canımmm kötü gidiyor desemmmmmhoşgeldin ayşecim sen unutulacak kadinmisin hayatim aaaaaaa seni unutmak ne mümkün nbr nasil gidiyor anlat bakalim
ay kız olurmu yaaaaaaaaa sensiz olurmu
oklavasınıda alırmış hemen eline kaydirigubbakcemile
olsun kız gene de olsun
Merve,Sinem,Gülşen,Ayşe,Aylin, Esma,Nasip,Asiye,Raziye,Aslı,Derya,Ceren Sebnemmmm nerdesiniz yaaaa.........Ben geldim gittiniz....Kızlarrrrrrrrrrrrr....................
Merve,Sinem,Gülşen,Ayşe,Aylin, Esma,Nasip,Asiye,Raziye,Aslı,Derya,Ceren Sebnemmmm nerdesiniz yaaaa.........Ben geldim gittiniz....Kızlarrrrrrrrrrrrr....................
en iyisi ben cıkam burdan inşallah hepiniz anne olursunuz arkadaşlar
en iyisi ben cıkam burdan inşallah hepiniz anne olursunuz arkadaşlar
Hoş bulduk Nasip im...
Hoş buldum Ceren cim...Valla çalışmalara başladım...:))) Artık tutar tutmaz orasını bilemem...Henüz yumurtlama gerçekleşmedi zaten..
biri vardi be asiye ama o fazla girmiyo heralde
var canım kardeşim kocişin zoruyla burda canım beni evde yanlız bırakmak istememişşşş ne şeker dimiiiiayşecim hoşgeldin canımm
nerdesin ya nasip misafiri vardı dedi ama
geçmişe bakmadım canımmm özürrrrra.s.ayşe kız geçmişi oku valla ben seni sordum....Ama sen yine de vur :))))
Canım hayırlısı olsun sende Eylülde hamiş kalırsın...Allah gönlüne göre verir inşallah...Ben kaçırmış olabilirim yazını iğneler neden fos çıktı hayatım...Yumurtamı gelişmedi yoksa çatlamadımı yoksa spermle mi karşılaşmadı ne oldu?
emelim hoşgeldin şimdi geldim ben hayatıma.s.
kız ayşe önce geçmişi oku sonra alklava:eline
hoşbulduk sinem...Hoşbulduk Gülşen...
Sinem canım sana kolay gelsin..Evde oturmanın kötü yanlarından biri sıcakta ütü yapmak sanırım...
Gülşen cim sanada cumartesi için şimdiden bol şans dilerim..İnşallah hiçbir aksilik olmadan bebeğinin kalp atışlarını duymayı nasip eder Allah'ım..
Nasip cim evet takvime göre 2 günüm kaldı yumurtlama için..Ben hissediyorum yumurtladığımı bakalım takvim ile aynı güne denk gelecek mi? Hoş yumurtlamak ile iş bitmiyor ama kısmet artık...
HADI IYI HABERLERINI BEKLIYORUZ CANIM SENIN INS OLUCAK BU SEFER KESIN:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?