Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede erkek olacak ama sen bir aşermeye başla ilk önce sonra daha net şeyler söyleyeceğim
kızlar merhaba sizleri çok özledim ya bu sabahtan beri uğraşıyorum giremiyorum ya çıldırıcam en sonunda oldu.me kadar çok kaynatmışsınız ya kızlar ya benim kanamam hala devam ediyor sizce bu normalmi birde pembe pembe geliyor kırmızı değil bide böyle parça parça zar gibi bişeyler geliyor varmı bilen.
akıllı bi bebişin var işte asiş daha ne istiyosun kızzz bazı haşere bebekler kan kusturuo annlerine benimde başlarda vardı çok bulanıodu midem sora geçti kendiliğinden ama soğandan hala nefret ediyoruuummmm
ASIYE SEN BANA BAK SU DR BI ARA BENI DELI ETME VALLA SENIklava:
klava:
klava:
klava:BETER EDERIM
bende istemem midem bulansın aş erim ama doktorda bu lekelenmeleri söleyince hamilelik belirtilerimi sormuştu yok belirtim dedim
belirtin olmaması iyi değil dedi bazı sitelerde de herkeste olcek diye bişey yok diyo...
canım ağbimin eşi misal yeni doğum yapan 5,6aya kadar karnı şişmese hiç biryerinden hamile olduğu anlaşılmayacaktı ne bulantı ne başka birşey
BU BEBEGIN DUSME RISKI FAZLAMI:roflol:
Kizlar bana bilgi verecek kimse yokmu
Yakizlar gebelik 4 haftadan sonra netlik kazaniyo gebesindeniliyo yumurtlama ayin ortasinda oluyo bunasil is simdi bu kiz 20siymis buhafta yumurtlasa 2 hafta sonrada gunu gecse 2hafta 3 gunluk olur bu biraz bana tuaf geliyo