Kizlar kimse yokmu nersiniz
ütülerim bitti nihayet kocişim pek tişort giymiyo gömlekleride ütülemek uzun zaman alıyo yaw
Kizlar kimse yokmu nersiniz
burdayızzzzz canımmmmhihoyyytKizlar kimse yokmu nersiniz
nereye kızzzzzburdayız hayatım
ama ben birazdan çıkacağıjm uykum var
canımm bu sıcakta ütüüüüüüü:1shok:Allah kolaylık versin bitmiş herhal hadi gözün aydınnnn sositosositosositosositoütülerim bitti nihayet kocişim pek tişort giymiyo gömlekleride ütülemek uzun zaman alıyo yaw
burdayızzzzz canımmmmhihoyyyt
nereye kızzzzzklava: klava:
canımm bu sıcakta ütüüüüüüü:1shok:Allah kolaylık versin bitmiş herhal hadi gözün aydınnnn sositosositosositososito
hadi gözün aydın sinemim
Kız Merve sen nerdesin...Küsmüyüz yoksa...Sana dalga geçme dedim ya alındın mı yoksa hayatım......
kızlar bende burdayım..Merveeeeeeeee küsmüyüz dedim cevap vermedin hayatım....
yok gülümm hiç küsülür mü küsmedim valla alınmadım bileişlerden kafamı kaldıramıyorumm..
nasılsın hayatımm kaydirigubbakcemile5
hihoyyyt Ohhh be valla küstün sandım üzüldüm...İyiyim hayatım..Sende iyisindir umarım..Çalışmalara başladım bakalım kısmet hangi aya olursa artık...Şeniz
Arkadaşlar ben sevcan.aranıza katılıp bi duacınızda ben olmak istiyorum.
benimde yumurtalıklarımda bir problem var. az çalışıyormuş.Bende bebeğimi artık içimde olduğunu bilmek istiyorum ama işte bizimde kaderimizde buda varmış.Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur elbet.Sabırla bekliyoruz bebeğimizin hayatımızı paylaşmasını:Saruboceq:
benimde yumurtalıklarımda bir problem var. az çalışıyormuş.Bende bebeğimi artık içimde olduğunu bilmek istiyorum ama işte bizimde kaderimizde buda varmış.Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur elbet.Sabırla bekliyoruz bebeğimizin hayatımızı paylaşmasını:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?