canım sonuç neden o kadar geç burda her hastane 1 saatt sonra veriyorkızlar ben gidip kan testi verdim içim rahatlasın biraz...haftaya kadar doktor beklicem zaten bari kan testimi alayım...ama sonuç yarın 12.30 da..(
ee millet nerde nasip bu sabah gelmedi daha galiba merve ayşe esma emel raziye asiye sinem pınar dilek aylin aslıcık hu huuuuuuuuu nerdesiniz
öncelikle kızlar hepinize merhaba ayy özledim yaaaaaaa sizi,işler yoğundu yeni girebildim.
tatlı bela ben fazla yardımcı olamam galiba biz korun mayı bu ay bıraktık ben adet bitimindeki ilk günlerde 3 gün gün aşırı denedim ama hiç umudum yoktu, çünkü sol kasığım ağrıyordu ve eşimgriptidenemelerden sonra belime yastık koydum ve ayaklarımı yukarı kaldırdım ve allahtan hep hayırlısını istedim ve ayın artasında da dr giitm alttan usg baktı ve bişey bebek te yok yumurtlama da dedi ama o zaman ben hamişim.yarın kayseriye başka dr gideceğim,
öncelikle yumurtlama günüün iyi takip etmelisin benimki ne otomatik hesaplamayı nede dr hesaplamasını tutmadı.....sırnaşık şey
evet canım şimdi ben ömür boyu bir ilaç kullanıyorum ama hamilelikte dozu ayarlanması gerekiyor yok sa riskli avrupa hastanesi var duymuşsundur orada ameliyat olmuştum dr mum yönlendirmesiyle gideceğim bakalım....... eğer memnun kalırsam sanada bildiririm canım sen nereye gidiyorsumbadegül canım kayseride hangi dr. gitmeyi düşünüyorsun özellikle duyduğun bir dr varmı
canım ben hüma kadın doğum hastanesine gidiyorum ilk akif yılmaza gittim sevmedim şimdi arzu hanıma randevu aldım herkes çok iyi bir dr diyor bakalım göreceğiz seversem değiştirmem artıkevet canım şimdi ben ömür boyu bir ilaç kullanıyorum ama hamilelikte dozu ayarlanması gerekiyor yok sa riskli avrupa hastanesi var duymuşsundur orada ameliyat olmuştum dr mum yönlendirmesiyle gideceğim bakalım....... eğer memnun kalırsam sanada bildiririm canım sen nereye gidiyorsum
canım sonuç neden o kadar geç burda her hastane 1 saatt sonra veriyor
ben burdayım ama yemeğe gideceğim şebbo birazdan
yeni nikin vatana millete hayırlı olsun canım
sositosositosositososito bunu çok seviyorum
kızlarrrrrrr ben geldimmmmm yani zaten burdaydımda yine databese error oldum gittim şimdi tekrar geldim bakalım bu sefer ne olacakkkkkkkk
cumanız hayırlı sofranız bereketli göbişiniz bebişli bebişiniz sağlıklı olsunnnn isteyene fazlasını versin rabbimm hayırla sağlıkla inşallahhhhhhhhh
bana ikiz meselaaaaasositosositosositososito
alabamacımmmm canımmmm hoşgeldinnnn dermişimmmmmmmklava:kız bizimi işletiyon sen şebnemsin işte:roflol:
nasipim nerelerde:sm_confused:
esmam asiyem gülşenim badegülüm deryam hamişlerim raziyem aslım tatlı belam hamiş adaylarım nasılsınızzz:1hug:
diğerleri nerede yahu nazmiye emel hamişim mervem sinem rahelim ve diğerleri huuuuuuu neresiniz yahuuuuuuuuklava:
ayşecim hoşgeldin hayatım.....nasip dünde gözükmedi...sen neler yapıyorsun.....bittimi çalışmalar
selam ayşecim evet vaalla aslında herkesleri işletcektim ama sonradan vazgectim ortamı germiiim dedim şekercim of ya benim çok canım sıkıılıyo nedenseee
kızlar galiba bebeğimi yine kaybediiyorum
çok kötüyüm
kızlarrrrrrr ben geldimmmmm yani zaten burdaydımda yine databese error oldum gittim şimdi tekrar geldim bakalım bu sefer ne olacakkkkkkkk
cumanız hayırlı sofranız bereketli göbişiniz bebişli bebişiniz sağlıklı olsunnnn isteyene fazlasını versin rabbimm hayırla sağlıkla inşallahhhhhhhhh
Bana ikiz meselaaaaasositosositosositososito
alabamacımmmm canımmmm hoşgeldinnnn dermişimmmmmmmklava:kız bizimi işletiyon sen şebnemsin işte:roflol:
Nasipim nerelerde:sm_confused:
Esmam asiyem gülşenim badegülüm deryam hamişlerim raziyem aslım tatlı belam hamiş adaylarım nasılsınızzz:1hug:
Diğerleri nerede yahu nazmiye emel hamişim mervem sinem rahelim ve diğerleri huuuuuuu neresiniz yahuuuuuuuuklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?