güle güle ayşeee:a015: görüşürüzkızlar ben kaçar malum misfir var evdeeeee:a015::a015:
nasipim hoşgeldin canım Allah eşini başınızdan eksik etmesin hayırlı uzun ömür nasip etsinnnn inşallahhhh:1hug:
diğerleriiiii huuuuuuuuu ben kime diyom aksi ispat edilene kadar herkez hamiş yoksada üstüne görüyonuz diyeklava: klava:alo diyommm kime diyommmm hamişim hamişsin hamişsiniz işte o kadarrrrrrrrrr klava: klava:
merhaba arkadaşlar,4 yıllık yorucu bi tedavi arkasından hamile kaldım,şimdi 6,5 aylık hamileyim,nasipse kasımın 8 i gibi anne olucam,eşekten düşenin halini eşekten düşmüş anlar,hepinizi çok iyi anlıyorum,Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,,ben izmirde gittiğim bi doktorda şifa buldum,denizliliyim ve denizlide yaşıyorum,ilgilenen arkadaş varsa yardımcı olurum,,,haa gebeliğim nasılmı oldu,tedaviyi bıraktığım ay:)
merhaba arkadaşlar,4 yıllık yorucu bi tedavi arkasından hamile kaldım,şimdi 6,5 aylık hamileyim,nasipse kasımın 8 i gibi anne olucam,eşekten düşenin halini eşekten düşmüş anlar,hepinizi çok iyi anlıyorum,Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,,ben izmirde gittiğim bi doktorda şifa buldum,denizliliyim ve denizlide yaşıyorum,ilgilenen arkadaş varsa yardımcı olurum,,,haa gebeliğim nasılmı oldu,tedaviyi bıraktığım ay:)
merhabe eczaneci allah bebeğini sağsalim kucağına almayı neasip etsin hangi dr.gittina.s.merhaba arkadaşlar,4 yıllık yorucu bi tedavi arkasından hamile kaldım,şimdi 6,5 aylık hamileyim,nasipse kasımın 8 i gibi anne olucam,eşekten düşenin halini eşekten düşmüş anlar,hepinizi çok iyi anlıyorum,Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,,ben izmirde gittiğim bi doktorda şifa buldum,denizliliyim ve denizlide yaşıyorum,ilgilenen arkadaş varsa yardımcı olurum,,,haa gebeliğim nasılmı oldu,tedaviyi bıraktığım ay:)
hoşbulduk,sağolun kızlar,,izmirdeki doktor meral tüzün,3 kere aşılama yapılmıştı bana,en son tüp bebek demişlerdi ama çok şükür gerek kalmadı,meral hanım muayene etti,rahim ağzı aşağıda değil yukarıdaymış,sorun bu kadarmış yani,bi kaç tavsiye,o ay Allahın izniyle hamile kaldımhoşgeldn canım
izmirdeki bahsettiğin dr kim
slm kızlar sonunda geldim. umarım hepiniz iyisinizdir. çok özledim sizi.bugün de buraya girip girmeme arasında kararsız kaldım ama geldim işte.
merhabe eczaneci allah bebeğini sağsalim kucağına almayı neasip etsin hangi dr.gittina.s.merhaba arkadaşlar,4 yıllık yorucu bi tedavi arkasından hamile kaldım,şimdi 6,5 aylık hamileyim,nasipse kasımın 8 i gibi anne olucam,eşekten düşenin halini eşekten düşmüş anlar,hepinizi çok iyi anlıyorum,Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin,,ben izmirde gittiğim bi doktorda şifa buldum,denizliliyim ve denizlide yaşıyorum,ilgilenen arkadaş varsa yardımcı olurum,,,haa gebeliğim nasılmı oldu,tedaviyi bıraktığım ay:)
hç duymadım nerye baülı bilrmusunhoşbulduk,sağolun kızlar,,izmirdeki doktor meral tüzün,3 kere aşılama yapılmıştı bana,en son tüp bebek demişlerdi ama çok şükür gerek kalmadı,meral hanım muayene etti,rahim ağzı aşağıda değil yukarıdaymış,sorun bu kadarmış yani,bi kaç tavsiye,o ay Allahın izniyle hamile kaldım
slm kızlar sonunda geldim. umarım hepiniz iyisinizdir. çok özledim sizi.bugün de buraya girip girmeme arasında kararsız kaldım ama geldim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?