şimdi al ama baştaki ve sondaki (img) yazan kısmını çıkararak yapıştır kontrol paneline
aslıcım sana geçmiş olsun demiştim ama arada kaynadı..tekrar çok geçmiş olsun..4-5 gün sonra benim durum belli olur eğer değilsem o zaman fiyaskoo...idrardaki katkıya göre değişiyor durum demektir.. çünkü bende küt diye dibe düşerken onunkinde bariz yüzüyordu tortular...çok saplanmamak gerek bence bu tip testlere en güveniliri kan testi..
kızlarrrrrr benim bugün hiç halim kalmadı nedense doğru dürüst işde yapmadım sıcak ezdi galiba
tşk ederim sağol canım allahım herkese hamişliği nasip etsin ama sağlıklı bir hamişlik nasip etsin mervecim hayatım tşk ederim çok beyendim çok sağol önümüzdeki ay en güsel hamişlik takvimleriniz koyucaz ikimizde aynı anda sanki sen kırmızı kart görmek için benim bebişi beklemişsin gibi hayrılısı böyleymiş ikimizde hamiş olucaz biliyorum ben
sıcaktandır gülüm annesii büyüyoo bide ondan böle halsiz kalıyorsun..
:Saruboceq: evet canım ya ikimizde hamiş kalcaz..allahım sen büyüksünn bakalım buay sıkı çalışcam allahım sen bize nasip et
merve ceren yarın kaçda doğacak sen hiçmi gelemeyeceksin yarınnnnn
Kizlar iyi akşamlar ben kaçar
nasippppp merveeeeeee ayşeeeeeeee esmaaa aslııııııııı gülşennnnnnnn
deryaaaaaaaaa ve bütün kızlar hu hu ya çok özledim sizi bağlanmışken biriniz burda olun yaaaaaaaaaa
heeeeeeee bişey olmadı
göresim geldi naber kız
gel öpçem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?