canım biraz daha bekle belki yanlış çıkmıştır esmanın ki gibi ya olmazsın inşallaha.s.
gecikmenin 2. günü test yaptım negatif çıktı.hala bekliyorum inada bindirdim yani anlayacağın. yarın kan testi yaptıracağım.:1hug:
canım umarım hamilesindir ve esmanın peşine ilk sen takılırsın..herhangi bir belirti varmı peki? İnsanın içine doğarmış derler ama tabi öncelikle hayırlısı olsun.
güzel hamişimiz EMEL. sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik? hala heyecan sürüyor mu? nasıl bir duygu anlatsana biraz?
sadece uyku var zaten başka bir belirti yok göğüslerim hassasda o zaten adet dönemindeki gbihoşgeldn cnm buarada ben merve yeni mi uyandınnn kaç gün geçti cnm acaba hamişlik uykusu mu bunlar?
esma sende oluyormu uyku falan ne gibi belirtiler anlatsana kız
canım umarım hamilesindir ve esmanın peşine ilk sen takılırsın..herhangi bir belirti varmı peki? İnsanın içine doğarmış derler ama tabi öncelikle hayırlısı olsun.
şebnemciğim benim yumurtalıklarımın düzenli çalışmadığını söyledi dr. hatta dedimya korunuyoruz deyince korunmasanızda olmaz sizin bebeğiniz demişdi klomen kullandım yumurtalarımı büyüttük sonra çatlattık bende hiç bu kadar akıntı olmamıştı yumurtalık çatlarken ve büyürken hiç hissetmemiştim ama olmadı ilaçla ilacı bıraktım biliyorsun gayet normal takvime göre ilişiye girdik eşime hiç söylemedim bugün olması gerekiyo diye kendimizi ona göre indekslemeyelim diye süslendim süslendim gittim yanına o günlerde
canım ESMA diyecektin sanırım..Ben hamile değilimki..Keşke olsam Allah mı söyletti yoksa..sırnaşık şey
ayyyyyne güzel,inan çok mutlu oldum emelcim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. bizlere de dua et biz de bebişlerimize kavuşalım olur mu? a.s.
canım ESMA diyecektin sanırım..Ben hamile değilimki..Keşke olsam Allah mı söyletti yoksa..sırnaşık şey
pınaaaaaaaaar emel değilllll esmaaaaaaa
ESMA, emel diye yazdığım tüm mesajlar sana canım. isimleri elimde olmadan yanlış yazmışım da , hala uykuluyum onsan sanırım
hadi bakalım inşallah hamişsin aynen bende hamiş olduğunu düşünüyorum. bak cumartesi esma içinde umutyaren sormuştu evet evet hamiş o dedim. esmada yok yok diilim demişti hehhehheh sıra sende bence sende hamişsin inşallah.:
esmadan sonra ben hamile kalacağım demekki..Pınar cığımın içine doğuyor belki..:roflol:
kendimi teselli ediyorum işte..
esmadan sonra ben hamile kalacağım demekki..Pınar cığımın içine doğuyor belki..:roflol:
kendimi teselli ediyorum işte..
ayy canım benimm.. insallah öyleyimdir. allah hepimize anneliği tattırsın insallah kızlar.
ESMAAA heyecanın devam ediyor mu? hayatında ne gibi değişiklikler oldu? bizimle paylaşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?