakları sürekli hareket halindedir ve yumurta hücresi serbestleştiğinde hücreyi hemen içine alır. Fallop tüpünün içindeki tüycüklerin hareketleriyle hücre rahim içine doğru ilerlemeye başlar ve burada hazır bekleyen sperm hücreleri topluluğuyla karşılaşır. En güçlü sperm hücresi yumurta hücresi tarafından içeri kabul edilir ve “kapılar diğer spermler için kapanır”.
yani normalde sen ayın biri,üçü ve beşinde ilişkiye girmelisin, hadi daha öncesinden başla sen.. yani yumurtlamandan 4 gün öncesinden günaşırı ilişki ihtimali en yüksek olanlar..
hoşgeldina.s.arkadaşlar bende varım bende bu ay olsun istiyorum umutlu olmak istiyorum ama olmayacak diyede korkuyoruöm
o tüp bebek tedavisi,aşılama benim dediğim.. çok yakının ikisini de yaptırdı,iyi biliyorum.ya canım bildiğim kadarıyla adetinde iğnelere başlıyorsun ve eşin her 2 güne bir boşalmak zorunda (sperm kalitesi artsın diye) seninde katlı maddeli hiçbirşey yememen lazım sonra yumurtalara bakıyorlar yumurtalar belli bir büyüklüğe geldiğinde onları topluyorlar ve eşinin o gün bir tüpe boşalmasını istiyorlar ve vakit kaybetmeden bir yerde yumurtaları ve spermleri birleştiriyorlar daha sonrada onu anneye transfer ediyorlar
sana sorunun yok demedimki, senin sorunun konuşuluyo olsa sıkılmazdın dedimaaaaaa aşk olsun sorunum yokda bir düzüne bebeğimmi var sanki küstüm tamam
yumurtalıklar çalışmıyo testler yapılacakkk hiç sorunum yok benim küstümm ayrıca size söylemediğim ikiz bebeklerim var
ben sorunsuz bir insan olarak sizleri yalnız bırakayımmm :a015::a015::a015:
ok..aylin mesaj alma panellerini açsana hayatım ayarlardan özel mesaj alamıyorsun
ben asker yolu gözlicem..kızlar ben geldimmmmmmmm
doldurmuşsunuz yine sayfalarıııııııııı
kim asker yolu gözlicekmiş bakam ya kızım senin kociş kaç yaşında bu ne askerliği anlamadım gittiiiiiiineyse hamiş kal öyle gitsin bari oh gelince hazır bebişşşşşşş
nasipimi kim üzdü bakammmmmmmmmklava: klava:
esmacım geldim de iyi kaynatmışsınız anca okudum canım ben varken susun yokken çoşun sizi varya siziiiiiiii
sopa istiyooookızım ne saçmalayıp duruyorsun deliklava:
bizi adamdan saymadın,muhabbetimiz seni açmadıya bizden sana aşkolsun:dilcikar:bende seni özlemişdiiimm
hoşgeldina.s.
o tüp bebek tedavisi,aşılama benim dediğim.. çok yakının ikisini de yaptırdı,iyi biliyorum.
sana sorunun yok demedimki, senin sorunun konuşuluyo olsa sıkılmazdın dedimklava:
ok..
ben asker yolu gözlicem..
sopa istiyooooklava:
bizi adamdan saymadın,muhabbetimiz seni açmadıya bizden sana aşkolsun:dilcikar:
arkadaşlar ben gidiyorum sorunum olursa gelirim artık sorunum ne zaman olursa olmazsa herkes kendisine iyi baksın öpüyorum hepiniziiiii
arkadaşlar ben gidiyorum sorunum olursa gelirim artık sorunum ne zaman olursa olmazsa herkes kendisine iyi baksın öpüyorum hepiniziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?