bence bir kutuya uçan balonları doldur iplerinede küçük kartonlarla istediğin sözleri yaz ve kutuyu sıkıca kapat açtığında hepsi havaya uçsun ve yazıları okuyunca çok şaşıracaktırrrrr
bence bir kutuya uçan balonları doldur iplerinede küçük kartonlarla istediğin sözleri yaz ve kutuyu sıkıca kapat açtığında hepsi havaya uçsun ve yazıları okuyunca çok şaşıracaktırrrrr
aslıcım bende buradayım canım merak etme biz seni yalnız bırakır mıyız gidenler nasılsa gene gelecekeler üzme sen kendini bebek etkilenmesin sancılarının geçmesi bişey sorcam senin akıntım kan şeklinde mi canım
kızlarrrrrrrrrrrrr kimse yk mu yaaaaaaaaaaaaa bende yeni geldim kimsecikler kalmamış........
anımcın canım dün geceki öyledi şimdide böyle krem gibi hani adet olmadan önce gelir ya o şekilde acaba nedemek
vayyyyyyyyyyy süpersin canım ya kızlar nekadar dahi insanlar varmış aramızda harikasın çok beyendim bayıldım hatta burada canım sende durumlar nasıl
İnşallah bişey olmayacak canım belki bünyen öledir hassastır.
Benim müdürümünde 9 ay boyunca hep kanaması olmuş hergün hastanedeymişler düşün yani o haldeyken bebeği tutunmuş ona ve şimdi 8 yaşında. İnşallah seninkide sana tutunacak canım.
Bendede kahverengi lekelenme var bir haftadır doktor bebeğin yerleşme kanamasıdır dedi ama uzun mu sürdü acep diye tedirgin oldum da canıma.s.
ne olsun günüme var ama sanırım bu gün yarın kırmızı kart gibi hissediyorum,eskiler bizim burada gününden erken olursan bebek yakındır derler ama kısmet bu ay ilk denemelerdi ya pek umudum yok ama kısmet CADIARZU
ne olsun günüme var ama sanırım bu gün yarın kırmızı kart gibi hissediyorum,eskiler bizim burada gününden erken olursan bebek yakındır derler ama kısmet bu ay ilk denemelerdi ya pek umudum yok ama kısmet CADIARZU
asişş bende dr na danış derim ben daha önce poliklinikte çalıştım ya öyle olan hastalara hep serum takarlardı ama az kanamalılara değilde çok olanlara seni endişelendirmeek itemem de canım yada bildiğin bir hemşire var ise sor derim.......ama tabi genetik olma durumuda var annendede olduysa........güzel annemmmmmm benimmmmmmmm
kıslar 3müzden başka kimse kalmamış herkez sanırım tatil modunda neyse ne diim
kıslar 3müzden başka kimse kalmamış herkez sanırım tatil modunda neyse ne diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?