sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: Kız Allah iyilğinizi versin emi hiç gülceem yoktu
kız 2 aydır üstüne görüyorsunya senle beraber doğuracağız galibaaaasositososito
Bi problerm var galiba yaaa çikmio profil resmim değil mi değiştireceğim
günaydın kızlara.s.
geçmişi okumadım daha ne var ne yok:1hug:
Oldu oldu ama karanliiikkk
günaydın kızlara.s.
geçmişi okumadım daha ne var ne yok:1hug:
kızlar ben artık hamiş değilim nasipçim beni çıkarabilirsin listeden ılgın inş sen hamişsindir canım öyle tuhafımki şuan beyim uyuştu kanım dondu resmen
nasıl yani deme çok geçmiş olsun hayatım çok üzüldüm ama bak bunda da vardır bir hayır biliyorsun ben de 23 haftalıkken allah onu yanına aldı ama ayaktayım ve ayakta kalmak zorundayız hayatım üzülme olur mu seni seviyorum bebeğimkızlar ben artık hamiş değilim nasipçim beni çıkarabilirsin listeden ılgın inş sen hamişsindir canım öyle tuhafımki şuan beyim uyuştu kanım dondu resmen
valla yok emel koçiş geldi bugün kendi dr gideceğiz bakalım ne diyecek allahtan tam yumurtlama zamanım belki aşılamayı hemen yaparGünaydın Nasip...Nasılsın varmı gelişme?
kızlar ben artık hamiş değilim nasipçim beni çıkarabilirsin listeden ılgın inş sen hamişsindir canım öyle tuhafımki şuan beyim uyuştu kanım dondu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?