Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim
aslında günlerimi kaçırmıştım tatilde biliyordum yani böyle olacağını bi daha ki aya inş.
sende durumlar güzel gidiyo galiba öylemi..
hadi hayırlısı kız![]()
zuzucuğum üzülme emi herşey güzel olacak burda güzel günleri de kutlucaz inşallah. hamişim gülşenim sen nasıl sölicen kocana anlatsana birazcık neşelenelim yaw
valla ben eğer hamileysemki zannetmiyorumö
eşim pek hoş karsılamaz nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum
valla ben eğer hamileysemki zannetmiyorumö
eşim pek hoş karsılamaz nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum
ılgıncım canım sakın yapma şimdi varsada neatif çıkar bekle canım 1 gün geçsin 2sinde verirsin müjdeyi.
Buarada ben eşime bebişim düzelirse ki düzelicek hadiye alıcam bebek patiği ve onu bir güsel paket yapıp ona vericem güsel bir yemek eşliğinde eminim oda ağlıcaktır kesin belli etmiyo ama çok sres yapıyo biliyorum ama kızlar biliyormusunuz onun yanında hiç ağlamadım bu konuyla ilgili üzülmesin diye sizinde hayallerinizi bekliyorum.
yok güzelim bebk istemiyorcanım neden eşin bebiş istemiyor bence haberi alınca yumuşar
evet arkadaşlar aynı durum bendende oluyor idrarıma bakıyorum öyle içinde ama sanırım sperm diye düşünüyorum
nasıl karşışamaz yaww...karşılar karşılar...
senin ilk mi olcak hayırlısıyla bu umutcum...hem niye karşılamasın ki
canımcım kocişin istemiyorsa nasıl hamiş olucaksın anlayamadım ama
yok güzelim bebk istemiyor
ilk değil yani bundan önce işki kez hamile kaldım karnımda öldü ikiside
istemiyor
işte bilemiyorum o yüzden korkuyorum:1no2::1no2:
bebişini alınca kucağına gardı düşer merak etme derya,
bence telefon açıp akşama misafir var de ofla pufla ben yemek yapamam sen alışveriş yap yada dışardan söyleriz filan de bakalım ne dicek. kim derse onun sevmediği birilerini söylersin olmaz mı?
şekerim kaza oldu bu ay bikaç kez
kendisi farketmesdi ama ben fark ettim
bide okadar çok istiyorum ki anlatamam
çağlacım aynı olayı bende yaşıyorum büyük ihtimalle sprem diye düşnüyorum
aslıcım valla ben bişey anlatamıyorum sana sonucu birlikte aldık hastanede o yüzden süpris yapamadım. Ama yapsaydım bebek tabağı alıp misafirimiz var demeyi düşünüyordum birinden duymuştum hoşuma gitmişti