hamilelik beliritlerinde gaz varmıydı kızlar yaaa
baksanıza kızlar benim çizelgemde hata yok son adet tarihi 14 ü doğru. ovulasyon da doğru 27 si AF neydi ve neden O hours until I do a pregnancy test yazıyo yani gavurlara göre ben bu gün test yapabilirim mi oluyoooo
hamilelik beliritlerinde gaz varmıydı kızlar yaaa
canım madem sonrada olsa bir çizgi var sen bugün yaptır testini.....bazı yerler 1 saatte veriyormuş sonucu..hayırlı olsun
var canım mide yanması ve gazlı olmak..
ben gittim kan verdim:)) alıcam bugün akşama..
hemşire kanımı alırken pek bi iyi dileklerde bulunuyordu..ta ki ben bir hafta önce de kan testi yaptırdım ayın 1. de negatifti diyene kadar..
ona göre.. ilişkiden sonraki 2 gün içinde kanda çıkarmışş..dicektim ki ben senden daha uzamnım şekerim yok öle bişi.. 2 günde çıkması imkansız rahme tutunduktan sonra salgılanmaya başlıyor hcg hormonu.sinirim oynadı:))) neyse bakalım ne çıkacak.. en azından kafaya takmam artık bidaha ki ayı beklerim bu defa kararlıyım ovulasyon testi alıcam.
hadi hayırlısı inşallah hamişsindir Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin Amin. ama değilsende napalım beklemeye devam üzme kendini.
canım yaptırdım walla alıcam bugün hadi bakalım hayırlısı
var canım mide yanması ve gazlı olmak..
ben gittim kan verdim:)) alıcam bugün akşama..
hemşire kanımı alırken pek bi iyi dileklerde bulunuyordu..ta ki ben bir hafta önce de kan testi yaptırdım ayın 1. de negatifti diyene kadar..
ona göre.. ilişkiden sonraki 2 gün içinde kanda çıkarmışş..dicektim ki ben senden daha uzamnım şekerim yok öle bişi.. 2 günde çıkması imkansız rahme tutunduktan sonra salgılanmaya başlıyor hcg hormonu.sinirim oynadı:))) neyse bakalım ne çıkacak.. en azından kafaya takmam artık bidaha ki ayı beklerim bu defa kararlıyım ovulasyon testi alıcam.
baksanıza kızlar benim çizelgemde hata yok son adet tarihi 14 ü doğru. ovulasyon da doğru 27 si AF neydi ve neden O hours until I do a pregnancy test yazıyo yani gavurlara göre ben bu gün test yapabilirim mi oluyoooo
kızlar,
sonucu telefonda söylemeyiz dediler..eve geçerken alıcam 6 gb
kaydirigubbakcemile3 aay dilek heyecanlandım canım yaa.
inşallah pozitif çıkar testin..
sonucu ne zaman alıcan?
aylinnnnnnnn:1hug:
inşallah pozitiftir..canımmmmm telefonda söylemeyiz dediler akşam eve geçerken alıcam 6 gb..hayırlısı olsun..diyorum ama çokda istiyorum...a.s
hihoyyyt canım bana güzel haberler alıcakmışsın gibi geliyo...
evet çok istediğinide biliyorumm umarım güzel haberler alıcaksın bu akşaamm.. kaydirigubbakcemile3
bende heyecanla bekliyorruumm.. :içelim:
beni ilk soran sensin sağoluyumuşum be ya tel çaldı uyandım
ayy gene basladı bulantılar
kız inşallh kimsenin bebişinebişey olmazda sağlıcakla kucağına alır
bu arada esma nasip ayse nerde bunlar
şebbo 2. soranda sensil saolasıngüle güle aslı iyi eğlenceler iyi tatiller.
esmam gülşenim mervem nasipim emelim raziyem nazmiyem sinemim asiyem esmam ayşem nasılsınız kızlar yeniler var galiba hoşgeldiniz neşeli uğramış dün kaçak. eee varmı gelişme kimin günü bugün
nasipciğim 3. ve son soranda sensin hayatım sağolun diğerli küstüm size:dilcikar:günaydınj kızlar
hayırlı cumalar
kız gülşen ben sizi işletecektim hemen yazmışsınkötükedihüso
deryacım ve şebnemcim sırf siz bizi merak edip sormuşsunuz tşk ederim
merve esma ayşe asiye nazmiye esma fatoş aslı sinem raziye badegül ve diğer bayanlar hepinize günaydınlara.s.
günaydınlarrrrrr
klava:bu nasipin nikini beğenip benimki için yorum bile yapmayanlaraaaa hıh:dilcikar:
bu bana rağmen umudunu kaybetmek üzere olan hamişlereeeee
bu bahanelere sığınıp bu ay boş geçti diyenlereeee
bu relax hamişlere
ee daha kim kaldıııııııııCADIARZU
unutmayın hepimiz hamişizzzzz hatta ben 3. keredir üstüne gördüğüm halde sizden daha hamişimmmmmmmmQUOTE]
sen en mutlu hamişsin ayrıca hayatııımmm
:dance: inşallahhh..güzel kalbin gb güzel çıkar sonucumda...a.s.
dilekciğim canım inş. hamilesindir caanımmmm ilk kana testine güvenme erken yaptırmısın bende 4 gün önce çıkmakıştı kanda
beni ilk soran sensin sağol
dilekciğim canım inş. hamilesindir caanımmmm ilk kana testine güvenme erken yaptırmısın bende 4 gün önce çıkmakıştı kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?