ben küstüüüüm benim gönlümü alın yada almayın benim sorunum yokki gönül almaya gerekde yok
ayrıca beni bir siz anladınız sizde yalnış anladınız kızlarrrr
içim sıkılıyo içimmmmmmmmmmmmmmm ayşe delisi içime iyi geliyo,
bu cevabı vermesen şaşardım,kaçar mı gülüm senden, akıl küpü maşallahana harbi beni özlemiş canimmmmmmmm kıyamam sana ama ne öyle deli falan ayıp oluyo azcık Allah Allah bi bak bakem varmı benden akıllısııııı:roflol::roflol::roflol:
müstakbeeeeelsenağlamaasker eşi vesselam yoksa müstakbel asker eşi mi demem lazım kız aylinim :dance:
ben küstüüüüm benim gönlümü alın yada almayın benim sorunum yokki gönül almaya gerekde yok
ayrıca beni bir siz anladınız sizde yalnış anladınız kızlarrrr
içim sıkılıyo içimmmmmmmmmmmmmmm ayşe delisi içime iyi geliyo,
ya ağlamak istiyorum ben neden bilmiyorum ayşeciğimmmm cidden içim sıkılıyo inş. kötü bir haber falan almamana harbi beni özlemiş canimmmmmmmm kıyamam sana ama ne öyle deli falan ayıp oluyo azcık Allah Allah bi bak bakem varmı benden akıllısııııı:roflol::roflol::roflol:
yaaaa deme öyleeesenağlama
bakma bana,ne demiş recep ivedik üstadımız:
"agresifiiiiim gomplekisliyiiiiiim amma perdelerimi galdırdıımda kedi gibi bir insanım":roflol:
e gülüm ama yanlış anlattın sen de kendini,sen de desene ööööyle,öyle bi dedinki, sıktınız artık der gibi, önce ne nazlısınız dedin, sonra başka benzer bişe, bişe demedim üstüne de öyle diyince ipler koptu bende,yasık nasip kocişle de bozuk,dertlendi diye konuşuyossken:sm_confused:
aaaaaa geri çıkartıcam oklavayı amaya ağlamak istiyorum ben neden bilmiyorum ayşeciğimmmm cidden içim sıkılıyo inş. kötü bir haber falan almam
neyse boşverin beni ben nasip nazlı dedim ayrıca dedimki sen nazlısın bebeğinde nazlı anasın abak kızını aldiye boşa dememişler dedimm boşver unut gitsin kafanıza tokadan başka birşey takmayın beni hiç takmayın
aaaaaa geri çıkartıcam oklavayı amaklava: tez vakit normale dönüleee klava:
kıs valla sen en nazlımızmışın yaf:bbo:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü nazlı değildim yada ben böyle değildim yaşarken oldummm gibi birşey sen bana sorunun yok dedinnnnnnnnnnklava: nasıl yok haaaaaaa nasıl nyumurtalıklar çalışmıyo ilaç içiyorum dr. herşey normaldi nasıl olmadı beceremedinizmi diyo benim aklımdan tüplerimim tıkanıkmı acaba sorusu hiç gitmiyoki öyleyse sadece tüp bebek oda olursa oda sıra ne zaman bize gelirse ayrıca yeni evliyim bilmiyorum üstünden kaç sene geçmesi gerekiyoo eşim kafana yakma diyo onu üzmemek için ona anlatamıyorum korkularımı test yaptım yine negatif kilo aldım çirkinleştiim eşimle fazla vakit geçiremiyoruuuuummmmmmmmmm daha sayayımmı buraya sizlerle paylaşmak rahatlamak için giriyorum zaten buranın amacı o değilmi değilse gideyiiiiiim
