canım ben ilk randevumda sadece keseyi gördüm vajinal ultrasyonla gerçi karındanda gördük ama vajinal daha netti 2.de bebeiğimi ve kalp atışlarını gördüm ilk gittimde 5 haftalıktıhamişlere sorcam , hamişken dr da ilk muayenede neler oluyor, usg de bebeğinizi görebiliyormusunuz ne olur acil cevap istiyrum nooooooooooluuuuuuuuuurrrrrr
evet canım bende kayseriliyim adım esmaEköseoğlu sendemi kayserilisin
bi de aç karnına mıı gidiyorsunuz tok mu tahliller için
hepimiz hemşeriyizsositosositosositosositoben de hemşerin sayılırım ben de nevşehirliyim ama sık gideriz kayseriye hafta sonları kayseri parka alışverişe falansositososito
Bensana arzu hanimdan çok gönül hanimi tavsiye ediyorum benim çok yakin bir arkadaşim var onda kist varmiş arzu hanim birşey yok diye göndermiş sonra arkadaş artik 40 gün adet olmuyordu tekrara gönül hanima gitti o kistti görmüş ve şimdi tedavi başlatti bence sen bilirisn ama sen gönül hanima git
Yine listede en sonum ya 1 ay daha beklicem şimdi of bari eylülde ilk evlilik yildönümüm 2 eylülde hamiş olduğumu öğrensem birde sorun çikmasa ah kizlar dünyalar benim olur eşimede en büyük süpriz ama geçen seferki gibi aşağida felan olmasin ya hiçbir tehlikem olmasin allahim lütfen
hamişsin kız tabi haaaammmmiiişşşsssiiinnn varmı itirazı olan yokmu afferin sizeeeeveet üçüncü dileğimiz geldi dimi kızlar hoşgeldin dilek.
bu arada
bende hamişiiiiiimmmmmm bu ay nedense benimde içime doğuyooooooo hamişim dimi kızlar
Esmacim hemşeriymişiz ne güzel sen ne kadarlik evlisin ve ne kadar zamandir bebek istiyon bide yaşini merak ettim çok soru sordum ama seni tanimak adina
Alabama inşallah öylesindir allah hepimize hayirli evlatlar versin
,
maşallah kaynatmış gidiyorsunuz.........
hamişsin kız tabi haaaammmmiiişşşsssiiinnn varmı itirazı olan yokmu afferin sizeee
yessss budur eminsin dimi esma hamişim yani :dance:
Ay ne güzel darisibana inşallah bende hamile kalirim bende 28 yaşindayim 6 aydir istiyorum ama yok bide sana sorucam bebek için özel birşey yaptinizmi
inşallah canım benimde 2 eylül ilk evlilik yıldönümüm olacak inşallah o zaman hamiş kalırız canım:1hug:
aminnn canımm
gel gülüm sende hoşgeldin hamişim
hamişsin kız tabi haaaammmmiiişşşsssiiinnn varmı itirazı olan yokmu afferin sizeee
yessss budur eminsin dimi esma hamişim yani :dance:
hamişsin kız işde
allah allah:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?