kızlarrrr ben geldimmmmm nabersinniz
eee anlat bakalım yediğin içtigin senin olsun nereye gittin neler gördün. tatil güzel yaaa inşallah cumada biz gidiyoz bakalım çok mutluyum o yüsden:)
hepinizeee dua ediyorum canım tüm isteyenlereeeeee eminim sizlerde en yakın zamanda alacaksınız bu güzel haberiesmacım çok ama çok tebrik ederim umarım bizede nasip olur bende az önce adet oldum 3 geçmişti ne güsel tam ümitlenmiştimki yine olmadı bir sonraki aya kaldı ümitler neyse bizde hamile kalanlarla mutlu olucaz ama tüm bebek isteyenler için dua et esmacım hamilelerin duaları kabul olur derler senin adına çok mutlu oldum hemde çok.TEBRİKLERRRRRRRRRRRR
allah hayırlısı ile kucağın almayı nasip etsin.
yaşayacaksınız buna canı gönülden inanıyorummmm cannımmmmafiyet olsun canım. allahım inşallah bizde böyle duygusal anlar yaşarız kimbilir ne güzel bir duygudur.
evet yaa amin canım darısı sizlere zatan beni yalnız bırakmak yok ona göreeeebak demekkı senınde ıcıne dogmus canım.melegının gelecegıı...allahım saglıkla kavustursun bebişine..
tatildenmiiiii şeeekeriiiimmmkızlarrrr ben geldimmmmm nabersinniz
esmacımmm inanamıyorumm birtanemmmm benimmmmm inanılmaz mutluu oldum kız geçmiş çok birikmiş nler oldu anlat bakayım
sen şimdi anne mi olacaksın kız ben teyzoş mu olcamm ay yerimmm ikinizide..buarada inanılmaz sevindirdin beni doğum günümü unutmamışınnn senii seviyorummm
yok esmacım unutmadım içtim hepsini bakalım hasta olayım doktora gitcem kist gitmştir inş. sorada allah kerim kız:)
nası ya kan testinde nasıl çıkmadı aa çok değişik?
biz kıbrısa gidoyoz hayatım. cuma aksamı uçacağız inşallah. insan tatile gideceğini düşününce çok mutlu oluyo. şimdilik tatille mutlu oluyoz ilerde de inşallah bebişle mutluolcaz :teytey:
imdaaaat midem çok bulanıo nası geçer bu bilen varmı geberiyorummm
valla canım kan işine benimde kafam hiç basmadıııııııı ama bilmiyorum yinede
iğrenç bişe yaaa midem ağzıma gelip duruo öööğğğ oluosun birden kafamçokkarıştı:1shok:valla bilemiyorum şekerim inşallah bütün hamişliğin süresince çekmezsin bulantıyı bir iki ayda atlatırsın. benim bi arkadaşım 9 ay mide bulantısıyla uğraştı. a.s.
esmacım varya allah biliyo kendime olmuş kadar çok sevindim teyzoş olacağım içinde şimdi bundan sonra hiçbişeye sıkmadan canını kocana kendine bebişine vakit ayır. ne istiosa canın ye iç sağlıklı beslen dikkat et ağır kaldırma tamam mı teyzişkomm
tamam canımmm dikkat ederim etmezsem zaten oklavaları alıp yürüsünüz üstümee nasipde 5 gün tatile gitti
nasip nerde cnm
aferinnn sanaaaa yeğenimize iyi bak ben eşime bile içirmiyorum yanımdaaaiçmedim ki kuzum bugün
iğrenç bişe yaaa midem ağzıma gelip duruo öööğğğ oluosun birden kafamçokkarıştı:1shok:
Ilgın hoşgeldin.. Şebnem sanada şimdiden güle güle canım. Dönüşte çift dönersin belki ne güzel olur...
ya hadi ne yemem lazım ne içmem lazım başımı tutamıyorum aaayyyy
hoşgeldn cm nasılsınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?