yumurtlama tespitini genelde adetleri düzensiz giden kişilerce tercih edildiğini biliyorum...yani sıkıntın yoksa bu konuda bence kullanma...
sanırım haklsın!denemekten ne çıkar değilmi?ama bu yumurtlama dönemi hep bahsedilen gibi 14. gün falan olmayabiliyomuş!acaba adet bittikten hemen sonramı deneme lere başlamak lazım?yoksa 3-4 gün bekleyipmi?
esmacığım hayırlısıyla iyileşirsin inş takma kafana bende bu meret olduğunda 17 yaşımdaydım ama diyorum geçti gitti sende iyileş dr. görüş sonra hemen çalışmalara başlaçok teşekkür ederim desteğin için acaba ameliyattan sonra ilk adetten sonra hemen denemeye başlayabilirmiyimki ameliyat yerinin iyleşmesi lazım galiba doktoruma danışırım ya bu genç yaşta böyle ameliyatlar olmak çok zor geliyo........
herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar
keyifler nasıl
ben hala söyleyemedim vede söyleyemeyeceğim galiba
dün söylemeyi dşündüm sebepsiz yere bi kavga çıkardı geri vazgeçtim
ay dün ne oldu biliyomusunuz
kapıya br kadıngeldi sadakacı
bana dediki
kızım dedi
sen çok ezilmişin insanlklar senin üzerine çok geliyor ama sen sağlamsın
bişey yapamıyorlar
eşinde seni seviyor ama senb inanmıyorsun dedi
bide bir muradın var gelde söyleyem dedi
senin istediğin bir çocuk allahımsana vermiş olacak merak etme dedi
ay neye uğradığımı sasırdım
kocişte
yanımdaydı
işte bu kounşmadan 1 saat sonra benimle kavga etti
bende söylemekten vazgeçtim
ay ben bu adama nasdıl söyliycem
neden kız ben merak e ttim:roflol::roflol::roflol: neden gülüyorum sence gülşen:roflol:
herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar
keyifler nasıl
ben hala söyleyemedim vede söyleyemeyeceğim galiba
dün söylemeyi dşündüm sebepsiz yere bi kavga çıkardı geri vazgeçtim
ay dün ne oldu biliyomusunuz
kapıya br kadıngeldi sadakacı
bana dediki
kızım dedi
sen çok ezilmişin insanlklar senin üzerine çok geliyor ama sen sağlamsın
bişey yapamıyorlar
eşinde seni seviyor ama senb inanmıyorsun dedi
bide bir muradın var gelde söyleyem dedi
senin istediğin bir çocuk allahımsana vermiş olacak merak etme dedi
ay neye uğradığımı sasırdım
kocişte
yanımdaydı
işte bu kounşmadan 1 saat sonra benimle kavga etti
bende söylemekten vazgeçtim
ay ben bu adama nasdıl söyliycem
nesracım sen şimdi doktora gitsende doktorun biyılı doldurun öyle gelin diyecek herhangi bir tedavi yada bişi kullandırmayacak. sadece folic asid kullan diyecek. ama sen istersen yinede git. ilk gidişinde hastayken gitme hastalığın bitince git. yada gideceğin doktor belliyse gitmeden sor öyle git.
:roflol::roflol::roflol: neden gülüyorum sence gülşen:roflol:
çok teşekkür ederim desteğin için acaba ameliyattan sonra ilk adetten sonra hemen denemeye başlayabilirmiyimki ameliyat yerinin iyleşmesi lazım galiba doktoruma danışırım ya bu genç yaşta böyle ameliyatlar olmak çok zor geliyo........