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü nazlı değildim yada ben böyle değildim yaşarken oldummm gibi birşey sen bana sorunun yok dedinnnnnnnnnnklava: nasıl yok haaaaaaa nasıl nyumurtalıklar çalışmıyo ilaç içiyorum dr. herşey normaldi nasıl olmadı beceremedinizmi diyo benim aklımdan tüplerimim tıkanıkmı acaba sorusu hiç gitmiyoki öyleyse sadece tüp bebek oda olursa oda sıra ne zaman bize gelirse ayrıca yeni evliyim bilmiyorum üstünden kaç sene geçmesi gerekiyoo eşim kafana yakma diyo onu üzmemek için ona anlatamıyorum korkularımı test yaptım yine negatif kilo aldım çirkinleştiim eşimle fazla vakit geçiremiyoruuuuummmmmmmmmm daha sayayımmı buraya sizlerle paylaşmak rahatlamak için giriyorum zaten buranın amacı o değilmi değilse gideyiiiiiim
hem o nası dr ya ne demek beceremediniz milülülülülülülülülülülülülülülülülülü nazlı değildim yada ben böyle değildim yaşarken oldummm gibi birşey sen bana sorunun yok dedinnnnnnnnnnklava: nasıl yok haaaaaaa nasıl nyumurtalıklar çalışmıyo ilaç içiyorum dr. herşey normaldi nasıl olmadı beceremedinizmi diyo benim aklımdan tüplerimim tıkanıkmı acaba sorusu hiç gitmiyoki öyleyse sadece tüp bebek oda olursa oda sıra ne zaman bize gelirse ayrıca yeni evliyim bilmiyorum üstünden kaç sene geçmesi gerekiyoo eşim kafana yakma diyo onu üzmemek için ona anlatamıyorum korkularımı test yaptım yine negatif kilo aldım çirkinleştiim eşimle fazla vakit geçiremiyoruuuuummmmmmmmmm daha sayayımmı buraya sizlerle paylaşmak rahatlamak için giriyorum zaten buranın amacı o değilmi değilse gideyiiiiiim
oh be nihayet normale döndün:1shok:
lülülülülülü bi derdini unuttunnn,sen de ascık delisinnn deliiiiiilülülülülülü
gülüm yaf sne kaç aydır deniyon?
hem yumurtalık çalışmasa dr niye herşey normal diyo?
ahanda geliyo oklava bende saymaya başlayam mıklava: klava:
7 senedir çocuk özlemiyle yanıyommmmmmm hangisi daha zor karar veremiyom hiç hamiş olmamak mı düşük yapmak mı yoksa kızımın kollarımın arasıda... neyse çalış çabala boşa çıkmasımı göbeğimin iğnelerden delik deşik olmasımı..
açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü o kadarrrrrrrrrklava: klava:
ahanda geliyo oklava bende saymaya başlayam mıklava: klava:
7 senedir çocuk özlemiyle yanıyommmmmmm hangisi daha zor karar veremiyom hiç hamiş olmamak mı düşük yapmak mı yoksa kızımın kollarımın arasıda... neyse çalış çabala boşa çıkmasımı göbeğimin iğnelerden delik deşik olmasımı..
açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü o kadarrrrrrrrrklava: klava:
sadece ilaçla çalışıyo yoksa tık yok benimkilerde ondada olmuyo nedn olmuyo olmuyo işdeeeeee senağlama
yaaaaa kızma tamam canımmm sende ilk baştan beri böyle düşünüyorsun değilmi olmuyo neden olmuyo herkes bebek bekliyo senin yaşadıklarını rabbim kimseye yaşatmasın ayşeciğim sana ikiz bebekler versin inş.ama ne zaman bebek istersen bu sorular kafanın birr köşesinden kemirmeye başlıyo işde bu iş böyle hepiniz çok iyi biliyorsunuz yok falaqn deyip yalan söylemeyinn
hem o nası dr ya ne demek beceremediniz miklava: o nası bi moral bozmak ya
sadece ilaçla çalışıyo yoksa tık yok benimkilerde ondada olmuyo nedn olmuyo olmuyo işdeeeeee senağlama
kaç aydır deniyosunuz?
bence senin en büyük engelin çok stres yapmışın..
gülüm biraz rahat olmaya çalış, takmamaya, eşinle mutlu,bebek düşünmeden birlikte ol..
ve dua et..
bak gör nası geliyo bebiş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?