iyi gibiyim ama bugün daha bi moralim bouk böyle tuhafim çok ağladim sabah gece bebişimi gördüm rüyamda ay çok tatliydi ya allahim kimseye yaşatmasin kizlar
canım bişey olmaz atlatırsıniyi gibiyim ama bugün daha bi moralim bouk böyle tuhafim çok ağladim sabah gece bebişimi gördüm rüyamda ay çok tatliydi ya allahim kimseye yaşatmasin kizlar
neyse şakayı uzatmaya gerek yok çünkü daha önemli mevzular var dün giremediğim için yazamadım ama kalbim sizlerleydi özellikle aslım ve mervecim için yorum yapamadım. ben şebnem şekerler nikimi değiştirmek zorunda kaldım bi sebeple. ama yeni nik alıp bugün gelebildim. listede beni alabama olarak düzeltirsin nasipcim. aslıcım çok üzüldüm dün hakkınızda hayırlısı buymuş demekki hayatım. inşallah ağustosta beraber hamiş kalcaz. mervecim senin için de üzüldüm hayatım sakın üzülme tamammı aslıcım mervecim biz hep yanınızdayız öpüldünüzüzzz
ee millet nerde nasip bu sabah gelmedi daha galiba merve ayşe esma emel raziye asiye sinem pınar dilek aylin aslıcık hu huuuuuuuuu nerdesiniz
ee millet nerde nasip bu sabah gelmedi daha galiba merve ayşe esma emel raziye asiye sinem pınar dilek aylin aslıcık hu huuuuuuuuu nerdesiniz
Moralini yüksek tut daha bebek çalışması yapcaksın . O gördüğün bebek ilerde dünyaya gelecek olandır. Zor bişey aslıcım Allah insana yaşatmasın ama bir de şunu düşün insanlar yetiştiriyor kocaman bir insan haline getiriyor herhangi bir nedenle kaybediyor gerçekten onları düşünüyorumda Allah ıma hayırlısı neyse o olsun diyorum. o yüzden Allah a şükür sağlığın iyi ve bebek yapmana engelde yok. o zaman durmak yok yola devammmm:asigim:
darıldım sana bravo derya loveactually idialabama
sebnem senin önceki nick neydi beyav
tamam canım iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok.nick güzel olmuş burdayız çok cevap veremesemde okuyorum sürekli nasılsın bakalıma.s.
buarada önceki nik ini söylemek daha zordu bu güzel olmuş
Merhaba arkadaşlar bende arniza yeni katildim 6 aydir deniyoz ama malesef tik yok ama bu ay çok iddaliyim dün temizlendim yani adetim bitti acaba bana önereceniz birşey varmi bebeişkom çabuk olsun diyeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?