haklısınız kızlar ne deseniz. misafirim vardı şehir dışından ablamlar. o yüzden giremedim ama moralim çok bozuk kızlar.adetim çok gecikti biliosunuz dra gittim ilaç verdi 2hafta kullandım sonunda adet oldum.dün dra tekrar gittim reglken, polikistik over çıktı 16ilimetre.diğer adetine kadar bekleyeceğiz ilaç veremem yoksa yumurtalarınla birlikte bu kistler de büyüyebilir dedi. dün gece araştırdım polikistik overı ve hiç iyi şeyler yazmıyor. çok ağladım dün gece yatagımda. ama artık geçti. sadece umutsuzluk var. UMARIM SİZLER İYİSİNİZDİR. HAMİLELİKLERİNİZ İYİ GİDİYOR ANLADIĞIM KADARIYLA, İNSALLAH HAYIRLISIYLA BEBELERİNİZİ ELLERİNİZE ALIRSINIZ CANLARIM..
canım bende polikistik over hastasıyım ama şu an hamileyim endişe etme sende hamile kalırsın. Etrafta çok duydum korkma o kadar:sm_cool:
haklısınız kızlar ne deseniz. misafirim vardı şehir dışından ablamlar. o yüzden giremedim ama moralim çok bozuk kızlar.adetim çok gecikti biliosunuz dra gittim ilaç verdi 2hafta kullandım sonunda adet oldum.dün dra tekrar gittim reglken, polikistik over çıktı 16ilimetre.diğer adetine kadar bekleyeceğiz ilaç veremem yoksa yumurtalarınla birlikte bu kistler de büyüyebilir dedi. dün gece araştırdım polikistik overı ve hiç iyi şeyler yazmıyor. çok ağladım dün gece yatagımda. ama artık geçti. sadece umutsuzluk var. UMARIM SİZLER İYİSİNİZDİR. HAMİLELİKLERİNİZ İYİ GİDİYOR ANLADIĞIM KADARIYLA, İNSALLAH HAYIRLISIYLA BEBELERİNİZİ ELLERİNİZE ALIRSINIZ CANLARIM..
sinem sana yazıyorum görmüyosun niye ama kalbim kırılıyo ama
şebocummmmm sen misin şimdi gördüm ayrıca nikini değiştirmişsin galiba
oyy oyyyy ben seni görmesmiyim canım arkadaşım gördüm şimdi bak
gözüm üzerinde:)a.s.a.s.
esma pabucu yarım çık dışarıya oynuyalımmmmmm
ama sen fazla hoplatma yeğenimi oynarken yinede
nasip tatlım nasılsın ya burda kızları görüyorum ama seni göremiyom ösledim
zaten nete her zaman gişremiyorum bugün nasıl olduysa iki kere bağlandım tutturdum nasıl gidiyo hayat:)
ben gittim canlarım öpüldünüzzzzzzz
:uhm:Kızlar beta hcg 135.12 çıktı.Akşama doktora gidip yorumlatıcam ama sabredemedim.Bana yardımcı olurmusunuz ben hamişmiyim :uhm:
:uhm:Kızlar beta hcg 135.12 çıktı.Akşama doktora gidip yorumlatıcam ama sabredemedim.Bana yardımcı olurmusunuz ben hamişmiyim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?