Bu ay da olmadı.Yine adet olduk değil mi?Ama üzülmüyoruz,pes etmiyoruz...
Yeni ay umut getirsin hepimize
Baharın tüm güzelliğini hissedelim içimizde
Dua edelim hep birlikte birbirimize
Gelsin bahar hamiş müjdemizle evimize..
Önce kendimi yazdım kızlar...Kimler varmış bakalım...
1-Gizemx
benide alın aranıza
esma hangi takvim o gelişme takibi olan canım...söle hemen bulalım
esmamemo:) canım sohbetinize giricem..adet durumunun değişmesi bende de var 26 günde gelirdi korunmayı bırakınca 30 a çıktı..rahim kendini hazırlıyo diyolar bu duruma ne alakaysa.. tabi bu durumda yumurtlamada belirsizlik yapıyor sana tavsiyem adetinin ilk gününden itibaren 10-12-14-16-18 tarihleri arasında denemen..
benide alın aranıza
canım sibelin vardı ya o işde :çok üzgünüm:
evt canım bende öyle duymuştum özellikle büyüklerimiz diyo. O tarihlerde yapıyoruz canım. Ama işin içinde biraz stres var. Ne kadar bu ay stres yapmıcam desemde kendimi kandıramıyorum işte(( Yine stres yokkk olayı akışına bırakamıyorumm.. :uhm:[/QUOT
yani stres yaratmak için arkadaşım 6 ay geçmesi lazım drlerin dediği bu sonrasında acaba bişey mi var diye bakılıyor senin o kadar geçmemiş ki ..benim dr..regl ve yumurtlama için eğer sağlık sorunun yoksa kafada sorun vardır demişti yanii..beyin ..herşeyi hazırlıyor eğer kafan hazır değilse stresli ve sıntılıysan beynin salgıladığı hormonlar değişiyor...o yüzden önce kalbini ve kafanı huzurlu tutmaya bakacaksın..canımcım...inşallah olacak....canım önce inanç ..
canım bende esma memnun oldum
ha tamam....neydi son adet tarihin senin
ha tamam....neydi son adet tarihin senin
yani stres yaratmak için arkadaşım 6 ay geçmesi lazım drlerin dediği bu sonrasında acaba bişey mi var diye bakılıyor senin o kadar geçmemiş ki ..benim dr..regl ve yumurtlama için eğer sağlık sorunun yoksa kafada sorun vardır demişti yanii..beyin ..herşeyi hazırlıyor eğer kafan hazır değilse stresli ve sıntılıysan beynin salgıladığı hormonlar değişiyor...o yüzden önce kalbini ve kafanı huzurlu tutmaya bakacaksın..canımcım...inşallah olacak....canım önce inanç ..
yapmışım ya baksanaesma
baby-gaga.com sitesinden yapılıyor
yapmışım ya baksanaesma
baby-gaga.com sitesinden yapılıyor
şimdiden erkek yapmışsın çocuğu mavi mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?