Kızlar nasılsınız ben bu gün ikili test sonuçlarımı aldım.Doktorum tatilde ona gösteremedim ama anladığım kadaryla bebek iyi hamdolsun.Yalnız ben biras kansızım ne yesem kanlanırım
zuzu kanda gebelik mi soruyosun onu soruyosan zaten ucuz ben 12 YTL'ye yaptırmıştım
hadi yaaa e ben ona nasip demeye alışmıştm
hastanedemi yoksa sağlık ocakları yapıyomu tatlım ya bilgim olsun diye soruyorum
kızlar,
sonucu telefonda söylemeyiz dediler..eve geçerken alıcam 6 gb
Ayy evet o çok sinir bir durum.En azından bhcg oranını söylese biz anlıcas zaten prof.olduk:roflol::roflol:Ama yok onu bile söylemiyorlar meraktan çatlatırlar insanı.Ama ben rahat durmayıp labaratuardan fax halinde istemiştim sositososito Faxın yoksa benim fax a yollatabilirsin canım kaydirigubbakcemile5
Kızlar nasılsınız ben bu gün ikili test sonuçlarımı aldım.Doktorum tatilde ona gösteremedim ama anladığım kadaryla bebek iyi hamdolsun.Yalnız ben biras kansızım ne yesem kanlanırım
nasipcik ayşecik aylincik deryacık gülşencik cerencik esmecık şebnemcik daha ismini yazamadıklarım
napıyonus ösledim sizi yaaaaaaaaaaa
üzüm doğru canım...ama yienede sana kan ilacı ile takviye yapacaklardır...çünkü bol üzüm tüketimide şekerini zıplatır.....
sinemcim hoşgeldin canım......yumurtlamışsın takvime göre....peki sana göresengözlerimebaksanab
evet yaaaaaaaa yakında dr a gitmektense bu topicten alcam randevu
valla siz daha çabuk doğurtursunuz doktordan önce eminim:):CüvCüv::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?