sinemcim sen gelmeden önce kitlendi:))
kız herkesin kızı mı olcakk nedir bu ekşiye aşerme gelinlerim çoğalcak seçemicem ayy oğluşumaa:))
iyiyim gülşencim sen nasılsın tatlım zaten
korka korka girdim demin topic kitlenirse ve denk gelirsem esma bu sefer kesin benden bilcek yine diye ama dur bakalım nazar değmesindea.s
sinemcim sen gelmeden önce kitlendi:))
kız herkesin kızı mı olcakk nedir bu ekşiye aşerme gelinlerim çoğalcak seçemicem ayy oğluşumaa:))
ya kızlar bu aradaa anlamadım geri okudum bulamadım nasipciğimin ne si var
bende 9 aylık evlıyım doktorum hap verdı ılıskı onerdı ama olmuyor dun tahlıl verdım bıse cıkmadı tuplerın tıklaı olmasından cok korkuyorum. ama allah kerımdır vardır bundada bı hayır sen ne kadarlık evlısın??cevremde kerametın benden olmadıgını anlayan bı kısı olsa rahatlayacagım ama yok bana stres yaptıran o sadece neyse cnm sevgılerımle..
nasipcimin bebeği tüplerden geçememiş geçerken kanama yapmış bebek oluşmamışsenağlama
o ne demek dünür ne seçmesi ben verdim sende almadınmı nerden çıktı şimdi bu bak vermem kızı gelinsiz kalırsın ona göresinemcim sen gelmeden önce kitlendi:))
kız kitlenmedi hadi yine iyisin yoksa kurtulamazdın dilimdennaniknaniknaniknanikiyiyim gülşencim sen nasılsın tatlım zaten
korka korka girdim demin topic kitlenirse ve denk gelirsem esma bu sefer kesin benden bilcek yine diye ama dur bakalım nazar değmesindea.s
canım aynı durumdayız senle bende ilaç içtim iğne oldum olmadı artık tüplerim tıkalı diye düşünmeye başlamışken ilaç içmediği ay hamile kaldım stres yapma tamammı olacak ama zamanı var demekkibende 9 aylık evlıyım doktorum hap verdı ılıskı onerdı ama olmuyor dun tahlıl verdım bıse cıkmadı tuplerın tıklaı olmasından cok korkuyorum. ama allah kerımdır vardır bundada bı hayır sen ne kadarlık evlısın??cevremde kerametın benden olmadıgını anlayan bı kısı olsa rahatlayacagım ama yok bana stres yaptıran o sadece neyse cnm sevgılerımle..
bende iyiyim canım....topic zaten saat 4 gibi gidiyor o artık kaçınılmaz....esma bu arada erik avına çıktı senin farkına varmaz....:roflol:
sen tatlı istersen görücez bakalım mervecim.....artık birini seçersin....hani 1 kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır lafını senin oğlana uyarlıcaz....bi delikanlıyı tüm kk klubü kaynanaları ister,merve birinin kızını alır şeklinde olur mu dersin
kızlar ben geldim...:jeyyar:
İyi çok kaynatmamışsınız bari...Benimde oğlum olacak gibi geliyor bana...Mervenin almadığı kızları ben alırım merak etmeyin..:lepi:
oğluma 3 kız alcam ben pişt vermem kızları
bakın o damat benim biz öle anlaştık göz dikmeyin damadıma tamammıklava: klava: nasıl kaynanayım ama :roflol:
kız dünür bunlar hep senin başının altındaan çıkıyor geçme elime çok fena yapacam seni:mymeka:
esmacım aldım senin kızı sen merak etmeŞeniz
Ya kizlar ben geldim 1 saatdir girmeye calisiyorum aa
merhaba kızlar baya kaynatmışınız giremedim bayadır sinir oldum doktora gitcektim gidemedim toplantı vardı sabaha inşallah....
Bebeğimi merak ettiğimden çok gitmek istiyorum doktora durumumda değişiklik yok aynıyım kızlar lekelenme devam yani :)))
Bide kızlar sizce benim neyim olcak bana tahmin yok mu ben sanki erkek gibi düşünüyorum ama nedendir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?