Yakizlar gebelik 4 haftadan sonra netlik kazaniyo gebesindeniliyo yumurtlama ayin ortasinda oluyo bunasil is simdi bu kiz 20siymis buhafta yumurtlasa 2 hafta sonrada gunu gecse 2hafta 3 gunluk olur bu biraz bana tuaf geliyo
o ne demek dünür ne seçmesi ben verdim sende almadınmı nerden çıktı şimdi bu bak vermem kızı gelinsiz kalırsın ona göre
kız kitlenmedi hadi yine iyisin yoksa kurtulamazdın dilimdennaniknaniknaniknanik
Yakizlar gebelik 4 haftadan sonra netlik kazaniyo gebesindeniliyo yumurtlama ayin ortasinda oluyo bunasil is simdi bu kiz 20siymis buhafta yumurtlasa 2 hafta sonrada gunu gecse 2hafta 3 gunluk olur bu biraz bana tuaf geliyo
son regl tarihi baz alınıyor mantıklı olarak....çünkü yumurtlamanın ne zaman olduğunun tespiti o kadar net mümkün olmayabilirr ....kaldı ki yumurtlamayı bilsen döllenmenin ne zaman olduğunu nasıl bileceksin....rahim ,içini yerleştiği zamanı nasıl bileceksin....gördüğün gibi bunları açıklayamadığımız için son regl tarihi en mantıklı olanı....
canım ne güzel uslu bir bebişin var senin her annede aynı şeu olmak zorunda değiilki ben sana bir sayfa gönderemde izleesmacım ya 8. haftama giriyorum ama ne bulantı ne aşerme yok anlamadım:uhm:
Olmaması daha mı iyi diye düşünüyorum :uhm:
iste sibelcikde gelmiş hoşgeldin kızakıllı bi bebişin var işte asiş daha ne istiyosun kızzz bazı haşere bebekler kan kusturuo annlerine benimde başlarda vardı çok bulanıodu midem sora geçti kendiliğinden ama soğandan hala nefret ediyoruuummmm
ha işde tamda bunu söyledim takma kafana o salak dr. sen hayatımbende istemem midem bulansın aş erim ama doktorda bu lekelenmeleri söleyince hamilelik belirtilerimi sormuştu yok belirtim dedim
belirtin olmaması iyi değil dedi bazı sitelerde de herkeste olcek diye bişey yok diyo...
Arkadaşlar merhaba ya benim acayip dizlrim ağriyor bide 2 gündür geceleri ayağima grap giriyor sizce buda hamillelik belirtisi olabilirmi
SENİN DEDİĞN DE BENİMKİNDEN AÇIKLAYICI VALLA AZ VE ÖZ :lepi:
coştuk valla...hamişlerin çenesine vuruyor demekki:roflol:
sağol esmacım ya benim yengemde hamile 20. haftasına giriyo daha yeni yeni tiksinme ve yorgunluk var o yüzden belirti olmaması rahat bi gebelik demek olabilir diye düşünüyorumda kadın sürekli düşüğe vurgu yapıyo sinir ediyo beni...
sen nasılsın yoğunsun galiba
Peki doktora gittin mi canım bişey söylediler mimerhaba,
ben uc yillik evliyim ve cocugum olmuyor derken .bu ay uc gun adet oldum sizce ustune olma denilen sey olms olabilirmi .test yaptirmaya cok korkuyorum.her ay ayni stress beni perisan ediyor.ustune olma durumunu bilen var mi? sevgilerimle
sen takma kafana bebişin seni bırakmayacak annesiiisağol esmacım ya benim yengemde hamile 20. haftasına giriyo daha yeni yeni tiksinme ve yorgunluk var o yüzden belirti olmaması rahat bi gebelik demek olabilir diye düşünüyorumda kadın sürekli düşüğe vurgu yapıyo sinir ediyo beni...
sen nasılsın yoğunsun galiba
iyi akşamlarrr canımmmAsiye gulsen esma ben cikiyorum paydost zamani evden girerim aksam kendinize cok dikkatedin opuldunuz
Ayyy herkese laf yetiştirebiliorum bugüüünnn işte beeeennnn GEVEZEEE
Hani düşerse falan çok etkilenme die alıştırıodur Çok rahatsız ediyosa deiştir doktorunu canım bide ne işin var senin sandalye tepesinde kız git yatsana aspirin verdimi doktorun
Esma cım iyi akşamlar...Kocan erikleri getirmiştir inşallahhhhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?