çok iğrenç bişey ya alttan usg.ben dün bhcg kanda tahlil verdim buğün 5 de falan çıkacak gebelik sonnandımı diye istedi kayseride ki dr um. canım kalp atışını dinledin mi sen
:roflol::roflol::roflol:
canım normalini bilmiyorum ama burada herkez ya hamiştir yada üstüne görüyor hamişliği biraz uzuyordur canım başka alternatifimiz yok bu yüzden şimdilik sen hamişsinnnnn:içelim:
kızlar armızda düşük yapan varmıydı nasıl oldu ki benim ki düşük olabilirmi olsa kanamam çok olurdu demi
kız geçmişi okumuyonmu yoksam sorduk yaben geldim kızlarrrrrrrrsenağlamasenağlama
benim iş yine yattı malum hemde beklediğimden çok erken neyse 2 gündür giremedim malum site yine uçmuş girdiğimde de yazmadım malum nedenden ama bakıyorumda kimse beni merak etmemişşşşşşşşklava: klava: klava:
neyse ben yinede yazam belki merak neyin eden olur arada nerede bu ayşe diye ismimi unutmadıysa halaaaaa saymıyorum da sizi hepinize teker tekerklava: klava:
gamyoncuiremsu
geçmiş olsun canımsağol tatlşım yaaa
gıcık oluyorum böyle elim kolum bağlı olunca
uzakta olmak zor işte böyle
kız biraz uzanayım dedim tv karsısındaMerve,Sinem,Gülşen,Ayşe,Aylin, Esma,Nasip,Asiye,Raziye,Aslı,Derya,Ceren Sebnemmmm nerdesiniz yaaaa.........Ben geldim gittiniz....Kızlarrrrrrrrrrrrr....................
inşallah tutarHoş bulduk Nasip im...
Hoş buldum Ceren cim...Valla çalışmalara başladım...:))) Artık tutar tutmaz orasını bilemem...Henüz yumurtlama gerçekleşmedi zaten..
bana yapmışlardıkızlar iyiki varsınız ya,zaten ilk aylarda olan düşükler sağlıklı olmayan anomelili bebeklermiş eğer bebğim bana tutunamazssada bununla teselli bulcam..asiş canım sen in kanaman varken alttan ultrason yaptılarmı bide ne ilacı kullanıyorsun??
canım hümada akif yılmaza gidiyordum ama beğenmedim yine hümada arzu hanıma aldım randevuyu herkes çok iyi çok ilgileniyor diyor kanamam olmadı benim allaha şükür
aklına kötü şeyler getirme annesi bebişin seni bırakmayacakkızlar armızda düşük yapan varmıydı nasıl oldu ki benim ki düşük olabilirmi olsa kanamam çok olurdu demi
kızlar armızda düşük yapan varmıydı nasıl oldu ki benim ki düşük olabilirmi olsa kanamam çok olurdu demi
kız geçmişi okumuyonmu yoksam sorduk ya
geçmiş olsun canım
kız biraz uzanayım dedim tv karsısında
hemde yaprak dökümünü izledimde iki ağladım
inşallah tutar
bana yapmışlardı
bide progesteron vermişti dk
ya açım ben aç
yemek yiycem mutfağı görünce midem kalkıyor
makarna kaynattım sos yapacak cesaretim yok
biri beni doyursun be yav
geçmiş olsun canım
kız biraz uzanayım dedim tv karsısında
hemde yaprak dökümünü izledimde iki ağladım
inşallah tutar
bana yapmışlardı
ya açım ben aç
bana yapmışlardı
canım sen ne yaptın geçmişten bilgim yokta eşinin haberi oldumu bebişten seninki kaç haftalık oldu aşağıda 33 hafta görünüyor.kanaman oldumu ilaç vermişler ya.
kızlar gögüslerim çok acıyor ya sertleştiler iyice dokunamıyorum gebelik belirtisi değil mi bu:CüvCüv:
ya açım ben aç
aynene öyle hayatım gebelik belirtesi iyide sen zaten hamişsin neden düşünüyorsun bunu
canım ama hamileliğin bitmiş olabilir dediler ya bana ondan korkuyorum ya:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?