kızlar ben artık hamiş değilim nasipçim beni çıkarabilirsin listeden ılgın inş sen hamişsindir canım öyle tuhafımki şuan beyim uyuştu kanım dondu resmen
Hepinize çok tşk ederim bende sizi çok seviyorum ağlayamiyorumda öylece kala kaldim ne yapsam bilmiyorum dondum kaldim işte
Hepinize çok tşk ederim bende sizi çok seviyorum ağlayamiyorumda öylece kala kaldim ne yapsam bilmiyorum dondum kaldim işte
kızlar ben artık hamiş değilim nasipçim beni çıkarabilirsin listeden ılgın inş sen hamişsindir canım öyle tuhafımki şuan beyim uyuştu kanım dondu resmen
mervecim sende regl olmuşsun hayatım üzüldüm
ama ağustosta inş birlikte vereceğiz müjde demi:sm_cool:
bebişimi kaybetim dün akşam 19 35te gitti işte beni listeden sil
aslıcım geçmiş olsun hayatım.....allah hakkımızda hayırlı olanı versin....sabırlar diliyorum....
mervecim geciktim çünkü dışardan az önce geldim canım....sana tefriciye ila yapılmış çizelgeni yolluyorum...değişik değil ama geçen ay bana uğurlu gelenden:))
http://www.etickr.com/ticker.php?img=0,152,132,0,CD,1,MjAwOC8wNy8zMQ==,28,132
bende varım yeniden umutlanmak için
merve aynı anda olucaz yine inş olmıcazda benim tarihim 31de yazarmısınız allahımdan tek isteğim bana güç vermesi
hoş geldin canım aramıza ben esma senin adın ne kendin bhsetde tanıyalım seni
yarışma programı gibi oldu kusura bakma:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?