haberi var mı nasipin esma senin bebişten
ay ne güzel artık bebişlerden bahsediyoruz bizde katılırız ilerde siz yaşayın bu deneyimi sora bize:))
Ilgın cım teşekkür ederim canım iyiyim..Umarım sende iyisindir. ve umarım kist kaybolmuştur. Anne adaylarımızla seviniyourz işte. Onların tecrübelerini okuyarak kendime pay çıkartıyorum her ay ama sonuç yine hüsran oluyor..
inş. cnm bende dua ediyorum ben inanmanın başarmanın yarısı olduğunu düşünüorum elbet bir gün sende hamiş kalcan cnm valla bende okudukça öğreniyorum bişiler :sm_cool:
emel sen en son doktora gittiğinden beri varmı bi tedavi falan ilaç milaç bişi kullanıyormusunuz
hiçbir ilaç yada tedavi yok canım..Eylüle kadar bekleyin dedi doktor. Bende de bir problem yok sadece eşimin sperm sayısı sınırda. İnan bende anlamadım. Keşke senin gibi banada birşeyler verseydi belki teselli olurdu..Ama ne ilaç ne başka birşey vermedi..Eylülde gidince ne yapacak onuda bilmiyorum zaten..
bence dr. en güzelini yapmış boşa ilaç içmemiş olursun bebeğin gelir eylüle kadar korkma arkadaşlar ben önünüzdeyim ilaç içmediğim ay gebe kaldım lütfen ilaca hayıryasakkelime
bence dr. en güzelini yapmış boşa ilaç içmemiş olursun bebeğin gelir eylüle kadar korkma arkadaşlar ben önünüzdeyim ilaç içmediğim ay gebe kaldım lütfen ilaca hayıryasakkelime
anca uyandım valla. ve hala regl olmadımmmmmmmmmmmmmmm
anca uyandım valla. ve hala regl olmadımmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldn cnm buarada ben merve yeni mi uyandınnn kaç gün geçti cnm acaba hamişlik uykusu mu bunlar?:
melankolia canım senin 6 gün oldu gecikmen dimi. öyle hesaplamıştık yanlış hatırlamıyorsam. sen ne yaptın test yaptınmı beklemedemisin hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?