bencede ya tam dayaklıkesmacığım hayırlısıyla iyileşirsin inş takma kafana bende bu meret olduğunda 17 yaşımdaydım ama diyorum geçti gitti sende iyileş dr. görüş sonra hemen çalışmalara başla
senin kocan tam dayaklık derya kusura bakma okumuş ama .........ama işde:mymeka:
ya öylede zor işteneden kız ben merak e ttim
canım söyleme karnın şişince anlar nasılsa :1hug: allah yardım etsin canım işi çok zor.. annenlere söyledin mi
saolasın canım.biraz ağlama kırizinden sonra kendime geldim.iyiyim şimdi ama insanın elinde olmuyoasişcim sen ne düşünüyosun şu hamilelik monitörüyle ilgili?
bencede ya tam dayaklık
ya öylede zor işte
anneme değilde yengeme söyledim bitek o biliyor
ya
offfffffffffffffffff
evet esmamemo önce yanlış yazmıştım sonra düzellttim ama neyse. ben tüm o yollardan geçtim. artık amatör degilim yani. gülüm bence tüm bu tecrübelerden sonra bi kadının hamilelik ile ilgili sorunu olabilmesi için reglinin düzensiz olması lazım. eğer reglin düzenliyse çok aşırı ağrılı olmuyorsa üç beş gün sürüp bitiyosa extra bi rahatsızlığın yoksa sorun yoktur. reglisi düzenli olan birinin neden hamiş kalamadığını doktorlar kusura bakmasınlar ama çözemiyorlar.
zaten herşey yerli yerindeyse yumurtan da çatlıyo hormonlarında düzgün çıkıyo rahim filminde kanallarında açık çıkıyo. ama malasefki dünyada şöyle bi durum var. evli çiftlerin ikisindede hiç bir sorun olmamasına karşılık tüm çiftlerin %20 sinin çocuğu olmuyor ve bunlara sebebi bilinemeyen inferlite deniliyor. işte bence ordaki bu oran da güzel allahımın buna ben karar veririm demesidir.
buna değiljeyyartespit mespit fasa fiso kanımca......salla yumurtaları gitsin.....gülmeye aşerdin ondan:roflol:
takvime gülmüşsündür sen.....
derya peki kızım doktora gitmicen mi sen ee nasıl olcak bu iş elbet buaralar sölemen gerek..
evet gülşen kesin takvimine güldü
derya biraz özel olacak ama çocuğunu böyle bir ortamda sağlıklı büyüteceğine inanıyormusun......
konuşman gerekir hemde derhal....
ama yalnızca bebek için değil....
aile birliğinin devamı için herkesin yaşaması gereken şeyleri sizinde yaşamanız gerektiğinin gerekliliğini anlatmalısın.....
eşin için sosyolog demiştin yanılmıyorsam...
adam toplum ilişkileri konusunda uzmanlaşmış ama aile içinimi anlamıyor....
bunada benim kafam basmıyor....
senin canına kastedecek değil ya....bence biraz fazla sinmişsin sen.....herşey ama herşey konuşularak halledilir
en kısa zamanda hatta bugün karnını tutup; ben burda seni sevdiğim için senden bir parça taşıyorum...seninde beni sevdiğini düşünerek senden destek bekliyorum diceksin.....
evet canım çok haklısın aynen benimde bi arkadaşım var ve 4 sendedir eşinde ve kendisinde hiç bi problem yok ama hamile kalıp 2. ayda karnında ölüyoduu ve rahim filmini bırak iç organlarına kadar baktılar ama problem yok Allahın takdiri ve dün yine hamile olduğunu öğrendi bu 4. hamileliği Rabbim bunu nasip eder inş. ona. Ya benim normalde korunduğumuz zaman adet düzenin hiç şaşmazdıı ve adet olduğum ilk gün sancım çok olur. Ama korunmasıyı bıraktım düzenim şaştıı geçen ay 5 gün erken oldum bu ay tam zamanında oldum.adet döngüm 31 günden 28 güne düştü yanii.Hayırlısı artıkk.
ya bilem
yorumki arkadaşlar tepkisinden korkuyourm öbür bebeklerimi hep stresten kaybettimö
bunuda kaybetmek istemiyourm ya
ne yapim
yine aynı şeyleri söyleyecek yine ayndavranışlar ya ofya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?